Wkadk

Sådan at klæde sig som en raver

Du har sikkert set en raver før og tænkte "Hey, jeg kan ikke klæde sig som det!" Faktisk, du sandsynligvis kan, og hvis du kommer til en rave, kan du.

Steps

Sådan at klæde sig som en raver. Til formål at skille sig ud.
Sådan at klæde sig som en raver. Til formål at skille sig ud.
 1. 1
  Til formål at skille sig ud. Lyse farver og funkler er din ven.
 2. 2
  Prøv at bære baby-tees, en trendy skjorte (måske fra et videospil eller dj) eller lyse neon ting fra firserne. (For skjorter, er, at.)
 3. 3
  Bær farvestrålende, glitrende makeup og eyeliner. Men du behøver ikke overdrive det, du ikke ønsker at se skrigende.
 4. 4
  Bær en rygsæk. Ikke som en skoletaske, men noget, der ser søde. Udstoppede dyr rygsække er altid et godt valg, især hvis de er fra en tegneserie. Toys-R-Us og Hot Topic er et gode steder at kigge efter en, eller prøv online butikker, der specialiserer sig i anime.
 5. 5
  For bunde, altid stramme skinny jeans på begge køn virker. For piger, er Capri bukser og nederdele altid godt. For fyre, er store rave pants altid en mulighed.
 6. 6
  Vælg sko du kan danse hele natten in. Dette betyder ingen flip-flops eller noget lignende. Prøv at holde sig væk fra basketball type sko (brug almindelig sund fornuft her.)
 7. 7
  Accessorize at blive set. Day-glo armbånd, halskæder og tilbehør sikrer, at du vil være synlig. Alt glød i mørke er stor, især hvis du lægger det til dine arme eller ben. Bevægelsen af ​​dine lemmer, som du danser, vil skabe vidunderlige stier i mørke.
 8. 8
  Kandi er en god idé, også. (Kandi: Armbånd lavet af chunky perler eller pony perler i mange farver givet som venlige gestus til fester og raves.)
 9. 9
  Vær kreativ. De fleste ravers kaste sammen tilfældige tøj, der ser godt ud. Piger bære tutus og kort med farvestrålende bh'er / badetøj og tilbehør. Fyre bære bandannas / baggy pants / neon shirts / lys op skjorter. Alt neon eller lyse er god.

Tips

 • Den bedste måde at lære at klæde sig som en raver er at gå til en rave. Omkringliggende dig selv med andre ravers vil give dig masser af ideer.
 • Drik masser af vand!
 • Hvis du kommer til at bære glitter, ikke overdrive det (dvs. at sætte det hele over dig, så du ligner en kæmpe brand i sollys).
 • Som rave kulturen er vokset, er der nu egentlige rave outfits. Du kan købe dem online. Men de er meget dyre.

Advarsler

 • Hvis du ikke ved, hvad en raver er sørg for at finde ud af, før du beslutter, om du ønsker at klæde / være ét. Der kan være en masse peer pres fra folk.
 • Når du kommer til en fest, kjole let. Du er sandsynligvis kommer til at blive rigtig, rigtig varmt. Undgå jakker og lag og lag af tøj, medmindre du ønsker at overophede.