Wkadk

Hvordan til at klæde grunge

Ønsker du at lære at klæde sig i grungy stil 80'erne og 90'erne? Læs mere her!

Steps

Hvordan til at klæde grunge. Tilbring næppe nogen tid på dit hår og ikke bekymre dig om det for meget.
Hvordan til at klæde grunge. Tilbring næppe nogen tid på dit hår og ikke bekymre dig om det for meget.
 1. 1
  Tilbring næppe nogen tid på dit hår og ikke bekymre dig om det for meget. Det kan være lang eller kort, fortrinsvis rodet, som hvis du har lige vågnet. Hvis du vil, kan du farve dit hår forskellige farver. Ligeledes kan det være bøjet eller lige ligegyldigt.
 2. 2
  Bære nogen skjorte du føler dig godt med. Men hvis du ønsker at klæde sig i ægte grunge stil, ikke hoppe for de lyse, dristige farver. Bare sørg for du er komfortable. En meget populært emne er flannel. Hvis du ikke kan gøre flannel, få en langærmede skjorte og bære et band t-shirt over det (Pearl Jam, Nirvana, etc.)
 3. 3
  Få nogle jeans og rip dem selv. Må ikke købe pre- rippede jeans, de koster en masse, og de ​​ikke har en god kvalitet. (De har også proklamerer du er en poser, at butikkerne i dyre butikker. Grunge er ikke Abercrombie Fitch eller europæiske Eagle) Gør hvad du vil med dine jeans efter at rippe dem. Tilføj patches, sy tilfældige stoffer på dem, farve dem med stof markører... Gøre noget, du vil! For fyre, er baggy jeans foretrække.
 4. 4
  Shop på sparsommelighed butikker som goodwill, vil kvaliteten af tøjet sandsynligvis være bedre, og billige.
 5. 5
  Bær Doc Martens, skate sko, chuck taylors eller andre støvler. Bare sørg for at gøre dem ser grungy og gamle - det er hvordan de fleste Grungers bære dem.
 6. 6
  Overhold de ting, berømte Grungers såsom Kurt Cobain (guys) og Courtney Love (piger) wore gennem billeder (men ikke kopiere dem, vil det være indlysende!) Få en generel idé og få kreative for at gavne din stil af grunge.
 7. 7
  Prøv at laget så meget som du kan. Lag er vigtige i grunge stil. Hvis du bor et sted, hvor det er varmt året rundt eller varmt om sommeren, mærkbart lag t-shirts, når det får er varmt. Bare husk at være kreativ, og du vil gøre bøde.

Tips

 • Foot-filer er som ost rivejern og fungerer godt rippe dine jeans.
 • Det er bedst hvis dit tøj er lavet af dig selv eller køb på en genbrugsforretning. For eksempel: Goodwill, Frelsens Hær, etc. Må ikke bruge store penge på nogle lagre i storcenteret få pre-rippede jeans eller have dit hår farvet professionelt, det bare koster alt for meget. I stedet tage et barberblad til dine jeans, og lad dine fingre rippe resten, og farve dit hår med Kool-Aid for en mere "autentiske" grunge look.
 • Bare have det sjovt og gøre hvad du vil.
 • Husk: Der er ikke en rigtig guide til at blive grunge, bare bære, hvad du ønsker, og lad ikke noget holde dig tilbage.

Advarsler

 • Hvis nogen ønsker at gøre grin med dig for den stil, du ikke komme ind i et skænderi med dem. En sand grunger bare går væk og smiler ved munterhed over situationen og hvor ynkelig denne person er.
 • Kjole grunge, fordi du synes, det er cool-ikke fordi du ønsker at passe ind eller noget.
 • Du kan få komplimenter for denne måde, men du kan også få negative bemærkninger. Forvent ikke det, men være forberedt. Det er vigtigt, at du er ligeglad, hvis nogen ikke sige noget negativt. Du ønsker at være anderledes, så handle ligesom det.
 • Kjole grunge fordi du kender og værdsætter måde at tænke og handle i foran af samfundet.
 • Må ikke gøre alle de ændringer på en dag, kan du blive kaldt en poser. Når du skifter fra den ene stil til den anden, tid er nøglen. Giv dig selv en måned eller deromkring.
 • Må ikke gå for langt, eller du vil ligne en falsk.
 • Hvis du ikke ønsker at blive kaldt som en poser, ikke bare klæde den del, handle det! Studere op på grunge filosofi. Kom i musikken. Og glem ikke det vigtigste skridt, bare være dig!
 • Vær forsigtig med ikke at såre dig selv, når du skærer dine egne jeans.