Wkadk

Sådan at klæde sig som en gangsta

Misunder du Lil 'Wayne liv? Har du ønske du kunne pop flasker med Jay-Z? Har du bare ønske at du kunne se skræmmende nok, at folk holder op med at hakke på dig? Følg denne how-to for at gøre dine gangsta drømme Advarsel:. Hvis du ønsker at være gangsta sørge for, at du er klar over, at bander kan tage handling og gøre gengæld. Ligeledes kan bander kæmper dig, hvis de mener, at du er en del af en rivaliserende bande.

Steps

Sådan at klæde sig som en gangsta. Steder at få en tatovering.
Sådan at klæde sig som en gangsta. Steder at få en tatovering.
 1. 1
  Pick et navn. Det er så vigtigt for alt, hvad der er ved at følge. Start med at beslutte, om "lil" eller "store" er gældende. Hvis du falder i begge ender af vægten eller højden spektrum det er en god idé. Hvis du ender med at bruge begge ord, kan du holde dit navn. For eksempel bliver "Lil 'Wayne," "Big Sean" eller "Lil' John". Hvis det ikke virker, så prøv at bruge tegnsætning eller tegn. For eksempel "$" tegn eller en bindestreg går en lang vej. Hvis alt andet fejler, vent et af yo 'boyz at komme op med en for dig.
 2. 2
  Pick en bande, hvis relevant. Dette kommer til at bestemme en masse om, hvad "tatoveringer" du har, farver, du slid, og hvilke numre du kaster ud i den daglige samtale. Her er et par eksempler, men velkommen til at gøre en lille smule mere forskning på banden, du ønsker at deltage.
  • Crips - Blå (Los Angeles, CA)
  • Bloods - Rød (Los Angeles, CA)
  • Latin Kings - Sort, Gul / Guld (Los Angeles, CA)
  • Sorte Disciples-sort, blå, rød (Chicago, IL)
  • Dominikanerne Må ikke Play - Rød, Blå, Hvid (Manhattan, NY)

Klæde den del

 1. 1
  Lav nogle Grillz. Tag en sølv gum wrapper. Flatten det helt ud på et bord. Placer gum wrapper på den øverste tandkødsranden af ​​dine tænder, opsporing kurverne. Fold over den resterende indpakning. Gentag på de nederste tænder, hvis det ønskes.
 2. 2
  Få nogle blæk. Tatoveringer er en vigtig del for at få din "cred" op. Jo mere du har, jo mere legitim en gangsta du er.
  • Steder at få en tatovering. Få din blæk på knoerne, skuldre, bryst, arme, ansigt, mave eller ryg.
  • Hvad "tatovering" for at få. Tatoveringer der omfatter efternavne, områdenummer, tårer, din bande navn, kors osv. er en god idé.
 3. 3
  Sammensæt ensemblet. Dressing den rigtige måde er vigtig. Aldrig bære plettet tøj og altid forsøge at matche det hele sammen (jo mere det passer bedre).
  • Outfit. Bær lav rejs-jeans (jo højere tyvekoster, jo lavere jeans), hvide tank toppe, og / eller sport memorabilia fra dit "område"
  • Tilbehør. Aldrig bære bælter. Se "Få hår" og "Bling It Up" sektioner for mere information om fuldføre dit look.
  • Sko / "spark". De bedste valg vil være Nike Jordans, Nike Air Forces og Timberlands.
 4. 4
  Få håret. Du er nødt til at have en frisk frisure til at matche dit outfit. Accessorizing er endnu mere vigtigt, når det kommer til at trække på samme hammel hele outfit.
  • Bær en bandana eller doo rag. Fold over bandana i en stor trekant form. Beslut den bredde, du ønsker, bandana på din pande. Begynd at rulle op bandana indtil dens omkring 2-3 inches tyk. Tag bandana til dit hoved og binde det rundt og sikre den med en knude. Knuden skal være foran. At bære en Doo Rag, følge.
  • Get a fade. Fades kræver en frisør, der ved, hvad han gør. Fades kan virkelig hjælpe en gangsta show hans kreativitet og individualitet.
  • Top det med en hat. Hatte bør altid have en flad skygge og holde klistermærker på (men ikke stregkode mærkat). Bortset fra det, er der ingen specifik "rigtige måde" at bære en hat til at gøre dig se gangsta. Hatte emner omfatter normalt: sportshold, større by (Se "reppin 'dit områdenummer nedenunder"), mærkenavne, etc.
 5. 5
  Bling det op. Bling er den mest vigtige ting at en gangsta, foruden hans eller hendes "spark". Diamanter, platin, ædelstene og guld er alle et must på din ure, halskæder, øreringe, armbånd, ringe osv.

Hvordan til at handle

Husk, at være gangsta er en hel livsstil. Man kan ikke bare klæde gangsta. Man skal have den holdning at matche det. Praksis vil gå en lang vej. Prøv at tage en hip-hop-klasse eller ser gangstas i musikvideoer for at få nogle ideer til, hvordan man står, handle og danse.

 1. 1
  Reppin 'dit område kode. Du er kun så ghetto som dit område kode. Nogle eksempler omfatter 202 (Downtown, DC), 301 (Baltimore, MD), 305 (Miami, FL), 310 (Los Angeles, CA), 313 (Detriot, MI), 347, 718, 929 (New York Outer Boroughs, NY), 404 (Atlanta, GA), 504 (New Orleans, LA), 510 (Oakland, CA), 562 (Compton, CA) og 773 (Chicago, IL).
 2. 2
  Lav en masse referencer. Vær sikker på at droppe Brand Navne (Gucci, Louis Vuitton, Burberry) Biler (Bentleys, Ferraris), alkohol (Hensey, Cognac), køn, truer med at "Pop" Nogen er "Street", Guns, Shawties, vest eller øst side, "Thug Life" og "At være Soulja" i regelmæssig samtale.
 3. 3
  Altid præcisere, hvad du sagde. Opfølgning udsagn med "Ya har hørt?" eller "Ya ved hvad jeg mener?" at sikre, at de forstod dig.
 4. 4
  Prøv at danse. Gør C-walk eller "Kurupt" Soulja Boy, Blood Walk, Lean som Cholo, Brush Yo Shoulder Off, etc.
 5. 5
  Gå med en halte. Træk det ene ben bag dig, som du gå. Som du gå fremad, træk din ryg ben til at opfylde din forreste ben.
 6. 6
  Brug dine arme i en truende måde. I samtale, skal du altid bruge dine arme. Smide dem op og stak dem frem er et par gangsta favoritter.
 7. 7
  Aldrig smile. Bare ikke gøre det.

Tips

 • Hvis du ønsker at bære sko, der er hip hop-type, den næsthyppigste sko til gangstas er nok pimped out Air Force 1 s & Air Jordans, midt top eller lav top.
 • En anden sko til at bære, er noget skateboardere slid, såsom DC, Etnies og varevogne.
 • Hvis du ønsker at bære solbriller, bør de være store, som T-Pain er eller R-Kellys. Iført en hat måske ikke være sådan en god beslutning, vil en bandana være okay, men at holde solbriller i sig selv vil være den bedste.
 • Fold et bandana til omkring 3 fingre tynde og binde det omkring din pande med knude foran dit hoved eller side eller ryg, når du bliver lejlighedsvis-hiphop.
 • Den mest almindelige hip hop sko skal være Timberlands, behøver du ikke at matche, når du iført Timberlands, så Timberlands er et godt valg, når du ikke kan matche dine sko med dit tøj.
 • Overvej iført en svedbånd / pandebånd, hvis du ikke ønsker at bære en bandana. Derudover bør du overveje tucking din mobiltelefon i hovedbøjlen, hvor det er placeret over øret. På denne måde kan du gå rundt og det ser ud som du er i konstant kontakt med din posse / essays / homies. Hvis du ikke er faktisk i telefon med nogen, kan du stadig lave forskellige grynt og utterings af korte ord som "yeh" for at give illusionen af ​​at opretholde gangsta-lignende kommunikation med kolleger gangstas / essays / homies / padnuhs.

Advarsler

 • Må ikke være bange for mennesker, lære at kæmpe og stå op for dig selv.
 • Vær forsigtig, når du bruger slang, og ikke ændre natten. Prøv at ændre sig over tid, fordi hvis du ændrer i løbet af natten nogle gangstas vil komme på dig, og du kan endda få slå op til det.
 • Må ikke bære små sko, for eksempel, Converses eller sandaler. Skoformen passer ikke godt med bagginess af bukserne.
 • Må ikke kaste op bande tegn eller sige, at du er i en bande, fordi du kan blive dræbt eller såret.
 • Husk, at du stereotyper, hvad en gangsta skal være, og skal forsøge at skabe en unik version af det snarere end blot at gå med resten af ​​tilskuerne. Vær kreativ.
 • Hvis dit sæt ikke passer, vil det se rigtig grimt, selvom dine jeans, tøj, hatte ser super flue.
 • Være selvsikker, men ikke ved at være betyder.