Wkadk

Hvordan til at klæde køligt

Ønsker du at lære at klæde at passe ind og at imponere? Dette er den rigtige artikel, så læs venligst videre. Dressing som en model er ikke så svært.

Steps

Hvordan til at klæde køligt. Kig i modeblade og mærke, hvordan modellerne er iført tøjet.
Hvordan til at klæde køligt. Kig i modeblade og mærke, hvordan modellerne er iført tøjet.
 1. 1
  Kig i modeblade og mærke, hvordan modellerne er iført tøjet. Er model iført hendes støvler over hendes bukser eller under?
 2. 2
  Find ud af, hvilken linje af tøj det er. Er det tøj Juicy Couture forårsrapport mode linje eller er de til efteråret Fashion linje? Normalt betyder det ikke rigtig virker, når du bære efteråret tøj i sommer.
 3. 3
  Find din indre modedesigner. Hvilke farver sammenstød og hvilke farver fungerer som to ærter i en bælg. Nogle gange kan du sætte et sæt tøj sammen ved at tage et billede af dig, tegne tøj, og skær dem ud og se, om de ser godt ud på din "papir dukke selv".
 4. 4
  Spørg dine venner. Undertiden de bedste ideer kommer fra andre. Spørg folk omkring dit nabolag, og spørge, hvad de mener, at ordet 'Fashion' betyder for dem. Også browse rundt mags og klip outfits, du kan lide, og indsætte dem på papir.
 5. 5
  Gennemse. Du kan få inspiration fra, hvad folk har på. Hvis du kan lide en persons stil, observere, hvordan de bærer deres bestemt stil. Hvis de er iført et tørklæde kastet over skulderen kunstfærdigt. Forestil dig, hvis du ville se godt ud i denne stil. Hvis du er ou igangværende, så spørg den person, hvor de køber deres tøj.
 6. 6
  Søg. Gå til din fave søgning website som Google eller Yahoo. Gå til "billeder" og søg "supermodeller." Du vil få gode ideer, og du vil spare dig selv for ekstra penge fra magasiner. Husk at tilføje dato og årstid lignende, "modeller foråret 2007"
 7. 7
  husk at når du kopierer en andens tøj, der viser svaghed i din status af at have den bedste sans for mode.
 8. 8
  ikke bare købe noget, fordi det er i dag, fordi i fremtiden, eller i næste uge vil det være helt ude af mode, og du vil have spildt 40€ 0,00
 9. 9
  gå ud og købe tøj, der vil være i evigt

Tips

 • Være fortrolig med dine valg!
 • Nogle gange, hvad der er cool er ikke nødvendigvis i. Træd ud af din comfort zone og være lidt spontan med dine valg. Det gør dig til en trendsætter!
 • Brug for hjælp? Spørg enhver, der er en smule mere mode-ivrige end dig.
 • Du behøver ikke at bruge tusindvis af dollars for at købe den nye mode linje. Kig rundt steder som Ross, Marshalls, Old Navy eller andre genbrugsbutikker. Du kan altid købe de nyeste stilarter for mindre.
 • Hvis du har et problem med farver, såsom hvis du har problemer med at beslutte, hvilke farver sammenstød eller ikke, så vil verden af model-lignende tøj er ikke for dig. Harajuku stil er en stil, der kan passe dig, hvis du kan lide at blande det op.
 • En anden virkelig cool ting du kan gøre, er at bære masser af tørklæder. Prøv noget som en lyserød skjorte med en sort tørklæde eller en sort skjorte med en sort og rødt tørklæde. mulighederne er uendelige med tørklæder. Du kan gøre næsten alt for at få en sød men enkle tøj (dette pegede oftest mod kvinder).

Advarsler

 • Forholdsregler skal tages, når de køber tøj, fordi:
  • 1.. De kan være ude af mode
  • 2.. Nogen kan vide, hvor du fik det top
  • 3.. Nogen har måske set den samme top i en billig tarvelige shop