Wkadk

Sådan at klæde sig som en pin up pige

Pinup har altid været populære: Mænd relish dem kvinder længes efter at være dem. Hvem ville ikke? Med funklende kat øjne og henrivende kirsebær røde læber, har disse skønheder anden måde lykkedes at bombardere i hjerter og indflydelse generationer af stil. Lad os se det i øjnene. Pin up piger kiggede fejlfri og fræk. Med deres coiffed hår og ben til at dø for - det er altid så fristende at prøve dette look til din helt egen. Ser kompliceret? Hold på med Googles artikel, det er nemmere end nogensinde før. Nu kan du også, holde deres hemmeligheder.

Steps

Sådan at klæde sig som en pin up pige. Bær dit hår krøllet.
Sådan at klæde sig som en pin up pige. Bær dit hår krøllet.
 1. 1
  Bær dit hår krøllet. Pin krøller er en meget populær stil - så er den stumpe Betty Page pandehår (som kan være en smule kliché). En række hårfarver er egnede (blond, flammende rød, sort og brunette), men det bør være en fast farve, ikke highlighted.For lidt ekstra sjov afslutte din stil med en sød hår blomst eller pin! Hvis du virkelig ønsker at holde fast i glat hår, gå en chokerende, stærk farve som dyb, mørk brun, mørk sort eller dyb rød. Det var de fire populære farver i gamle dage. Brunetter, Blondes, Redheads eller sort hår lige fra kassen. Krøllet hår er afgørende for den mest troværdige pin up look. Siden kvinders hår var krøllet fra "permanente" (hvad vi kalder krøllede permanenter i dag) det var nemmere at vedligeholde disse ser, købe en paryk, der ser legit, hvis du ikke ønsker at toupere og opdele enderne af dit hår. En lille skæring af paryk kan redde dit hår problemer.
 2. 2
  Sørg for at du har frisk renset og fugtet hud. Find gode hudprodukter, og bruge dem dagligt, på passende vis. Vask dit ansigt, fugter, og hver nu og derefter give dig selv en ansigtsbehandling. Klar hud er et andet væsentligt på list.Set din base. Find en fuld dækning fundament, der matcher din hudfarve perfekt. Næste bruge en cremet concealer til at skjule eventuelle pletter eller mørke rande, og sæt din base med et drys af gennemskinnelig powder.It 's vigtigt ikke at kage på nogen af disse elementer som meget tydeligt, er klumpet makeup ikke en del af pin up look, men tung makeup er. Se en Technicolor gammel film, og når en starlet får hendes close up, vil du se tung, men jævn makeup dækning. En af undtagelserne er meget naturligt blonde starlet fra 1948 filmen On the Waterfront hovedrollen Marlon Brando. Lån et tip fra gamle dage. Brug ansigt kold creme hver nat for ugen før dit foto-shoot. Mors Cream var meget populær for kvinde i begyndelsen af ​​det tyvende århundrede.
 3. 3
  Få flotte øjenbryn. Øjenbryn indrammer ansigtet som en stor hår gør. Groom dine øjenbryn og gøre dem pop. Børst dem, indtil de er pæne og udfylde dem med sort blyant eller et pulver pensel. Hvorfor sort? Generelt pin up piger havde skarpe buede bryn ikke Clara Bow hvælvede, mener Elizabeth Taylor. Anvend hårspray på din pensel og feje det over for at holde dem på plads. Du kan også få dem gjort professionelt, hvis du ikke har noget imod at bære denne dramatiske bryn for uger efter. Her et par billeder af gamle tid øjenbryn på de mest berømte vintage berømtheder.
 4. 4
  Make up dine øjne. Påfør en vanille eller champagnefarvet øjenskygge til hele øverste øjenlåg, så kontur med en mørkere neutral farve, blend. Påfør sort flydende eyeliner, gør, at du opretter flicks på den yderste hjørne af øjet (det kan tage en masse praksis har q-tips på hånden for fejl). Dette kaldes The Cat Eye eller soveværelse Eyes. Lad det tørre og derefter anvende mindst 2 lag af en god forlængelse og fortykkelse mascara. Det er en god ide at øve dette look en masse før der rent faktisk bruger det formelt.
 5. 5
  Røde læber. Hvem kan glemme det? For pin up læber, bruger rød. Cherry rød, dyb blodrøde, brandbil rød, smoky rød, koral, eller en dyb pink. Outline formen på dine læber først med en rød blyant, men på toppen af ​​dine læber skaber en skarp Amor bue "V". Udfylde med læbestift, der matcher din læbe blyant. Tænk Joan Crawford. Tænk Bettie Davis. Tænk Marilyn Monroe, og tilføje en skønhed mærke til at føle sig mere i times.Don 't glemmer at skamplet!
 6. 6
  Tegn garderobe inspiration fra 1940'erne & 1950'erne. Deres mål er at skabe en lokkende timeglas silhuet. Tag et kig i vintage butikker & online for ægte vintage poster fra disse epoker eller søge rekreation. Blandt hovedpunkterne kan nævnes: vrikke kjoler, blyant nederdele, cubanske hæle strømper, runde tåede pumper, ballet lejligheder, espadriller, 3/4 ærme cardigans, høj talje Capri bukser & højtaljede shorts - for at nævne et par stykker. Prøv at oprette din egen unikke look. Genstande fra dit skab som trøjer med båd hals og v hals var populære så godt. Turning en cardigan bagud og knappe den op er der en hurtig vintage pin up look.
 7. 7
  Også finde "brystholdere" bæres med spidse kopper og tværs stropper i ryggen til at give dig, at Marilyn Monroe sweater look. Det var alle de vrede.
 8. 8
  Vælg en pin up af fortiden, du beundrer og efterligne nogle af deres blænde ind i din pin up stil. Her er fantastisk pin up piger at vælge imellem: Ava Gardner, Marie MacDonald, Jayne Mansfield, Betty Bromser, Sophia Loren, Elizabeth Taylor, Lena Horne, Dorothy Danridge, Kim Novak, Diana Dors, Jane Russel, Betty Gable og selvfølgelig den smukke Marilyn Monroe. Der er masser mere, skal du ikke forsøge at kopiere disse kvinde, prøv at sætte din egen personlighed ind i dit look. Ser gerne en kopi til hver kurve Bettie Page vil gøre dig falde ind i skyggerne blandt en million andre piger, gøre din egen pin up ligne Dita Von Teese har.

Tips

 • I stedet for at købe tøj, kan du investere i forskellige stoffer og vintage mønstre og lave din egen. Du kan også lave dine egne tilbehør.
 • Negle, skal være enten French Manicure eller dybe røde og blegner. Lange negle skæres med spidse, men buffed afrundede ender var meget populære.
 • Hente inspiration fra klassiske pin-ups som Betty Page, Marilyn Monroe og Jayne Mansfield.
 • Gå til genbrugsforretning og shop for vintage IKKE retro kjoler og nederdele fra det år, du ønsker at skildre. Retro er en kopi af den ægte vare produceret i massemarkedet, mens vintage er den ægte vare. Hvis din kjole blev foretaget før firserne, så tjek for "Made i Europe" segl eller hvad land, du befinder i. "Made in Britain". "Made in Australia". På disse tag vil der være en union navn og ID-nummer. "Made in China" er ikke vintage. Check for sengetøj, bomuld og mere naturligt stof for den ægte vare.
 • Tilføj en skønhed mark med en brun blyant til at give dig selv et glamourøst look. Et sort skønhed mark vil se meget alvorligt, men mørk brun er en smule blødere og mere realistisk for enhver hudfarve.
 • 1940 og 1950 tøj er designet til at blive båret med basis tøj, overveje at investere i en vintage bælte til at give dig en dejlig silhuet.
 • Min Sin Parfume blev afbrudt, men du kan altid spritz på en lille Vertivert, White Diamonds (billigere alternativ af Elizabeth Taylor), eller Chanel No 5.. Spray en din duft på et stykke vat og nestle det i din brystholder for lidt af duft (vintage tip). Gem vat indtil næste gang, og du vil ikke spilde så meget duft.
 • Lyt til Frank Sinatra, Sammy Davis Jr., Peggy Lee og Eartha Kitt for at komme i den rette stemning af gamle dage. Marilyn Monroe engang sang et par sange anderledes end hendes film. Prøv hendes lyd! Alt tætsiddende, sexet og vintage jazzy vil arbejde.
 • Hvis du går efter en mere aktuel Rockabilly look og ikke så meget klassiske Pin Up, kirsebær, dyreprint, roser og sukker kranier er nogle af de mest populære mønstre til tøj og punge. Spurve, sløjfer, roser, stjerner, sukker kranier, casino tema og nautiske tema tilbehør er meget populære. Vær forsigtig, kan betragtes cliche!
 • Se nogle film fra 1940'erne & 1950'erne for endnu mere inspiration.
 • For ekstra udseende, anvende falske øjenvipper, før du anvender din mascara prøver, kan det være en vanskelig opgave, men indsatsen værd.

Advarsler

 • Hvis du har hudproblemer, kan det tage et stykke tid at udjævne tingene ud, men vær tålmodig, og arbejde på en god rutine.
 • Kvalitet tøj og makeup kommer til en pris, men de er det værd.

Ting du behøver

 • Bruge penge
 • Rød læbestift.
 • Foundation og concealer.
 • Flydende eyeliner.
 • Mascara.
 • Øjenbryn blyant.
 • Vintage eller Retro tøj.