Wkadk

Sådan at klæde sig som en metal hoved

Den store genre af Metal har varet længere end alt undtagen Rock 'n' Roll. I fyrre år har Metal fans rundt om i verden har ikke kun lyttet til Metal, men de har taget en kultur af anti-mode og anti-kommercialisme. Moderne metal stilarter rod fra den klassiske Metalheads der lyttede til den tidlige Heavy Metal bands som Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath, etc. Heavy Metal udviklet sig fra blues og psykedelisk rock (hippie musik). Således Metal kulturen har nogle rødder i hippie bevægelse af 60'erne.

Steps

Sådan at klæde sig som en metal hoved. Vær opmærksom på, at metal er en stor kunstværk.
Sådan at klæde sig som en metal hoved. Vær opmærksom på, at metal er en stor kunstværk.
 1. 1
  Vær opmærksom på, at metal er en stor kunstværk. Det er ligegyldigt, hvor Metal du ser, hvis du ikke forstår eller respekterer Metal, så er du en poser. Du skal forstå og værdsætte Metal, før du prøver at være en Metalhead. Et velplejet forretningsmand i en dragt taler om alle former for Death Metal og Black Metal bands, guitarister og vokalister er utvivlsomt mere metal end en fyr, der ser Metal, men kun lytter til Linkin Park.
 2. 2
  Få metallet hovedhår. Som for hår, har den traditionelle Metalhead lange hår. Men mandlige Metalheads få mere spillerum i, hvordan deres hår er.
  • Haircuts, der ikke er metal omfatter Mohawkerne bihawks, frihed spikes "scene kid" hår, eller "emo" frynser.
  • Eksempler på haircuts, at en Metalhead ville omfatte langt hår, dreadlocks, kort hår (Scott Hull) eller barberet skaldet.
  • Skæg kan også hjælpe med at gøre et blik metal.
  • Må ikke farve dit hår, hvis du er en fyr. Hvis du er en pige, og du insisterer på at dø dit hår, farve det en naturligt udseende farve.
 3. 3
  Lær om de hatte. Hatte er ikke at foretrække i Metal kultur. Men hvis du insisterer på at bære en, er det foreslået, at du bærer et band hat, en camo hat, eller kedeligt eller mørk hat, fortrinsvis gamle udseende. Hvis jagt er en almindelig aktivitet i dit område, lyse orange hatte er fint, også. Medmindre du lytter til nu-metal (i hvilket tilfælde, bør du forberede sig på at blive kaldt en poser af mange Metalheads), er det foreslået, at du undgår farvestrålende hatte, en hip-hop fan kunne bære, da de ville gøre dig se ligesom en nu-metal fan.
 4. 4
  Bær et sort bånd shirt. Det anbefales på det kraftigste, at du bærer en skjorte fra et band, som du rent faktisk kan lide at lytte til, som folk kunne starte en samtale med dig om bandet, og du vil ligne en poser, hvis du ikke ved, hvad de er taler om.
 5. 5
  Klæde sig efter vejret. Hvis du ønsker at klæde sig varmt til koldt vejr, ville foretrække en sort læderjakke eller en denim jakke, hvis du er til Thrash Metal fra 80'erne. Mørkt-farvede arbejde jakker kan også være af metal til en vis grad. Lyse orange jakker med camo-lignende design er ikke rigtig Metal, men de er acceptable, hvis du bor i et landområde, eller ethvert område, hvor jagt er en forholdsvis almindelig aktivitet. Hvis du ønsker at ligne en gammeldags Metalhead, kan du bære en "kamp jakke," som er en læder eller denim vest eller jakke med band patches syet på det. Du kan købe band patches fra de fleste hjemmesider, der sælger bandets T-shirts, især fra lageret af pladeselskabet.
 6. 6
  Bær de rigtige bukser. Jeans, camouflage, eller casual khaki bukser er at foretrække. De fleste stilarter vil fungere fint, så længe det ikke er for lyst eller prangende. Undgå stramtsiddende bukser, medmindre du går til en 80'er thrash metal look. Mere specifikt hvis du lytter til en masse Death Metal, Grindcore, goregrind, etc. du kan udtrykke, at ved at bære afslappet khaki bukser (grøn, khaki, grå, etc.) eller camo bukser. Hvis din musikalske præferencer er Black metal, kan du naturligvis udtrykke, at ved at bære sorte jeans eller sorte bukser af en slags. Hvis du lytter til Fix af 80'erne Thrash / Doom / Glam Metal, bør du bære denim jeans, helst noget falmet.
 7. 7
  Lær om de bælter. I modsætning til hvad du måske tror, ​​du ikke har brug for en spiket eller besat eller kugle bælte. Hvis du kan lide dem, så sikker, gå videre, men hvis du ikke gør det, bare nogen bælte, der ikke er alt for farvestrålende vil gøre, hvis du har brug for én, der er.
 8. 8
  Bær de rigtige sko. Sko er ikke virkelig for meget af en aftale, kan du bære nogen form for sneakers eller skate sko vil arbejde. Støvler er en smule mere af en metalhead ting selv, så hvis du virkelig ønsker at se metal, måske få et par. Sort stål tæer eller læder "biker" støvler er at foretrække.

Tips

 • Medmindre du er en Black Metal fan, afskedige makeup. Og sørg for du kan gøre det makeup ret at undgå at se scene. Også bare fordi du er en black metal fan, behøver du ikke at gå rundt på gaden eller på kontoret hver dag iført fuld liget maling, pigge, og omvendte kors. Det er foreslået, at du gemmer tilbehør til koncerter.
 • Prøv ikke at se meget rig. Metal er anti-kommercialisme. Det betyder ikke, du er nødt til at ligne en vagabond at være Metal, men du kan ikke se alt for Metal, når du er iført 7470€ værd af bling og skræddersyet tøj. I virkeligheden, vil Wal-Mart generiske mærke jeans og billige skjorter fra Internet butikker fungere fint, og de er normalt lige så god som navn mærke jeans. Så Metal mode (eller anti-fashion) ikke kun ser cool, men det sparer også penge.
 • Kvindelige Metalheads, kendt som Metal Chicks, få mere spillerum i mode-afdelingen, er da kigge grungy, eller som en viking lidt svært for en kvinde at trække ud. Mens de kun behøver bandet T-shirt til at se Metal (i modsætning til deres mandlige modstykker), er det acceptabelt at bære denim, camouflage, khaki eller plaid nederdele. De kan låne elementer fra 80'er mode eller punk kultur. Det er acceptabelt for en metal chick at bære nogle makeup, så længe det ser enten punkede, naturlige. Husk, at metal er anti-fashion, i modsætning til scene kids, er metal kyllinger ikke bare "dreng legetøj". De behøver ikke at forsøge at se sød, hvis de ikke ønsker. Bo væk fra preppy pige look.

Advarsler

 • Hvis du kommer til at bære et band plaster eller T-shirt, sørg for, at det er et band, du er fortrolig med. Har en god forståelse for, at bandets diskografi, og huske på, hvad dine yndlingssange af dem er. Hvis nogen begynder at tale til dig om bandet, og du ikke er bekendt med dem, vil det ikke tage dem lang tid at indse, at du ikke ved hvad du taler om. Så vil du ligne en poser. Det er bedre ikke at bære skjorten / patch og indrømme, at du ikke ved ret meget om den særlige band end at bære skjorte og tage risikoen for at ligne en poser.
 • Det er ikke hvad der er på ydersiden, der er metal, det er hvad der er på indersiden. Masser af mennesker vedtage Metalhead stil og manerer, når de kun kender to eller tre bands og kan ikke fortælle posers fra ægte metal. Disse mennesker er posers. Selvom du sjældent ser dem på koncerter for gode bands (da de kun lytter til mainstream bands som Slipknot eller Korn), skal du være opmærksom på, at posers i Metal i overtal de virkelige Metalheads. Bare fordi nogen ser metal betyder ikke, de er.
 • Når dressing som en metalhead, så prøv ikke at gå over-the-top, selvom du dybt nyde musikken, så mange mennesker vil se dig som en poser.
 • Undgå at bære for mange kæder og spikes. Dit udseende kan vise sig mere mallgoth end du ville have ønsket.
 • Må ikke være en showoff. Ingen ønsker at blive imponeret af dig, hvis du altid forsøger at vise for hot chick i rummet, og du vil sandsynligvis bare ende med at gøre en røv på dig selv og give folk et dårligt indtryk Metal.

Ting du behøver

 • Påskønnelse og nydelse af enhver genre af metal musik.
 • Metal band t-shirts.
 • En mørk jakke af en slags (ekstraudstyr).
 • Jeans eller camo bukser.
 • Forståelse af kultur og viden med flere bands.