Wkadk

Sådan at give slip på, at en kærlighed


Har du nogensinde haft en først? Nej, ikke sådan den dreng, der passerede dig farveblyanter i børnehaven. Men denne person, at du havde det sjovt med, og ikke ønsker at give slip på. Nogensinde prøvet at give slip, men kunne ikke, fordi du altid ville have dem der, når ingen andre var, når det regner, da du var ked af det, eller når du var bange?

Steps

Sådan at give slip på, at en kærlighed. Slip af materielle ting, der minder dig om denne person (fordi når du ser det, er det bare gør dem synes som om de er stadig med dig, når de ikke er.).
Sådan at give slip på, at en kærlighed. Slip af materielle ting, der minder dig om denne person (fordi når du ser det, er det bare gør dem synes som om de er stadig med dig, når de ikke er.).
 1. 1
  Cry. Intet er værre end aftapning alting op, så eksploderer i et følelsesmæssigt vrag, når du ser dem med en anden. Tag en dag og bare huske. Græde og få det ud af dit system.
 2. 2
  Slip af materielle ting, der minder dig om denne person (fordi når du ser det, er det bare gør dem synes som om de er stadig med dig, når de ikke er.)
 3. 3
  Du behøver ikke at glemme alle dine minder, de lykkelige dem kan stadig sætte et smil på dit ansigt.
 4. 4
  Kom tættere på familien. De kan hjælpe distrahere dig fra hjertesorg.
 5. 5
  Tal om ham / hende til forældre, rådgivere, eller som ven, der har været der for dig! De kan have tillid til, og de ønsker at hjælpe.
 6. 6
  Vid, at du ikke er alene. Så mange mennesker har været igennem de samme ting.
 7. 7
  Prøv at lære af det og styrke dig selv for at have haft den oplevelse. Efter alt, er det bedre at have elsket og mistet end aldrig at have elsket overhovedet.
 8. 8
  Hjælp andre - Det vil holde dig aktiv og tage dit sind off ting.
 9. 9
  Studere eller arbejde hårdere. Studere er en fantastisk måde at miste dig selv og komme foran i skolen. Den vil fokusere dine tanker om større løfter for fremtiden.
 10. 10
  Vid at glemme tager tid. Tag det skridt for skridt, en dag ad gangen. Du kan komme over det hurtigt og nemt, fordi dit hjerte har brug for tid til at helbrede.
 11. 11
  Hvis du har hørt det gamle ordsprog "du aldrig glemmer din første kærlighed", lad det ikke afskrække dig. Sandheden er, at du altid huske din første kærlighed, men du vil finde en anden bedre, og hvem der er perfekt for dig.

Tips

 • Må ikke surmule, og tænk over, hvordan du to skulle være sammen for evigt. Hvis det ikke var meningen, at blive så var det ikke meningen at være, ikke at tvinge det.
 • Meditere på noget sjovere kan gøre underværker.
 • Hold dig beskæftiget
 • Når du ser dig selv at tænke på alle de gode ting, starte med at tænke på de ikke så gode ting.

Advarsler

 • Må ikke tale om ham / hende hele tiden. Det viser bare, at du gør ingen fremskridt overhovedet, og dine venner og familie får træt eller høre hans / hendes navn hele tiden.
 • Watch out for kærlighedssange i radioen. Du kan være nødt til at gå med din egen spilleliste for en stund.