Wkadk

Hvordan at komme over en fyr

Det betyder ikke noget, hvis du dumpet ham, eller hvis han dumpede dig, er det stadig gør ondt. Når et forhold slutter, kan det være svært at komme videre. Det kan ikke ske lige med det samme, men at tage disse skridt nu for at komme over ham hurtigere.

Steps

Hvordan at komme over en fyr. Må ikke hænge ud med ham.
Hvordan at komme over en fyr. Må ikke hænge ud med ham.

Distancere dig selv

 1. 1
  Må ikke hænge ud med ham. En uklar opløsning kan være rodet og forvirrende. Gør det klart, at du ikke ønsker at se ham mere.
  • Hvis du er den, der sluttede forholdet, skal du sørge for at rydde enhver misforståelse om status af ting med det samme.
   • Brug ikke vage sætninger som "Ting synes ikke at være arbejder ud" eller "Jeg er ikke sikker på det er, hvad jeg vil lige nu."
   • Være direkte. Hvis du skal afklare situationen, kan du ikke gå galt med "Det er slut."
 2. 2
  Prøv ikke at løbe ind i ham. Du og din ex kan have venner i almindelige, fælles interesser, fælles arbejdsplads eller skole situationen - enhver, der kan forårsage dig til at støde ind i hinanden. Omarrangere din tidsplan om nødvendigt hverve hjælp af dine venner og gøre nogle sociale medier opdatering for at sikre, at du ikke ser ham uventet.
  • Opdater din Facebook-side. Skift dit forhold status og "unfriend" din ex. Gå igennem og slette nogen billeder af de to af dig, at du har indsendt og fjerne tags fra fotos, der blev bogført ved venner.
   • Hvis dine venner er fast på din side i dette break-up, bede dem om at "unfriend" din ex så godt.
   • Hvis dine venner ønsker at ønsker at bevare et forhold til din tidligere kæreste, undgår at besøge deres sociale medier sider, hvor du kan se indlæg fra eller fotos af din ex.
  • Skift din rutine. Du har stadig nødt til at dukke op for at arbejde eller gå i skole - selv hvis din ex er der også. Og du ønsker at være i stand til at besøge dine yndlings hangouts uden at bekymre sig om at køre ind til du-ved-hvem, så du måske brug for at få lidt kreativ med din tidsplan.
   • Vente til sidste minut og glide ind din plads i klasseværelset lige før klokken ringer. På den måde vil du ikke risikere at få en uønsket samtale med din ex.
   • På arbejdet, bringe dine egne kaffe og holde snacks på dit skrivebord, så du ikke risikerer at løbe ind i din tidligere flamme på kontoret pausen værelse. Hvis stien til dametoilettet fører lige forbi hans skrivebord, se om du kan bruge faciliteterne i et andet kontor eller på en anden etage. Hvis du er bange for et møde på kopimaskinen, gemme Xeroxing til slutningen af ​​dagen eller hverve en sympatisk kollega til at lave kopier til dig.
   • Hvis du ofte den samme renseriet, bar, bibliotek eller et andet sted som din ex-kæreste, så prøv at gå på en anden dag end normalt eller standsning i lidt tidligere eller senere end dit normale tid for at undgå at se ham.
 3. 3
  Skabe nogle mentalt rum. Det er ligegyldigt hvor stor succes du er på at undgå din ex, hvis du holder mentalt genopleve hver kamp og hver god tid. Optaget din hjerne med nye aktiviteter til at holde fra besat om, hvad der var.
  • Tage en ny hobby. Altid ønsket at lære at mavedans? Interesseret i fotografering? Nu er det tid til at fordybe dig i en ny aktivitet, der vil holde dit sind besat og hjælpe dig med at undersøge en interesse og udvikle nye færdigheder.
  • Frivillige. Søg Craigslist for frivillige muligheder eller besøge steder såsom OneBrick.org, Sparked.com eller Kiva.org. Eller blot kontakte lokale herberger for hjemløse, dyr rednings organisationer, skoler eller kirker.
   • Ikke alene frivilligt hjælpe andre, det tager dig uden for dig selv og aktiverer din hjernens belønningssystem centre. Desuden viser forskningen, at altruistiske adfærd gør dig mere attraktiv for nye romantiske partnere. Det er en win-win.
  • Smid uønskede souvenirs fra dit forhold. Kassér fotos, breve, han sendte, og gaver, han gav dig. Hvis du ikke er sikker på, at du er klar til at lade det gå, stash det hele i en kasse og ude af syne.
   • Hvis du har e-mails din ex sendt dig, skal du slette dem. Hvis du mener, der kan være en korrespondance eller to, du vil gemme, skal du oprette en mappe, lægge alle mails indenfor og planen at gennemgå dem senere.
   • Hvis du har et smykke, der kan have sentimental værdi for din ex, så spørg ham, om han gerne vil have det tilbage. Hvis ikke, så gøre med det, som du ønsker det.

Løse dine følelser

 1. 1
  Forstå stadier af sorg. Afslutningen af ​​et forhold - uanset hvor længe det varede - er et tab og med tab kommer sorg. Alle bedrøver forskelligt, men sorgen har nogle fælles elementer.
  • De fem stadier af sorg indført ved Elisabeth Kübler-Ross i 1969 er blevet en universel retningslinje for, hvad nogen oplever et tab kan forvente at gå igennem: benægtelse, vrede, overenskomstforhandlinger, depression og accept.
   • Du vil ikke nødvendigvis gå igennem alle disse stadier i din rejse mod helbredelse og selv hvis du gør, kan du ikke gå igennem dem i rækkefølge. Alligevel er det godt at vide, hvad man kunne forvente, og forstå, at hvad du føler er helt normalt.
   • Afhængigt af omstændighederne i afbrydelsen, kan du også føle sorg, ensomhed, beklagelse, angst, skyld, usikkerhed eller en række andre negative følelser.
   • Du kan også opleve fysiske symptomer på sorg. Hovedpine, kvalme, søvnløshed, appetitløshed, vægtøgning, ømhed, smerter og træthed er ikke ualmindeligt for en person at gå gennem en opløsning.
 2. 2
  Lad det ud. Holde dine følelser flaske op kan forlænge den smerte, du føler. Det er tid til at nå ud til venner og familiemedlemmer, der er gode lyttere. Eller hvis du ikke er meget af en oplæser, kan du dele dine tanker i et tidsskrift eller blog.
  • Tal med nogen du stoler på. Drej til din mor, din bedstemor, din tante, selv din fætter eller bedste ven. Deling af dine følelser, og vide, at nogen andre forstår, hvad du går igennem kan lette byrden af ​​din sorg.
  • Har en imaginær samtale med din ex. En undersøgelse viste, at folk, der havde imaginære samtaler og derefter sagde farvel til deres partner havde mere nødhjælp fra sorg end dem der ikke gjorde.
  • Skriv et brev til din ex - men ikke sende den. Snarere end rygende om, hvad du skulle have sagt, og hvad du ville sige nu, hvis du løb ind i din ex, begår disse tanker og følelser på papir. Må ikke bekymre dig om at være frygtelig sammenhængende, og god grammatik og stavning bestemt ikke tæller her. Ideen er at få den vrede, sorg, vrede og uanset andre følelser ud af dit system og på papir.
 3. 3
  Curse, hvis du vil. Det viser sig, at bruge dårlige sprog kan gavne dig ved at reducere dine smerter. En undersøgelse offentliggjort i NeuroReport viste en sammenhæng mellem forbandelse og smerte reduktion.
 4. 4
  Tap ind i din spirituelle side. Uanset hvilken form det kan tage, henvender sig til en spirituel praksis kan hjælpe dig med at finde fred midt i uroen forårsaget af en opløsning.
  • I en sorg undersøgelse rapporteret i British Medical Journal, fandt forskerne, at mennesker, der har stærke spirituelle overbevisninger synes at løse sorg hurtigere og mere fuldstændigt end med nogen overbevisninger.
  • Prøv meditation. Enhver større verdensreligion har en form for kontemplativ praksis med en meditativ komponent, så vælg den, der passer dig bedst. Disse omfatter yoga, Tai chi, bøn, Qi Gong og transcendental meditation for at nævne et par stykker.
 5. 5
  Se en professionel, hvis du ikke kan gøre en følelsesmæssig opsving. Kvinder, der ikke havde fået over et forhold ved 16 uger efter en breakup var faldet hjernens aktivitet i de regioner, der er forbundet med følelser, motivation og opmærksomhed. Med andre ord, fysisk deres hjerner ændret sig, hvilket forklarer den manglende evne til at koncentrere sig og til at stå op og gå. Lad ikke dig selv gå så lang tid uden intervention.

Flyt på

 1. 1
  Tilbring tid med venner. Dine venner vil være der for dig, uanset hvad dit forhold status og det er godt at tage lidt tid at værdsætte dem og tilslut. Lav en plan for at spise frokost, gå til en klub, ramte mall - uanset hvad du kan lide.
 2. 2
  Opret en opløftende afspilningsliste. At lytte til musik får din hjerne til at frigive dopamin - et feel-good kemikalie. Sammensæt en spilleliste med sange, der inspirerer dig, gøre dig smil og forårsage dig til at komme op og danse.
  • Vælg sange med et budskab om empowerment. Cosmopolitan Magazine noteret disse melodier på en liste over sange, der kan hjælpe dig med at få over en opløsning.
   • "Siden U Been Gone", Kelly Clarkson
   • "Forget You", Cee Lo Green
   • "Single Ladies", Beyonce
   • "So What", Pink
   • "Stærkere" Brittany Spears
  • Syng den højt, synge den stolt. For et ekstra bump af energi og positivitet, synge sammen med din musik. Hvis din ex nogensinde fortalt dig, at du ikke kunne synge, synge louder!
 3. 3
  Vedtage et kæledyr. Fordelene ved PET ejerskab er veldokumenteret. At have en lodne ven til at passe stigninger følelse af velvære, nedsætter ensomhed, reducerer smerte, forbedrer fysisk kondition, øger selvværd og kan bekæmpe depression.
  • Gåture en hund er en fantastisk måde at få motion og for at møde nye mennesker. Oprettelse af nye venskaber med andre hundeejere kan bidrage til at øge din omgangskreds og styrke din støtte system.
  • Kæledyr tilbyder ubetinget kærlighed. Du vil ikke understrege så meget om at finde den fyr, der vil give dig den slags absolut hengivenhed hvis du allerede er at få det fra din firbenede ven.
 4. 4
  Komme i form. Hvis du har været alt for bummed ud for at gå til gymnastik eller sætte dine planer for uddannelse til maraton på hold, nu er det tid til at komme tilbage til det. Ligesom musik, frigiver motion behagelige kemikalier i hjernen, så du ikke kun ser godt ud, vil du føle sig bedre, også.
  • Motion kan forbedre din søvn, øge din energi og øge din selvtillid - områder af dit liv, der kan have taget et hit efter afbrydelsen.
  • Hvis du overindulged din trang til komfort fødevarer efter afbrydelsen, kan du have sat på et pund eller to. Motion kan hjælpe dig med at tage den ekstra vægt.
 5. 5
  Bruge tid på dit udseende. Du behøver ikke at gøre en fuld-blæst makeover (selvom du kunne), men at sørge for du se dine bedste, vil hjælpe du føler dig bedre og gøre dig mere tiltrækkende for det modsatte køn.
  • Side gennem modeblade og hjemmesider for inspiration til et nyt look. Det er ikke kun dig, der higer en ændring efter afskeden med en kæreste, vil du se masser af kendis "før" og "efter" billeder dokumenterer post-breakup makeovers.
  • Overvej en lille ændring som at få højdepunkter eller skifte til en ny farve lip gloss. En frisk udseende bidrager til at støtte din friske, ny tilgang til dit liv.
 6. 6
  Holde åbent for nye muligheder. Du må ikke være klar til at date, men det betyder ikke, du er nødt til at undgå fyre helt. Gå et sted du kan øve din flirt eller i det mindste anvendelsesområdet ud cuties af det modsatte køn.
  • Hvis du ser en person, du er tiltrukket af, få øjenkontakt og smil. Husk, en kop kaffe eller en samtale er ikke en forpligtelse.
  • Hvis du møder en, du kan lide, holde sig væk fra at give dem historien om afbrydelsen og en liste over din ex fejl og mangler. En potentiel ny fyr ikke ønsker at høre om det gamle fyr, så snart og absolut ikke i negative vendinger. Taler dårligt om din ex er et turn-off.

Tips

 • Bedste måde at komme over en fyr / pige får en ny. [Bare en kendsgerning selve livet]. Ja.. sorta som en rebound (hjælper en.. meget!).. Bare gå ud et par gange.. gå til et sted var der er højt musik og en masse plads til at danse, lave ud med nogen bare for sjov... få dit sind off ham / hende. Og hver gang du går ind i din ex-kæreste.. bare tænk på alle de gode tider du havde med rebound-persons..; 0) - fred out.. -!

Advarsler

 • Må ikke gå hele skolen fortæller alle. Må ikke sige du er ked af på din Myspace orFfacebook, men siger ikke, at du er tilfreds og glad, du ikke vil have ham tro, at du aldrig brød på alle, gutter stadig har følelser, bare undgå udstationering noget at gøre med ham.