Wkadk

Hvordan at komme over en snyd kæreste

Det er svært nok at komme over en opløsning. Men når du komme over en fyr, der snydt, er det endnu hårdere. Opdage, at din kæreste har snydt på du kan være en af ​​de værste følelsesmæssige smerter tænkelige. Brug denne guide til at hjælpe flytte videre med dit liv.

Steps

Hvordan at komme over en snyd kæreste. Aftaler at mødes med ham ansigt til ansigt.
Hvordan at komme over en snyd kæreste. Aftaler at mødes med ham ansigt til ansigt.
 1. 1
  Aftaler at mødes med ham ansigt til ansigt. SMS, brev, e-mail eller over telefonen breakups aldrig er klare. Vær helt sikker på at han er snyd på dig. Fortæl ham, hvad du føler. Tal det ud, uanset hvor lang tid det tager. Der er ingen anden måde kan du udvikle en følelse af lukning.
 2. 2
  Kig i spejlet. Sig til dig selv du er smuk og smart, og at de snyder ikke fortjener dig. De er ikke værdig til din tid, energi eller tanker. De snydt fordi de ikke var sikker nok i sig selv.
 3. 3
  Gå ud med dine venner. Gør noget for første gang. Distrahere dig selv fra smerten. Det vil gøre ondt i et stykke tid, men det behøver ikke at forbruge dig.
 4. 4
  Forkæl dig selv. Forkæl dig selv med en spa eller flugt, eller forkæl dig selv derhjemme. Spise nogle af dine foretrukne chokolade. Få en manicure. Hvad gør du føler dig bedre.
 5. 5
  Lover dig selv, vil du lære af dine fejl. Se tilbage på nogen advarselstegn eller røde flag, som du ignorerede det ville vise, at han var snyd. Sværger at ikke narre igen og til at se mere omhyggeligt for en fyr, der bekymrer sig nok til at være trofaste.
 6. 6
  Må ikke få jaded. Bare fordi man kæreste utro på dig, betyder ikke, at de alle vil.
 7. 7
  Må ikke bebrejde dig selv, i stedet fortælle dig, at du er smuk, og han gjorde den største fejl ved at tabe dig.
 8. 8
  Lad ham gå, og acceptere det faktum, at han snydt, hvis du holder ham, det er muligt, at han kan gå tilbage snyd.
 9. 9
  Smil og leve livet fuldt ud.
 10. 10
  Må ikke lukke dit hjerte, bare være forsigtig omkring fyrene, men give det en chance en gang mere, når du er sikker på, at en anden fyr er virkelig oprigtig.
 11. 11
  Gør dig selv føler sig varm - uanset hvad det betyder for dig. Du ved, hvis han ser dig, han vil helt fortryde snyd på dig og vide hvor meget af en idiot han er!

Tips

 • Forkæl dig selv med ting at besætte dit sind og tidspunkt, f.eks læsning, shopping, svømning etc....
 • Inviter nogle venner til at gå til en film.
 • Tilgiv ham, men gøre det klart for ham, at forholdet er slut, hvis du er meget sikker på at du ikke ønsker at give ham en chance
 • Skriv ned, hvordan du føler dig om, hvad han gjorde ved dig, hvilket giver ham klare instrukser om, hvad du ikke ønsker skal ske, fx har ham kontakte dig, osv, er derefter i slutningen fortælle ham hans spil med dig over, så når din klar sende det til ham.
 • Lyt til nogle gode breakup sange, du vil komme over det hurtigere!

Advarsler

 • Vær forsigtig med at acceptere hans undskyldning, hvis han virkelig elskede dig, ville han ikke have gjort det i første omgang!
 • Hvis han elsker dig, han vil afbryde alle andre relationer, der vil forårsage drama i dit forhold. Noget negativt at han tillader, er bare fordi han tillader en tredjepart i. I slutningen, betyder det at han kun elsker sig selv.
 • Nogle gange, hvad du anser "snyd" er ikke, hvad han mener er snyd. Du tror måske at tage en anden kvinde ud på en date er snyd, men det vil ikke være snyd for ham. Uanset denne misforståelse fører til, holde til dine standarder, og hvad der er behageligt for dig. Ellers vil du blive hængende med en levetid på "snyd", som vil føle sig meget gerne forræderi hvad du kalder det.
 • Vær helt sikker på at han er snyd, eller du vil jage væk den stakkels fyr.
 • Du må ikke drikke eller bruge nogen form for eskapisme. Dette vil gøre tingene værre.
 • Hold dig til dit ord, lad ham ikke overbevise dig, at han vil ændre sig, de er tomme løfter. Folk ændrer sig ikke i det væsentlige er du, hvem du er.!