Wkadk

Hvordan at komme over en, du nødt til at se hverdagen

Du har for nylig slået op med din kollega eller den fyr / pige i din klasse, som du er nødt til at se og håndtere hverdagen for år? Dette kan hjælpe dig!

Steps

Hvordan at komme over en, du nødt til at se hverdagen. Accepter det faktum, at du to er ikke længere sammen, og handle på denne måde.
Hvordan at komme over en, du nødt til at se hverdagen. Accepter det faktum, at du to er ikke længere sammen, og handle på denne måde.
 1. 1
  Accepter det faktum, at du to er ikke længere sammen, og handle på denne måde. Du vil ikke have ham / hende eller hans / hendes venner til at sige, at du ikke er over den person, og du vil have ham / hende tilbage.
 2. 2
  Må ikke undgå ham / hende. Det vil ikke hjælpe dig med at komme over bruddet op, og det kunne gøre tingene værre. Du kan ikke undgå en person i årevis. Bare være venlige, men kun hvis den anden person er åben for denne idé.
 3. 3
  Dont gøre hyppig øjenkontakt. Det kan genoplive dine minder
 4. 4
  Må ikke tale om break-up til alle og fortælle alle, hvor slemt han / hun var. Bare lad det gå.
 5. 5
  Må ikke bebrejde dig selv for noget. Bare sige det fungerede ikke, det var ikke meningen at være...
 6. 6
  Være foran ham / hende, og ikke forsøge at gøre ham / hende jaloux og ikke forsøge at hente hans / hendes opmærksomhed ved at gøre noget dumt.
 7. 7
  Tid er den heler alle sår... Det er sandt, selvom du er nødt til at se, at personen hverdag, betyder det ikke, vil du ikke komme over ham / hende. Du kan gøre det, bare elske dig selv mere og være sikker på at hvis det ikke virkede, så han / hun ikke er den rette person for dig...
 8. 8
  Hvis du og din ex gå i skole sammen vær ikke betyde for din ex.

Tips

 • Hvis du ser ham med nogen, du ikke handle på en jaloux måde, også selvom du er!
 • Forsøg ikke at gøre ham / hende jaloux ved at have et forhold til den første person, der kan lide dig.
 • Opbevar ikke tro, at han / hun vil fortryde det og forsøge at se, om han / hun gør.
 • Accepter, at det er overstået og forsøge at komme videre.
 • Må ikke være i et kapløb om at være i et andet forhold bare vente den rigtige, han / hun vil komme, når det er den bedste tid.
 • Find noget at gøre en ny hobby eller noget, der vil tage dit sind fra det.
 • Har venner, der støtter dig og bede dem om at ikke tale om ham / hende som din ex, men som din ven!
 • Betragt ham / hende som din ven! Ikke din ex!

Advarsler

 • Hvis du har forsøgt at være venlige med denne person, og han / hun holder undgår dig, bare drop det denne person er ikke værd dit venskab.
 • Må ikke være overdrevent nice og ikke flirte bare for sjov, fordi han / hun kan tage det som en chance for at komme tilbage sammen.
 • Må ikke låse øjne med ham / hende i en forbipasserende situation (forårsager blandede følelser fleste gange), spille det cool, men ikke undgå dem enten.. et venligt "hej" er fint. Også et venligt smil ville ikke skade.