Wkadk

Hvordan man opbygger et godt forhold til din automekaniker

Hvis du ejer en bil, chancerne er du har haft (eller vil have) til at tage det til et værksted på et tidspunkt. Desværre fortællinger om skæve mekanik er så udbredt som skæve politiker historier, hvilket resulterer i de fleste bilejere er på vagt eller ligefrem defensiv før de selv gå i et værksted dør. Henvisninger til autoværksteder, når deres service og kvalitet i arbejdet resulterer i en positiv oplevelse, at kunderne deler med deres venner, familie og kolleger, har en stor del af vægten, når bil-ejere beslutte, hvem vil servicere deres bil. Auto teknikere er bil-ejere også, og ved hvordan det føles at være på begge sider af denne tjeneste tæller. Nedenfor er en lokal butik lederens forslag til beskæftiger sig med din bil tekniker / værksted på en måde, der vil gavne jer begge.

Steps

Hvordan man opbygger et godt forhold til din automekaniker. Vær loyal til en god tekniker.
Hvordan man opbygger et godt forhold til din automekaniker. Vær loyal til en god tekniker.
 1. 1
  Vær loyal til en god tekniker. En god tekniker ved, at han / hun har brug for at give dig ærlig, kvalitet arbejde til en rimelig pris, hvis de ønsker, at din loyalitet. Hvis du finder et værksted, der gør dette, skal du ikke "shoppe rundt". En tech eller et værksted, som du har udviklet en win-win forhold med ofte vil belønne din loyalitet ved at give afkald mindre gebyrer eller tilbyder særlige incitamenter til deres bedste kunder.
 2. 2
  Tilbyde. Der er tidspunkter, at reparere de mest umiddelbare eller åbenlyse problem resulterer i at identificere andre, ofte mere alvorlige problemer, der kunne ikke umiddelbart diagnosticeret forud for reparationsarbejdet. En god tech meddeler denne mulighed for dig under den diagnostiske fase, være forberedt og ikke bliver defensiv, når det sker. Hvis du kender din tech godt, bør du har tillid til, at han / hun fortæller dig sandheden, og ikke bare forsøger at "op-sælge" dig. Husk: din tech forårsagede ikke problemet - han er bare budbringeren.
 3. 3
  Pas på din bil. Auto teknikere ikke relish fortælle deres kunder, at de har brug for dyre reparationer, især hvis det er på grund af mangel på ordentlig vedligeholdelse. Hvad de nyde er kunder, der får deres regelmæssige-udført planlagt vedligeholdelse, dvs olieskift, tune-ups, EFI rengøring osv. Disse tjenesteydelser føje år til din bils liv, ofte resultere i bedre gas kilometertal, og giv din tech mulighed på et ensartet grundlag til at kigge din bil over for eventuelle lækager eller andre "først fortæller" på mere alvorlige problemer. Tidlig opdagelse kan ofte resultere i en meget lavere reparation regningen.
 4. 4
  Indse, at din tech ikke kan læse tanker. Hvis du har haft din bil et andet sted til reparation inden for de sidste 6 måneder, så fortæl din tekniker up-front, præcis hvad der blev gjort. Hvis du har bemærket væske under bilen, mærkelige lyde, der kører problemer eller andre out-of-the-ordinære opførsel, så fortæl din tech, når du sætter bilen i.
 5. 5
  Vær ærlig om problemet. Nogle mennesker tror, ​​at hvis de fortæller mekanikeren for meget regningen bliver større. Lige det modsatte er tilfældet. Skjule symptomer kan resultere i yderligere diagnose (som koster penge) eller værre, kan medføre, er en ufuldstændig eller forkert reparation. Deling alt, hvad du ved om, hvad bilen gør, er vejen til den lavest mulige reparation regningen.
 6. 6
  Må ikke forvente mirakler. Husk det gamle ordsprog: Cheap, Fast, Good - pick to. Er dine forventninger realistiske? Hvad er din # 1 prioritet? Hvis du håber på at '85 Chevy med over 150K til "køre som ny," du måske ønsker at evaluere dine forventninger en smule.
 7. 7
  Henvis garagen til venner. Det bedste er at bringe butikken ny virksomhed baseret på din gode forhold.

Tips

 • Hvis du droppe din bil ud i morgen til service, overveje at bringe nogle donuts eller anden form for små fødeemne for mekanikken i butikken. Det vil ikke engang koste dig 10€ og alligevel kan gå en lang vej mod at etablere et godt forhold til de mennesker, der arbejder på din bil.
 • Hvis din mekaniker gik ud over call of duty, eller bare gjorde et godt stykke arbejde, sende en note til sin chef (Service Manager). Telefonopkald er gode, men giver ikke den samme effekt som skriftlig dokumentation. Mekanikeren normalt vil se brevet og få en bonus for hans gode arbejde. De arbejder ofte lange timer og ikke gøre de bedste penge og en bonus kan virkelig hjælpe. Og chancerne er, de vil huske dig næste gang.
 • Når du sætter din bil til service eller reparation, skal du sørge for, at bilen har mindst 1/4 tank af gas. Intet forstyrrer en tekniker mere end at skulle prøvekøre en bil med gas reserve lys på.
 • Overvej en uafhængig specialist. For eksempel en butik, der servicerer kun Honda produkter eller Toyota produkter, men ikke er tilknyttet forhandleraftalen. Mange sådanne butikker er bemandet med folk, der er entusiaster og har en reel kærlighed til bestemt bil-line. De fleste butikker som denne er bemandet med tidligere forhandler medarbejdere, der har enorme produkt viden af ​​bilen-line. På grund af de forretningsmæssige politik "karakter af mange forhandlere, vendes er høj. Du kan ikke altid får de mest erfarne tech arbejde på din bil på en forhandler.
 • Holde disse 7 punkter i tankerne vil hjælpe dig med at udvikle et langvarigt, gensidigt gavnligt forhold til en af ​​de vigtigste personer i dit bilens levetid, og holde det (og dig) på vej i mange år fremover.
 • ASE certificeret: Du ser dette tegn på de fleste alle butikker, dog kan en mekaniker kun certificeres i bremser, men diagnosticere og reparere eventuelle og alle systemer på din bil. Spørg, hvis butikken anvender eventuelle ASE Certified Master Techs. En bil er ikke en stor maskine, men en masse små maskiner, der arbejder sammen, og en master tech bedre forstår, hvordan et system fungerer i forhold til andre systemer.
 • Brug lidt tid på at udforske forskellen mellem en "høj kvalitet" værksted og stereotype shop. Husk, at en "høj kvalitet" værksted bruger enorme mængder af tid, kræfter og penge på uddannelse, anlæg og udstyr, således at være bedre forberedt til at give din bil med høj kvalitet vedligeholdelse og reparationer. At behandle disse folk med den samme respekt som du kan vise for en typisk telefonsælger kan være et slag i ansigtet.
 • Spørg, hvad din reparation muligheder er. Specifikt for den "realistiske" tidsramme, som du planlægger at holde bilen. Hvis du realistisk vil holde bilen endnu to år, siger ikke, at du er "forhåbentlig" kommer til at handle i 6 måneder. Du kan få en 6 måneders band-aid reparation billigt, men et år senere, da man stadig ejer bilen, er nødt til at stå over for en dyr reparation igen.
 • Når man har kilden til lyde kontrolleret på dit køretøj, anmode om, at teknikeren gå til en prøvetur med dig. Undertiden i oversættelsen fra tjenesten forfatter til tech, beskrivelsen af ​​støj, og når det sker, ændringer. Dette vil også give dig en chance for at tale med tech og hjælpe med at etablere eller bekræfte et godt forhold.

Advarsler

 • Må ikke behandle teknikere ligesom fedt aber. De skal studere tusindvis af systemer og modeller. Deres job er meget sværere end den belønning eller respekt, de modtager.
 • Spørg tjeneste forfatter til at vise dig på bilen hvad der kræver opmærksomhed. Et velrenommeret butik skulle have noget problem vise dig de problemområder og forklarer reparation eller vedligeholdelse muligheder.
 • ALDRIG forsøge at bedrage din mekaniker hvis en DIY reparation har været forsøgt og mislykkedes, eller ført til efterfølgende problemer. De vil finde ud sidst, og det vil højst sandsynligt kræve ekstra diagnostiske tid og ekstra gebyrer, og beskadige dit forhold til dem.
 • Tillad en rimelig tid, hvis du forventer kvalitet arbejde. De kan gøre det umulige i dag, men mirakler sommetider tage lidt længere tid.