Wkadk

Hvordan at være en part pige

Party piger vil bare have det sjovt. Men de ønsker heller ikke stalkere eller uhyggelige perverse jagter dem rundt enten. Bare hvordan kan du finde den perfekte balance mellem at ryste din booty og holde dit værdighed som en sjov-kærlig, sol-sharing part pige? Det er muligt - bare husk, at din værdighed skal være din første prioritet, så kan du tilføje i masser af sjov.

Steps

Hvordan at være en part pige. Kjole til en fest, ikke en boudoir mareridt.
Hvordan at være en part pige. Kjole til en fest, ikke en boudoir mareridt.
 1. 1
  Find dit. En part pige vil nyde feste mest, når hun er selvsikker og tilfreds med, hvordan hun kommer over til andre mennesker. Dette betyder ikke, at du skal være Europas næste top model af en lang skudt. Det betyder, at du har brug for at nette godt, kjole i sympati med de aktiver, du har fået, uden nedværdigende dig selv og vide, hvordan at forblive klar og selvhævdende i alle dine interaktioner med andre. Tænk, der er svært? det er ikke - tillid er en indlært færdighed, og her er nogle steder at begynde at lære:
  • Opbyg din selvtillid, være sikker og.
  • Målet for klassiske løbet brassy. Alle kan være højest, brashest, raunchiest person på en fest, hvis de sætter deres sind til det. Det virkelige spørgsmål er: Hvorfor? Der er langt mere lokkende, subtil og hypnotiserende måder at være centrum for opmærksomhed end råben og dressing som en vagabond.
 2. 2
  Kjole til en fest, ikke en boudoir mareridt. Low-as-lave low-cut toppe, bh'er som et fashion statement, eksponerede lingeri, lace-up bukser eller nederdele, høje slidser og billige tøj med forfærdelige mønstre alle skrigende tramp, ikke part pige. Hold fjollet gear for lukkede døre. De klassiske fest pige kjoler for god smag, komfort og fantastisk visuel effekt. Dette omfatter realisere:
  • Lingeri er under tøjet. Må ikke være en billig mode offer, medmindre du er en landingsbane model eller popstjerne, ikke prøve og trække dette look off.
  • Hvis du danser, er du nødt til at være i stand til at bevæge sig. Stramt tøj er simpelthen snærende og vil medføre, at du ønsker at stå på side hele aftenen - hvor kedeligt! Bær tøj, der bevæger sig, når du gør.
  • At en provokerende beklædningsgenstand er nok. Enten kort nederdel eller low-cut toppen er nok af en erklæring. Selv da, skal denne post være klassiske og godt lavet.
  • Sko er nødvendige tøj til festen pige i alle offentlige steder undtagen swimming pool, strand og spa. Medmindre du er i en af ​​disse steder, skal du holde fodtøj på - udskæringer fra glas og klid såret og er farlige, mens en anden træde på din fod med deres støvler er ubeskriveligt ubehageligt.
  • Bær makeup, der passer dig og fremhæver dine smukke træk. Sammenklumpning det er ikke kønt.
  • Hvis du vender med venner, overveje dressing på den samme side. Det vil hjælpe med at give det indtryk, at du er helt med de tendenser og hjælper med at undgå slip-ups med over-eller under-dressing.
 3. 3
  Find det rigtige parti. En sjov-kærlig fest pige vil være kræsne om, hvilke partier hun vælger at gå til. Ikke alle af dem er ideelle lejligheder til at nyde dig selv og det anbefales, at du undgår narkomaner til deres formål, er intet andet end drikke-fests eller dem, der indeholder en uforholdsmæssig stor del af tidligere venner og exes. Og absolut undgå alt, der har et ry for at ende hver gang i et slagsmål.
  • Ankommer moderigtigt sent: ti til tyve minutter eller deromkring er ideel, så du afbryder dem allerede samlet og få dem til at se, uden at være så sent, at alle også er investeret i deres egne samtaler og dans.
 4. 4
  Lær at introducere dig selv ordentligt, og hvordan man kan hilse på folk. Folk ønsker at blive gjort at føle særlige og god introduktion færdigheder er det bedste sted at begynde at arbejde på dette. Altid vise folk, du lytter opmærksomt til dem, bruge deres navn ofte til at vise dig værdsætter dem som en ligeværdig og husk de små detaljer at spørge dem om, næste gang du møder. De vil være lapning dig.
  • Lær hvordan man korrekt.
  • Lær og være socialt intelligent.
 5. 5
  Bliv udføres ved small talk. En part er bestemt ikke bare om at skrue op. Det handler om at interagere med mennesker og holde de sociale samtale hjulene godt smurt. Hvis du er god til det, kan du vinde over partiets deltagere hver gang.
 6. 6
  Vide, hvordan at holde din sprut. En social drink er fint, en social beruset er det ikke. At være en fest pige er ikke, i modsætning til airhead rådgivning, omkring smække ned drinks og tænker du er sjov. Ikke alene er tømmermænd ikke smuk, en beruset fest pige er pinligt og mindeværdige af alle de forkerte grunde. Det er det mindste klassiske måde at være en fest pige og jo før du indser dette, jo bedre for din nydelse. Og husk, alle har et kamera i disse dage - og de bruger dem. Sørg for, at de skud, de får, er alle værdige.
  • Af sociale drikkevarer i moderation, lære at tempoet dig selv og intersperse dem med masser af ikke-alkoholiske valg. Vide, hvornår at stoppe (ved dine grænser) og vide, hvornår at sige nej. Husk dette: slurring, opkastning og taler til væggen er hverken sexet eller sjovt.
  • At være en lille bedugget er fint, forudsat at du stadig er i kontrol, noget fortid, er uacceptabelt.
  • Lær at dumpe skud eller drikke halvdelen skud.
  • Gæt hvad? Det er muligt at have det sjovt, sparke tilbage og nyde en tid, uden alkohol. Udskift chugs med chat, dans, spille footsie og finde ud af alt du kan om andre mennesker. Nyd stemningen og finde måder at være mere opmærksomme på, hvad er faktisk sjovt om at gå ud, i stedet for at søge at dæmpe det med drinks.
  • Overveje alternativer. I stedet for alkohol, drikker op på disse energidrikke! Red Bull, Full Throttle, Monster, osv., er en perfekt erstatning for alkohol. Sådanne drikke kan give dig energi, ikke forårsager tømmermænd, og du stadig vil være klar over, hvad du laver. Du skal dog ikke overdrive dem som de ikke er så sunde (sukker-og koffein-overdosis-in-a-can). Bland dem op med rigeligt vand i mellem, især da både energidrikke og alkohol er kalorie-laden.
  • Du kommer til at grine på alle de beruset folk gør sig selv til grin.
  • Som for cigaretter - holde op, hvis du er uheldig at have startet. De er en dårlig vane med den bivirkning af rynker, kræft og farvede fingre og tænder, for blot at nævne et par af deres ulemper, og de gør du ser uinteressante. Hvis du vil have noget at gøre med fingrene, få din smartphone ud. Hvis du vil have noget at gøre med fingrene, air kiss alle, du møder eller sip vand. Dit hår vil lugte så meget bedre for det.
 7. 7
  Netværk. Gør dig selv den uundværlige go-to pige for nyheder, information, fælles venner og hjælp. Exchange numre og visitkort. Elsker alle de mennesker, du forbinder med i lige overflod, men kun komme tæt på dem, du ved, du kan stole på, og som betyder noget særligt for dig.
  • Find VIP'erne og gode forbindelser i din kreds. Gør det til dit mål at blive kendt for dem og bruge tid deling nyheder og ideer med dem.
 8. 8
  Vær venlig at bartendere, fest / event værter og andre i afgift. Ikke alene vil disse mennesker være ansvarlig for at forberede dine smarte mocktails og lade dig ind spillestedet, vil de være gode allierede i at hjælpe dig med at opfylde flere mennesker og holde kontakten med de "personer, der betyder".
  • Mens du er ved det, være venlige over for alle. De er lige så vigtige som dig. Medmindre de er uhøfligt, i hvilket tilfælde blot smile og gå på af.
  • Tip godt. Intet spreder et dårligt ry som at være en billig fest pige. Sørg, hvis nogen køber for dig, at de også tip godt. Bad deponering kan gøre dig skyldig af foreningen. Hvis du er med en dårlig tipper, smide dem nogle ekstra.
 9. 9
  Undgå at få intimt involveret med en perlerække af anybodies. Nogen kan have nogen. Du er ikke nogen, og ingen skal være i tvivl om dine dyder. Være socialt tilgængelige og venlige med alle uden at være intimt tilgængelige. Her er nogle regler for image-bevidste part pige:
  • Må ikke nogensinde gøre ud med venners datoer. Hverken sjovt eller tilgiveligt.
  • Undgå de slemme drenge. De vil ødelægge din fest pige status i løbet af et øjeblik. Du har part pige status, fordi du er urørlige, undvigende og cool. Ophold i afgift.
  • Aldrig få drukket at opbygge modet til at finde nogen. Din beruset self har ekstremt dårlig smag og er ikke sandsynligt, at være omsorgsfuld om din personlige sikkerhed eller værdighed.
  • Udfærdiger i badeværelser er brutto, uanset hvor mange gange de forsøger at glamorize det i film. Er du seriøst vil nedværdige dig selv i dette omfang? Ingen respekt for sig selv part pige skal bruge badeværelset til andet end det tiltænkte formål, makeup touch-ups og hurtigt girly sladder.
  • Hvis du allerede har en kæreste, ikke ødelægge tingene ved at gøre ud med en anden. Party piger går støt, så vær stolt over, at du har fundet nogen speciel og forblive trofaste. Husk kameraerne... de er overalt.
 10. 10
  Hold dit tøj på. Stripping er aldrig sjovt. Det er pinligt, og det er derfor, folk griner - De er ude forsøger at dække over et dybt ønske om at vende sig væk og løbe fra en forestilling. Og medmindre du kan pole danse for real, aldrig gå der. Det er helt uklædelig.
 11. 11
  Danse. Hvis du ikke kan danse, se de andre og kopiere dem. Du får hænge af det hurtigt nok. Bare lad musikken bevæge dig og holde dine bevægelser minimal, indtil du føler dig mere selvsikker. Hvis du allerede er en stor danser, flette masser af dans i din fest nætter ud. Dans er befriende, energigivende og en god undskyldning for at arbejde rundt på gulvet og forbinde med mange mennesker. Og danse med dine veninder, mænd venner, uanset hvem synes ligesom de kunne gøre med en dans, ikke begrænser dig selv. Når de langsomme danse kommer på senere i nat, høfligt undskylde dig, medmindre du virkelig har mødt, at nogen speciel, du ikke ønsker at give nogen af ​​begge køn den forkerte idé.
  • Undgå danse med nogen, der kan skade din status. Du er bedre tjent med ikke at danse og feste i baren end danse med skyggefulde tegn.
 12. 12
  Efterlad med ynde, så alle føler særlige og sans tabet, når du har gået. Vær sikker på at sige farvel til alle, du har brugt tid sammen med og for dine nye party kontakter, udveksle oplysninger, før overskriften off. Nævn små detaljer om mennesker, du lige har mødt, så de ved, du virkelig tog en interesse i dem individuelt, de vil huske.
 13. 13
  Hoved hjem. Overdriv ikke feste. En part pige behov hendes skønhedssøvn skal opdateres for resten af ​​hendes liv - og det næste parti. Som med alle gode ting, de kommer til at ende, og en del af det trick for at være en vellykket fest pige er at vide, hvornår man skal kalde det afsluttes og finde foryngelse tid. Der vil altid være en anden part, men det er meget sværere at slippe af med de mørke rande fra under øjnene og rynker som følge af søvnmangel og skubbe din krop for hårdt. Desuden altid forlade folk, der ønsker mere, at strejf af mystik, der bliver hængende, når du er væk, er godt for dem.

Tips

 • Gør dit hår og make up smagfuldt. Ser ikke alt for falsk. Bær din frisurer i håndterbare måder, der forbliver på plads. Du ønsker ikke alt dit hår falder ud af sted, fordi du danser eller hilsen nogen entusiastisk.
 • Hvis du tror, ​​nogen ensom, få venner med dem. Må ikke planer om at være deres kammerat til aften, bare lad dem vide, at de er værdsat og opmuntre dem til at deltage i også.
 • Varsel, hvis nogen har en hård tid. Den pige opkastninger i hjørnet? Få hende en taxa hjem med det samme. At netop dumpet guy græder sagte bag potteplanten? Give ham en Kleenex og foreslå han kalder det en nat snarere end pinligt selv foran hans nu tidligere kærlighed.
 • Pose til billeder bliver taget af dig eller dine venners kameraer, men undgå fotografisk dokumentation taget af andre, især barens PR person. Spille hårdt for at få, og insistere på godkendelse af enhver taget billede.
 • Find dig selv et par venner til at gå ud med og have en allerede aftalt udpeget chauffør, hvis du planlægger på at drikke.
 • Attitude er alt. Være dig, men mere udadvendt og venlige. Sæt de generte følelser bag dig og introducere dig til alle.
 • Gennemgå nattens begivenheder med dine venner og sørg for at huske navne og arrangementer for fremtidig reference.

Advarsler

 • Hvis du drikker, dækker din drink på alle tidspunkter! Du ønsker ikke nogen til at glide noget i din drink. Hvis du er en velkendt i klubscene personalet vil se ud for dig, men du skal stadig være forsigtige.
 • Aldrig drikke og køre! Hvis du ikke har nogen lift hjem og andre har drukket, så sørg for at du ikke køre bil eller få i bilen med en beruset person, kørsel. I stedet kalde en cab eller bo hos en ven.
 • Stå aldrig på barer eller barstole.
 • Må ikke stoffer. Med alle midler tage din hovedpine tablet, hvis din migræne kommer på, men det er din grænse. Ulovlige stoffer er ulovlige, fordi de ødelægger dig. En part pige ønsker at have det sjovt, ikke selvdestruktion. Hvis du har et problem med at tage stoffer, få hjælp. Mere information kan findes på.
 • Bartendere, bar og club personale kan normalt drikker de fleste mennesker under bordet. Vær forsigtig, når de køber. Det kan blive grimt hurtigt, som de blander væsker, at nogle ikke kan være i stand til at tolerere.
 • Må ikke drikke alkohol, hvis du er under 21 i USA eller under 18 (på et offentligt sted), eller 16 (privat) i Storbritannien, Canada, Australien, New Zealand og andre lande. Det er ulovligt. Men selv hvis det ikke var, det er dumt. Du fortjener bedre end at tro, at livet består af kun at have det sjovt, når du er beruset. Lær tidligt, at der er så meget mere til din smukke sind end at drikke det i en døs, og du vil have en meget tilfredsstillende liv.