Wkadk

Sådan at afslutte din frygt for kærlighed

Kærlighed er en meget kompliceret ting. Det er en af ​​de mest almindelige følelser i verden. Et ord kan ikke rigtig udtrykke betydningen af ​​kærlighed, så det er kun naturligt, at en frygt for kærlighed kan udvikle sig i nogen, du, din søster, selv personen ved siden af ​​dig Måske er du bange for at blive elsket, eller du er bange af forelskelse. Hvorom alting er, og hvad dine tidligere erfaringer, der kan have forårsaget denne frygt, kan du slå din frygt til kærlighed.

Steps

Sådan at afslutte din frygt for kærlighed. Finde ud af hvad du faktisk bange for.
Sådan at afslutte din frygt for kærlighed. Finde ud af hvad du faktisk bange for.
 1. 1
  Finde ud af hvad du faktisk bange for. Der er en god chance for, at du ikke er bange for at elske sig selv, snarere noget mere konkret. For eksempel kan du tror, ​​du er bange for at blive elsket, når de i virkeligheden, du er bange for at komme til at kende en person, der er interesseret i dig. Eller, kan du tror, ​​du er bange for at falde i kærlighed, når du er faktisk bange for at miste kontrollen i dit liv.
 2. 2
  Identificer en årsag til din frygt. Når du ved hvad du er bange for, regne ud, hvis der er noget, der fik dig til at frygte det. I de fleste tilfælde kan en frygt være forårsaget af tidligere erfaringer. Måske du fik at vide nogen for et par år siden, og du indset, at de ikke var, hvem du oprindeligt troede, de var. Eller måske du plejede at være vildt forelsket i nogen, og alle dine andre interesser og hobbyer lidt på grund af det.
 3. 3
  Finde ud af hvad du har lært af erfaringerne, i stedet for at bebrejde dig selv igen og igen. Hvis denne person ikke var, hvem du troede, de var, så nu ved du, at du ikke skal antage, at du kender nogen, når du knap nok kender dem. Eller, hvis den person, du var vildt forelsket i var til skade for alle dine andre interesser, så du nu ved, du skal finde en person, der understøtter dine interesser og hobbyer, og er en positiv indflydelse på dit liv.
 4. 4
  Arbejde på at erobre din frygt, holder hvad du har lært i tankerne. Det vil ikke ske natten over. Faktisk bør du ikke forsøge at gøre det forsvinde på én gang, eller du vil overvælde dig selv. Face din frygt så meget som muligt over en lang periode, indtil det ikke længere er en frygt for dig længere.
 5. 5
  Indse, at det er okay, hvis du ikke ved kærlighed. Alle fejler på kærlighed ved et eller andet tidspunkt, så du ikke er alene.
 6. 6
  Vær tålmodig. Tiden læger alle sår. Så bare være i stand til at give det tid.

Tips

 • Vær dig selv! Folk vil bemærke, hvis du forsøger at være en anden. Det bedste du kan være, er dig selv. Hvis de ikke kan lide dig for hvem du er, så de er ikke det værd.
 • Må ikke forgude denne person. De har mangler også.
 • Må ikke bekymre dig om, hvorvidt du er smuk eller grim. Alle er smukke på deres egen specielle måde. Lad ikke nogen fortælle dig andet, og tro det.
 • Hav tillid til dig selv! Og vær sikker på at elske dig selv!
 • Med hensyn til fælles bekymring, "Er han / hun den rigtige for mig?", Eller, "Skal jeg bede ham / hende ud?" Husk, at du sandsynligvis aldrig vil være 100% sikker. Nogle gange er du bare nødt til at tage en chance og lære af det, hvis det ikke fungerer. Men hvis det gør, vil du blive meget glad for du tog en chance og gjort det ske.
 • Være reel og ikke klæde eller handle på måder, der ikke er sandt for dig selv.
 • Må ikke over-tænke - brug dit hjerte!
 • Held og lykke!

Advarsler

 • Du vil få mange gode oplevelser og dårlige erfaringer, når det kommer til kærlighed. Du kan føle lyst til at bare give op. Du bør aldrig helt give op. Vælg i stedet en anden vej.
 • Ingen ønsker at være ensom! Så hvis du tænker over det, ville du hellere prøve din hånd på kærlighed eller bare give op og være alene hele dit liv? Alle er en smuk anstændigt menneske og art.
 • Der er nogen for alle derude. Nogle gange er den bedste ting at gøre, er at give det tid og en ny person vil komme sammen. Tiden læger alle sår. Alt du skal gøre er at give det tid.
 • Sommetider folk ikke kan finde kærligheden på grund af deres høje forventninger til en potentiel forhold. Nogle gange er det bare bedst at nøjes med mindre, så længe den person, du eyeing er en anstændig person, i alle henseender.
 • Må ikke være ked af, hvis du aldrig har haft en kæreste / veninde før. Der er andre mennesker, der aldrig har haft et forhold før, så er du ikke alene.