Wkadk

Hvordan skal man behandle med en gift kæreste

Livet er ikke sort og hvidt. Der er mange situationer, hvor folk væk fra den sti. Sommetider er der ikke én skyld, det er bare hvad det er. Vi har alle brug for kærlighed og undertiden i et ægteskab, er det ikke længere er der, eller måske aldrig. Det er svært at dømme andre uden at gå i deres sko. Hvis du finder dig selv i kærlighed med en person, der er gift, være forsigtige. Du vil være den, der vil højst sandsynligt komme til skade, især hvis der er børn involveret. En god mand vil sætte sine børn først og bør aldrig forventes at forlade dem for en anden kvinde.

Steps

Hvordan skal man behandle med en gift kæreste. Forvent ikke nogen mand til at forlade sin ægtefælle for dig, især hvis der er børn involveret.
Hvordan skal man behandle med en gift kæreste. Forvent ikke nogen mand til at forlade sin ægtefælle for dig, især hvis der er børn involveret.
 1. 1
  Forvent ikke nogen mand til at forlade sin ægtefælle for dig, især hvis der er børn involveret.
 2. 2
  Må ikke give dig væk til ham. Hvis du beslutter dig for at være sammen med ham, holde dig åben for at møde andre mennesker, men holde ham underrettet om, hvad du gør.
 3. 3
  Accepter det faktum, at du ikke vil være den prioritet i hans liv.
 4. 4
  Være hans ven, diskutere, hvad hans grunde er til snyd og forsøge at hjælpe ham gøre det arbejde med sin familie og derefter yndefuldt overlade at finde din egen skæbne.
 5. 5
  Må ikke forvente for meget af ham, vil han have for mange krav til sin tid.
 6. 6
  Elsk dig selv og ofte undersøge, hvorfor du er med ham. Er du undgår engagement? Er du lider af et lavt selvværd?
 7. 7
  Prøv at finde nogen, du kan tale med. Nogen, der vil ikke dømme dig, men der er villig til at give dig ligetil rådgivning.

Tips

 • Vær ærlig overfor dig selv og din kæreste. Tænk på de grunde, du kom sammen. Alt sker for en grund og lektioner er tilgængelige, der skal læres fra hver erfaring.
 • Folk kan dømme andre i denne situation meget hårdt. Vær forberedt på at håndtere forskellige reaktioner fra folk, der kender.
 • Dette kan medføre følelsesmæssig smerte, men indser, at du er bare "den anden kvinde." Være meget hensynsfuld over for sin kone og familie, tænke over, hvad du gør, og hvordan det kan påvirke andre.
 • Elsk dig selv.
 • Der er masser af fisk i havet. Husk, at du har muligheder.
 • Vær dig selv og gør dit bedste for at vokse som person.
 • Altid vide, at hvis børn er involveret, vil han ikke altid have dig vises først på hans prioriteringsliste. Hvis han ender forholdet til at beskytte sine børn, er du nødt til at lade ham gå.

Advarsler

 • Hvis der er nogen, der er involveret børn, de skal - og vil forhåbentlig altid - kommer først. Hvis en mand ikke sætte sine børn først i sit liv, hvordan kan du respekterer ham?
 • Nogen vil komme til skade i denne type forhold. Vær forberedt.
 • Vær forsigtig: den mand alene kan underholdende hans whorish tendenser.
 • Hvis han gør dette til sin kone han måske ender gør det til dig
 • Oddsene for en "happy ending" for dig er altid imod dig.