Wkadk

Hvordan skal man behandle med din kærestes veninde

Du har fået en kæreste, som du elsker dybt og han elsker dig tilbage. Perfekt, er det ikke? Vent et øjeblik, så du blev introduceret til sin bedste ven, og du kan bare ikke finde nogen grund til at kunne lide hende. Dit liv bliver elendigt, fordi når din kæreste nævner hende eller noget der er forbundet med hende, du føler dig såret indeni. Du ved, at det er ikke godt, fordi det gør ondt dit forhold til din kæreste, som går godt ellers. Følgende kan ikke nødvendigvis arbejde for dig, men i det mindste fortæller dig, at du ikke er den eneste person, der lider denne form for dilemma.

Steps

Hvordan skal man behandle med din kærestes veninde. Hvis det er muligt, forklare ham hvorfor.
Hvordan skal man behandle med din kærestes veninde. Hvis det er muligt, forklare ham hvorfor.
 1. 1
  Tal med din kæreste, så lad ham vide, at du ikke kan lide hans ven. Det vil sandsynligvis skade ham, men det gør ondt flere mennesker, når det er skjult.
 2. 2
  Hvis det er muligt, forklare ham hvorfor. Det er mærkeligt, men pigerne nogle gange lide andre piger uden grund, fyre bare ikke få det. Medmindre du hader hver anden person du har mødt, ville han sandsynligvis være i stand til at forstå, hvorfor du føler på den måde.
 3. 3
  Når du har lavet din pointe klart for ham, være nådig fra nu af. Må ikke kommentere, da han nævner sin ven i fremtiden. Lad det passere.
 4. 4
  Når det kommer til sammenkomster eller møder-ups, der involverer, at ven, træffe beslutning om at gå, eller at springe ud.
  • Hvis du vælger at gå og være på den samme situation, undgå direkte interaktion med hende. Hvis du ikke kan undgå hende, holde interaktionen kort. Det er svært at eftergøre det, men i det mindste sender det signal, at du holder den grundlæggende høflighed, så hun hellere ikke krydse linjen.
 5. 5
  Gentag ovenstående trin, igen og igen. Forhåbentlig din kæreste er forståelse nok til at minimere antallet af gange, og den tid, du to mødes. Men igen, kan du føle sig lige øm hvis de er i kontakt med hinanden regelmæssigt, og du bliver udelukket, fordi din kæreste ved, at du ikke kan lide hende. Lær at leve med det, ellers tingene måske blive grimt.

Tips

 • Slap af, han valgte at være sammen med dig. Må ikke skubbe ham væk med dine irrationelle frygt.
 • Grunden til, at du sandsynligvis ikke kan lide hende, er fordi du føler sig truet af hende på nogle primal niveau (hvorfor de fleste kvinder kan ikke lide andre kvinder "uden grund"). Der er formentlig ingen grund til at føle sig truet (dens biologiske condition!), Så gør dit bedste for at komme til at kende hende og frem for alt din kærestes valg vedrørende med hvem han bruger sin tid overholde. Forestil dig selv i hans sted (ham ikke lide din bedste ven, der sker for at være en fyr) for at få nogle perspektiv.
 • Forsøg ikke at konfrontere pigen. Det sårer dig mere end det gør ondt hende. De har kendt hinanden for måske halvdelen af ​​deres liv, men er du begynder et helt andet forhold til din kæreste, der kan vare resten af ​​dit liv, så hvad de havde en tidligere historie?
 • Forsøg ikke at bekæmpe flertal betyder, at din kæreste, som elsker sin ven og hans ven, der elsker din kæreste (Sommetider det vil virke som hun elsker ham, som var han hendes egen partner). Det gør ikke noget, men stammer dit forhold til din kæreste.
 • Prøv at foregive at være upåvirket af tilstedeværelsen af ​​hans ven. Bare lade som om du ikke kan se hende eller ved noget. Overbevis dig selv, at i dette tilfælde uvidenhed er en lyksalighed. Også synge mantra, du har tillid til din kæreste virkelig elsker dig og ved, hvad der er bedst for jeres forhold sammen. Du skal bare nødt til at tro på ham, på trods af truslen du føler.
 • Måske hvis du eftergøre det længe nok, kan du faktisk være okay med det. Hold fingrene krydsede.

Advarsler

 • Du tror måske, at du er okay med sin ven til sidst, men effekten er kumulativ, en dag kan det eksplodere! Hvis du ikke oprigtigt lide hende, chancerne er du måske ikke kommer til at lide hende for alvor.
 • Din mentale sundhed kan blive omfattet af samme grund.
 • Det kan drive din mandlige partner længere fra hinanden, jo mere du dvæle ved hans kvindelige ven.

Du kan græde en masse.. ikke forsøge og foregive at være venner med hende, det gør du føler endnu værre om situationen.

 • Du kan lide af tavs hjerteanfald for at holde dette for længe.

Ting du behøver

 • En stærk hjerte
 • Masser af tillid i din kæreste
 • Masser af selvværd, så for ikke at føle sig truet af sin ven, hvem synes at passe ham mere, end hun bekymrer sig for sin mand
 • Stærkt sind for at holde at blive rask
 • Godt fungerende dygtighed (valgfrit) - så du kan foregive at være neutral, når du er nødt til at interagere med hende