Wkadk

Hvordan man kan fremme din kæreste til at stoppe flirt

Alle ved, at pigen: du slå hjørnet... der er hun, med en fyr. Fem minutter senere, hun er videre til den næste fyr. Desværre er mange af os befinder os i et forhold med en pige som dette. Her er hvordan du tale med din kæreste om flakkende fra fyr til fyr, når hun er sammen med dig.

Steps

Hvordan man kan fremme din kæreste til at stoppe flirt. Beslutte, om du virkelig ønsker at være sammen med denne pige.
Hvordan man kan fremme din kæreste til at stoppe flirt. Beslutte, om du virkelig ønsker at være sammen med denne pige.
 1. 1
  Beslutte, om du virkelig ønsker at være sammen med denne pige: hun er virkelig det værd? Desuden er hun faktisk flirter? Nogle piger er bare naturligt venlige, og nogle gange virke som om de er flirte, når det i sandhed, er de fuldstændig dedikeret til dig. Det kan være, at du er simpelthen for rethaverisk - din kæreste skal kunne tale med andre fyre i en venlig, nice måde. Efter at have overvejet dette, hvis du beslutter, at hun flirter og ikke blot at være venlig, og det er en deal-breaker for dig, fortælle hende om din beslutning, og fortælle hende hvorfor - måske vil det tvinge hende til at overveje, hvordan hendes handlinger kan skal koste hendes gode relationer.
 2. 2
  Undersøg, om du leverer hende med nok opmærksomhed. Måske grunden til at hun søger opmærksomhed fra andre mænd er, fordi hun ikke får nok opmærksomhed fra dig. Prøv at støtte hende mere og flirte med hende. Hvis du finder hende flirte med en fyr, kan du nærmer dig hende og kramme hende, kysse hende på kinden, eller lægge en arm om hende og give hende et stort smil, distraherende hende fra andre fyre. Hvis hun bliver god opmærksomhed, respekt og opmærksomhed fra dig, bør hun ikke behøver at søge det andre steder.
 3. 3
  Tal med hende. Høfligt spørge hende, hvorfor hun flirter med andre fyre. Søgeord: høfligt og oprigtig. Undgå at blive anklagende eller fjendtlig hvis det er muligt, men lad hende vide, at du føler, hun flirte kompromiser dit forhold til hende. Tag hende til side, eller vente et øjeblik væk fra andre mennesker på et senere tidspunkt at snakke, og når du gør, nærme sig hende med oprigtighed og medfølelse, men med en fast beslutning om at sætte en stopper for problemet. Her er nogle eksempler på måder at ærligt nærme hende om det uden at løfte en kamp:
  • Du: "Det gør mig meget ubehageligt, når vi er ude sammen, og du bruger en masse tid på at flirte med andre mænd."
  • Hende: "Jeg mener ikke at - det er bare den måde, jeg er, jeg tror du ved, jeg elsker dig.".
  • Du:. ". Ja, de fleste af den tid, jeg tror, ​​at Men når du synes at være mere interesseret i andre fyre end i mig, hver gang vi går ud, det gør mig dårligt, jeg har nævnt det før, og det stadig er ikke standset. Det er begyndt at gøre mig føles som du bare ikke passe, at det gør mig vred og ked af det. Hvis du elskede mig, som du siger du gør, så jeg føler stærkt, at du ville passe meget, at det ødelægger mig. Oven i det, generer det mig - mine venner ser på dig flirte med andre fyre og spekulerer på, hvad der er galt med mig, at du er så interesseret i andre fyre. "
  • Hende: ". Nå, det er bare dumt Du skal ikke føle, at..."
  • Du: (fast) "Men jeg har lyst til at Sweetie, kan du ikke fortælle mig, at jeg ikke føler den måde, jeg føler Og den måde, jeg føler er dårligt, når du gør dette jeg vil have det til at stoppe.... Kan du styre det for mig? "
  • Hende: "Jeg gør det ikke med vilje... Jeg kan bare ikke gøre for det, tror jeg."
  • Du: (ikke svækker) "Jeg har brug for dig til at forstå dette meget klart: Det er en deal-breaker for mig, jeg føler ikke, jeg skulle have til at udholde noget, som jeg har fortalt dig gør mig flov, vred og. ked hver gang vi går ud sammen. Jeg ønsker at føle sig rolig, stabil og glad for at være ude med min kæreste. Hvis du virkelig ikke kan gøre for det, hvis du ikke kan stoppe det, vil jeg nødt til at lade dig vide, at det ikke er kommer til at arbejde for mig, og det vil stoppe med at se dig. Jeg vil ikke ønsker at gøre det, men hvis det er den måde, det er, jeg vil. Jeg har brug for at vide, at du forstår, hvor vigtigt det er for mig, og det måde at gøre det er at stoppe den adfærd. Det er alt jeg har at sige om det. "
 4. 4
  Understreg respekt spørgsmål. I ovenstående eksempel, er du ikke beskylder hende for at være utro eller snyd. Du fortæller hende, at du føler dig ikke respekteret, når hun opfører sig på denne måde. Sørge for hun forstår, i dine øjne, det er hvad det hele kommer ned til - hun respekterer dig nok til at dæmme op for hendes trang til at flirte?
 5. 5
  Bede hende om at sætte sig selv i dit sted. Må ikke begynde at flirte med andre piger til at give hende en smag af hendes egen medicin - endnu. I stedet bede hende om at forestille sig, hvordan hun ville føle, hvis du syntes uinteresserede i hende, men begyndte at slå på alle de enlige kvinder på hvert parti du gik til. Få hende til virkelig at tænke over det. Hvis værste kommer til værst, kan du flirte med andre piger, men det ville være endnu bedre, hvis du havde en kvindelig ven eller to, som du kan arbejde med - en opsætning. Ved at få et par veninder til at hjælpe dig ud ved at flirte med dig, så du kan flirte tilbage, du ville vise hende, hvordan det føles, og undgå at vildlede en uskyldig pige. Ved den tid, hun ser dig gå op i, at "Joey" måde, siger, "How you doin?" én eller to gange, hun vil få billedet. Hvis det ikke stopper hende...
 6. 6
  Afslutte det. En pige, der er en uforbederlig flirt bliver ballade nede ad vejen. Lad os se det i øjnene - hun kommer ud på opmærksomhed. Der er en grund hvorfor, men vil du sandsynligvis ikke nogensinde kommer til bunds i det. En pige, der flirter uophørligt og vil ikke stoppe, på trods af den meget reelle trussel om at miste sin kæreste toting nogle bagage, der kommer til at blive meget tunge nede ad vejen. Søger opmærksomhed andre vil næsten helt sikkert føre til utroskab senere - bedre, hvis du kommer ud nu.

Tips

 • Et godt forhold er et afbalanceret forhold. Du er nødt til at holde igen på enhver tendens, du måske nødt til at være alt for rethaverisk om hende. Hun kan være nødvendigt at holde igen på hendes trang til at flirte. Uanset der foretages justeringer, skal resultatet være, af hensyn til hinanden følelse af velvære og tilfredshed, både du sætter dig i en rytme, der supplerer hinanden - du bør ikke ender på kant, hver gang du går ud sammen. Med andre ord bør det være sjovt, og du skal føle sig trygge og hjemme med hende. Hvis du ikke gør det, og snart, det er ikke en kamp.
 • Relationer er alt om kompromis tider. Hvis en pige er naturligvis velkomne-flirtende, kan du blive nødt til at acceptere, at hun er charmerende og åben af ​​hensyn til at acceptere hende som hun er, af samme grund, kan hun nødt til at acceptere, at en justering af hendes over-venlighed kan være således af hensyn til din komfort. Du skal både være villige til at give lidt for at få lidt.

Advarsler

 • Må ikke affinde sig med det på ubestemt tid. Gør give hende lidt tid til at foretage ændringer i hendes adfærd, og for at akklimatisere sig til en mere reserveret attitude, når du går ud. Men hvis hun gør lidt eller ingen fremskridt i retning af at stoppe denne adfærd, kan du ikke være i stand til at redde forholdet.
 • Må ikke blive mistænkeligt eller anklagende, det kunne være en envejs billet til Splitsville.

Ting du behøver

 • Venlighed
 • Løse
 • Oprigtighed