Wkadk

Hvordan skal man behandle med din genert fyr

Så enten du bare spurgte ham ud, eller han bare spurgte dig ud. Og han taler ikke til dig? Her er hvordan man skal håndtere:

Steps

Hvordan skal man behandle med din genert fyr. Giv ham en uge eller så at få stilheden ud af sit system.
Hvordan skal man behandle med din genert fyr. Giv ham en uge eller så at få stilheden ud af sit system.
 1. 1
  Giv ham en uge eller så at få stilheden ud af sit system. Uanset om du er eller ej, er han sandsynligvis flov!
 2. 2
  Start med at tale om ham! Guys lide at tale om sig selv, som alle andre gør. Hvis du ikke ønsker at tale om ham, starte en samtale, der ikke vil blive besvaret med "ja" eller "nej", og det er afsluttet. Du kan prøve at tale om tv-shows, skoleprojekter, venner etc. Brug din fantasi!
 3. 3
  Har du nogensinde tror, ​​at han ønsker at være i nærheden af dig? Nogle fyre ønsker ikke at gøre det første skridt i frygt for at blive afvist eller gjort nar af. Spørg ham til at gå til han film eller til en fest med en gruppe af dine venner og hans. Også, hvis han sidder alene eller med en gruppe, gå sidde med ham! han kan være for genert til at komme med dig.
 4. 4
  Spørg ham ud igen, hvis det har været et stykke tid, og han er stadig ikke taler til dig. Hvis det mislykkes, give ham lidt mere tid til at klare. Han vil komme over det hurtigt nok, hvis han virkelig kan lide dig.
 5. 5
  Fortæl ham, hvordan du føler! Hvis han bekymrer sig om dig én bit, vil han forstå.
 6. 6
  Vidste du spørge ham ud, eller gjorde han invitere dig ud? Spørg dig selv dette, det gør en stor forskel
 7. 7
  Nogle gange, og desværre, kan han ikke lide dig så meget som du troede, at han gjorde. Hvis du spurgte ham ud, kunne han lige har været bange for at sige nej.
 8. 8
  Tænk på dig selv, hvis det er kommet til dette punkt, "er jeg tilfreds med ham?" "Hvis vi bruddet, vil jeg stadig ønsker at være sammen med ham?" Hvis du virkelig har svaret ja til begge, hænge på en lidt længere. Tingene vil højst sandsynligt få det bedre. Hvis du svarede nej til en af ​​dem, er det nok tid til at droppe bomben.

Tips

 • Være social til ham. Han tror måske du er den generte og undgå at tale til dig.
 • Må ikke være alt for rethaverisk.
 • Hvis du begynder at se negativer i dit forhold, så skriv ned, hvad du kan gøre for at forhindre disse ulemper fra at blive værre, og sætte det på prøve. Chancerne er, at han vil se de samme ulemper i forholdet.
 • Mind din fyr, hvordan speciel han er for dig. Prøv at smør ham op, men ikke for meget. Du vil have ham til at føle sig godt tilpas omkring dig, ikke?
 • Altid give fyrene deres plads. Hvis du er alle over ham, opkald og sms'er ham hvert minut, vil han føle sig hæmmet, og i sidste ende vil bryde op med dig for plads.

Advarsler

 • Nogle fyre er født genert, så tager det langsomt. Han vil med tiden vokse på dig.
 • Må ikke handle nervøs. Selv hvis du ryster inde omkring ham, vil du begge føler akavet.
 • Forsøg ikke at være alt for flirtende omkring en genert fyr. Når du lige har startet dating ham, kan han ønsker at være væk for at bygge grænser for lidt. Kommer for hurtigt vil skræmme ham væk!
 • Må ikke tale om noget, der ville gøre ham til at føle sig utilpas eller har mindre selvværd, som at han ikke komme på holdet.
 • Når du taler til ham, så sørg for at han forstår, hvad du taler om. Du vil ikke have ham til at være kede eller irriteret på dig!
 • ALDRIG NOGENSINDE snyde på en fyr, fordi han ikke vil tale med dig. Hvis du tænker på at gøre dette, har du sandsynligvis ikke lide ham så meget, som du troede, du gjorde.