Wkadk

Sådan tjener en piges tillid tilbage efter at have ligget

Så du løjet for din kæreste. Dårligt træk. Hvordan du tjener hendes tillid tilbage efter lyver?

Steps

Sådan tjener en piges tillid tilbage efter at have ligget. Vær ærlig om at lyve.
Sådan tjener en piges tillid tilbage efter at have ligget. Vær ærlig om at lyve.
 1. 1
  Vær ærlig om at lyve. Forklar dine grunde til at lyve, hvis du havde nogen. Dette er vigtigt. Respekter hendes følelser.
 2. 2
  Undskylde. Dette er det vigtigste skridt. Dont vente med at gøre det. Jo længere du venter med at gribe ind, jo mindre det betyder. Må ikke bare sige undskyld, oplyse dit undskyldning på en intellektuel måde, ikke halvt røv det, eller det vil ikke lyde ægte. Hvis du vil have hende, være oprigtig og specifik i din undskyldning. Anerkende, hvad du gjorde forkert. Den bedste måde at sige en undskyldning er, at sige, at du er ked af, hvad du gjorde, og hvordan kan du gøre det bedre.
 3. 3
  Lav et løfte til dig selv at du ikke vil lyve for hende igen - og gør det ikke! Hvis hun mener dig, ikke benytte lejligheden til at holde lyve. Den eneste måde du kommer til at nogensinde få hendes tillid tilbage, er at være ærlig. Husk - når brændt to gange genert. Dette gælder kun afhænger af, hvad der skete.
 4. 4
  Må ikke forvente, at hun hoppe tilbage til dig. Hun vil være vred på dig, fordi du tog den tillid, hun havde. Du skal acceptere det er dine handlinger, der gjorde hende på denne måde. Må ikke være hurtig til at sige "Jeg vil aldrig gøre det igen" til hende. Efter at såre hende en gang, er der ringe chance for, at hun vil blive overbevist. Du er nødt til at fortælle hende, at du ikke forvente, at hun har tillid til dig igen, som går hånd i hånd med at anerkende, hvad du gjorde forkert.
 5. 5
  Måle hendes reaktion. Er hun stadig giver dig den kolde skulder? Det er okay. Hun er blevet såret. Til sidst, vil hun varme tilbage op til dig.
 6. 6
  Giv hende tid og rum, men lad hende vide, at du er der stadig. Du har alvorligt såret hendes følelser, og afhængig af sværhedsgraden af ​​løgn, muligvis beskadiget hendes tillid uden reparation. Må ikke undskylde og forventer alt for at gå tilbage til normal. Forstå, at hun har brug for tid til at helbrede og til sidst tilgiver dig.

Tips

 • Være oprigtig. Det er den eneste måde at begynde at få dit forhold tilbage på sporet.
 • Hvis du bare kan ikke ligge i første omgang.
 • Lad hende vide, at du pleje. Og at man ikke mente at såre hende.

Advarsler

 • Forvent ikke øjeblikkelig tilgivelse, hvis ikke nogen tilgivelse overhovedet.
 • Undgå at ligge på alle. Relationer trives på tillid og respekt, ikke om uærlighed.
 • Bevis for hende, at du ikke lyver. Vis beviser.
 • Gøre op for alle de løgne, du har fortalt ved overraskende hende med forskellige ting. Du behøver ikke nødvendigvis at købe ting som blomster, du bør gøre et kort eller en gave til hende. Hun vil varme op til dig i sidste ende, fordi du forsøger at sætte tingene rigtigt.