Wkadk

Hvordan at skjule, at du er forelsket i en kollega

Du føler dit hjerte slå lidt hurtigere, når en bestemt kollega går din vej. Du griner mere hjerteligt på hans eller hendes vittigheder og finde ham eller hende uimodståeligt fascinerende. Kollega kærlighed kan være yderst vanskeligt, især hvis din virksomhed forbyder eller rynker brynene over indre kontor romantik, du (eller begge af jer), er i et fast forhold eller har din egen personlige politik om romance med en person på arbejdspladsen. Eller måske du bare ikke ønsker at andre at kende, måske ikke engang målet for dine følelser!

Uanset grunden, du gerne vil holde din kollega crush under wraps, er der måder, du kan skjule din amourøse følelser mod din partner, mens du prøver at komme overens med det faktum, at denne ulykkelig kærlighed aldrig kan (eller bør aldrig) være realiseret.

Steps

Hvordan at skjule, at du er forelsket i en kollega. Overvej, om du er virkelig i eller bare forelsket.
Hvordan at skjule, at du er forelsket i en kollega. Overvej, om du er virkelig i eller bare forelsket.
 1. 1
  Overvej, om du er virkelig i eller bare forelsket. Prøv at finde ud af, om det er ægte kærlighed du føler, eller hvis du blot er forelsket. Mens begge tilfælde producerer stærke følelser, kan du være i stand til at "komme over" forelskelse lidt hurtigere end ægte kærlighed. Intense følelser af tiltrækning kan ofte være forårsaget af det pres eller ophidselse af arbejdspladsen og se din kollega klarer sig godt i disse situationer. Hvis du overfører blive imponeret i mere intime følelser, skal du sortere ud af, om det er noget mere varig eller blot flygtigt, men fortsatte følelser af ærefrygt:
  • Hvor godt kender du denne person? I nogle tilfælde kan du være kærlige anden langvejs fra, mens der i andre tilfælde din kærlighed kunne have vokset støt over tid, fordi du arbejder tæt sammen og har haft lejlighed til at drøfte personlige værdier og fælles interesser.
  • Vil du virkelig kender denne person? Har du forelsket i hans eller hendes sande indre kvaliteter eller er du betaget af hans eller hendes hotness, især i rækken af ​​tolden?
  • Er du betaget af deres tilsyneladende Allure på arbejdspladsen? Magt eller lederskab er dragende på en arbejdsplads sammenhæng og kan forårsage forelskelse, hvis du føler, at være knyttet til denne person en eller anden måde kan få nogle af deres kløgt / overtalelsesevne / elegance / lederskab kvaliteter, osv. til at smitte af på dig. Er du sikker på du ikke bare på udkig efter en god mentor? Beder skal mentor snarere end elsket kan spare en hel masse smerte og sorg i det lange løb!
  • Har du haft tid sammen for at lære mere om hinanden uden for arbejdspladsen, eller har du kun kender arbejdspladsen persona?
 2. 2
  Overveje, hvem der er genstand for din kærlighed, og hvor hensigtsmæssigt det synes at andre, at du romantisk bliver involveret. Er du lusting efter din chef, peer eller underordnet? Scenarier omgiver chef eller en underordnet er bedst at overlade til drømmeland. Medmindre en af ​​jer forlader virksomheden, er der forskellige mulige risici, herunder at blive betragtet som misbruger magten, Søger (og modtage) favorisering og blive utroværdig, hvis du vil køre ud og fortælle din romantiske partner, hvad dine kolleger tænker. I nogle tilfælde er det imod politik på arbejdspladsen og kan resultere i afskedigelse eller andre juridiske spørgsmål. Romance på arbejdet kan gøre arbejdsliv rodet, selv længe efter kolleger synes at have accepteret det, som folk altid vil spekulere på, hvor fortrolig du vil være.
  • Hvor gør denne person arbejde i forhold til dig? Er du direkte kolleger og er nødt til at arbejde på projekter side om side eller gør denne person arbejder i en helt anden afdeling, på hele anden side af bygningen? Jo længere afstand i virksomheden, jo mere sandsynligt er det, at en romantisk forbindelse kunne opretholdes uden ruffling for mange fjer - se beviser for romantiske dalliances i samme kontor er sværere at håndtere end en generel viden om, at du er romantisk knyttet til en person, to etager eller tre bygninger væk, ligesom ude af øje er ude af sind, mens der i dit ansigt er en konstant påmindelse.
 3. 3
  Undersøg hvorfor har du brug for at skjule din kærlighed. Fuldt ud at forstå konsekvenserne af enten at skjule eller afsløre din kærlighed vil hjælpe dig med at udvikle en strategi for at skjule din hengivenhed. I nogle tilfælde vil det være virkelig indlysende, men ikke alle situationer er klare i første omgang. Her er nogle mulige grunde til at skjule din kærlighed til en kollega:
  • Det er et crush. Du har gjort noget forsøg overhovedet at fortælle din partner, du har lyst til hende eller ham. Og du stadig mulling det over, om det er endnu en god ide at afsløre din kærlighed og du er usikker på konsekvenserne. Indtil du er sikker, skjule det og gøre en bevidst indsats for at undgå at flirte.
  • Du er bekymret for, hvad kolleger vil tænke, hvis de to af jer får sammen. I mange tilfælde er dette et gyldigt bekymringer, som der er altid nogle kolleger, som ikke vil lide det, af forskellige årsager. Det kan stamme venskaber, du har foretaget på arbejde, og det kan helt sikkert kedeligt nogle af office sociale situationer for dig, vel vidende, du nødt til at være ultra forsigtig med ikke at fornærme kolleger.
  • Virksomhedens politik forbyder indre kontor romantik. Mange virksomheder har politikker forbyder indre kontor romantik eller relationer - og med god grund. I nogle tilfælde kan nye kontorlokaler par være meget distraherende for hinanden og deres kolleger. Som omtalt tidligere, i andre tilfælde er det rejser spørgsmål om partiskhed, fortrolighed og troværdighed, efterlader alle føler meget ubehageligt.
  • Du tror ikke, at genstanden for din hengivenhed ville returnere dine fremskridt. I nogle tilfælde, kan du fortælle, hvis den anden person ville eller ikke ville være modtagelige for din passion for ham eller hende. Nogle tegn kan være, hvordan den anden person interagerer med dig, måske mere som en ven og ikke i en flirtende måde. Eller er det muligt, at du har bemærket, at genstanden for din hengivenhed typisk går til en person med visse fysiske eller mentale kvaliteter, aspekter, du ikke besidder. Han eller hun kan måske endda være pining for en anden og fortæller dig åbent, ligesom Lois Lane fortæller Clark Kent, hvor meget hun ønskede Superman i hendes liv.
  • Du eller begge af du allerede er i et fast forhold. Selv hvis du er single, men han eller hun er gift eller i et fast forhold, kan du ikke være "anden person", der kommer mellem et par. Det er moralsk forkert (det ville blive en affære), og det kunne helt sikkert skade din fremtidsudsigter i arbejdet, hvis udækket. Ideelt set vil du ikke nogensinde finde dig selv i denne situation. Altid vide, før du foretager bevæger hvorvidt nogen er begået, eller ej, og hvis du er forpligtet, holde det en fantasi alene.
 4. 4
  Overveje alle de grunde, hvorfor du bør ikke have et forhold med din kollega. Måske ser de grunde på papir eller tænker det grundigt igennem, vil bidrage til at dæmpe din kærlighed eller hengivenhed til din kollega og hjælpe dig med at arbejde hen imod at få denne person ud af dit hoved. Der er mange grunde til ikke at blive involveret med en person på arbejdspladsen, og her er blot nogle få:
  • Arbejdsliv komplikationer. Hvis et kontor romantik er forbudt, tænke på alle den tid og energi det ville tage for at skjule dit forhold fra andre, for ikke at nævne at forsøge at undgå at blive busted, mens der ikke på virksomheden tid. Faktisk, hvis du går ud til steder med arbejdspladsen venner eller invitere dem over, er du nødt til at jonglere en meget kompliceret tidsplan for at holde dem adskilt fra din elskede eller ignorere din elskede, mens i en gruppe sammen. Selv om det er muligt, er det trættende og til sidst morskab og spænding vil bære tynd, indtil du bare sprængfyldt at fortælle.
  • Din kollega er betydeligt ældre eller en masse mere professionelt erfarne end dig. I dette tilfælde, er du usikker og måske på udkig efter et anker at afstive dine egne følelser af hjælpeløshed eller manglende evne på arbejdspladsen? Overvej, om virkeligheden i denne situation er forelskelse med en potentiel "frelser". Hvis ja, som foreslået tidligere, overveje at bringe denne person mere i dit liv som en mentor, ikke som en elsker. Det er en hel masse mindre kompliceret og meget mere tilbøjelige til at bringe dig positive resultater, som vil hjælpe dig med at vokse og stole på dig selv meget bedre.
  • Overvej din kollegas negative kvaliteter. Så han eller hun er meget attraktiv og har en banging krop, men denne person sandsynligvis har nogle negative kvaliteter også. Hvis du fokuserer på noget negativt, kan det mindske din attraktion eller interesse. Måske er det hans eller hendes irriterende grine, insisteren på altid at være højre eller arbejdsnarkoman tendenser. Uanset hvad det er, så lad det fylder meget i dine tanker som en grund til ikke at komme tæt involveret.
  • Et kontor romantik kunne være meget distraherende. Kan du få alt dit arbejde gjort eller holde fokus på projekter, hvis du er pining væk for en anden, der arbejder ned hall fra dig? For nogle mennesker er det svært at modstå at stjæle hemmelige kys, spille footsie under et møde eller rendezvousing i papirvarer skab, alle potentielt risikable handlinger, fordi det er meget muligt, at en anden kollega vil bemærke. Tænk, at have en in-office elsker kunne afspore din karriere - en stærk grund til, hvorfor du bør holde et låg på din hengivenhed.
  • Du vil måske kede hinanden meningsløse efter arbejde. Alt hvad der er tale om, er det samme arbejde, du gør sammen hele dagen lang, og hvis du har lignende irritationsmomenter, risikerer du mørkere hinandens meninger om andre på arbejdspladsen på unyttige måder.
  • Breaking up kan kompromittere dit job eller jobtilfredshed. Tænk hvad der ville ske, hvis du skulle bryde op. Kan du stadig arbejde med den anden person og funktion i virksomheden, eller vil du ende i en situation, hvor du ville føle elendige at gå på arbejde hver dag? For mange mennesker er dette en enorm ulempe arbejdsplads romantik, fordi ex-faktoren gør arbejdsliv mere udfordrende og der er en risiko for at ville sabotere hinandens indsats. Hvis du kan holde det professionelt på trods af en opløsning, så er det overskueligt, men kan du være sikker på din evne til at holde alle følelser ud af det indlæg intime forhold?
 5. 5
  Være mere realistisk om romantik. Hvis du virkelig har brug for at skjule din kærlighed, skal du tage en "mind over matter" tilgang. Grøft romantiske tanker, fantaserer og alt forbundet med denne spirende forhold. Luk dit sind til muligheden for at have nogen form for intim interaktion med den anden person og mase professionelt. Hvis den anden person nærmer dig for en dato, fortæl ham eller hende, at du virkelig er smigret og værdsætter deres interesse, men at du ikke er i en fase af livet, hvor du er klar til at forpligte sig eller bare være ærlige og sige, at du har en regel om, at man ikke date kollegaer, uanset hvor fristende det måtte være.
  • Overvej din kollega til at være helt off grænser. Fratræde dig selv til det faktum, at dette forhold er simpelthen ikke til at ske. Jo før du tror det, jo lettere vil det være at kappe, hvordan du virkelig føler.
  • Tænk en anden, hvem du eventuelt kunne dato. Hvis du allerede er involveret med en anden, begynde at betale mere opmærksom på dit nuværende forhold eller overveje det faktum, at du er betaget af en kollega som et tegn på, at du skal arbejde hårdere på dit forhold. Desuden, hvis du ikke allerede er indgået et samarbejde fra, sætte flere af en indsats mod at møde nogen nye - især nogen, der ikke arbejder med dig, såsom en person, du mødes gennem en hobby, sport, gymnastik eller en anden ekstern plads.
  • Se bort fra eventuelle hentydninger fra din kollega. Selvfølgelig vil klodsethed opstå, hvis kollega, med hvem du er forelsket i begynder at fremskridt i din generelle retning. Hvis du opdager, at den anden person flirter med dig, frigøre sig fra forholdet, eller forsøge at skære eller reducere kontakt. I dagens teknologisk er drevet virksomhedernes arbejdsplads, kan du foretage en god mængde af erhvervslivet via e-mail eller virksomhedens intranet, hvis muligt.
 6. 6
  Oprethold en sikker afstand fra din kollega, hvis muligt. En måde at lade kærligheden fade er at holde en god afstand fra denne kollega. Selvfølgelig er det, hvis du er nødt til at arbejde direkte med denne person kan være yderst vanskeligt at holde sig væk, men overveje at øge din kontakt med kollega gennem indre kontor e-mail eller online-kanaler i stedet for ansigt til ansigt.
  • Hvis han eller hun arbejder i en anden afdeling, minimere din kontakt. Hvis du er heldig nok til at elske på afstand, bør det ikke blande direkte med dit job. Minimer kontakt når pausen værelse eller efter arbejde.
  • Må ikke gå ud af din måde at undgå at din kollega, men allernådigst opretholde en sikker afstand. Hvis du selvfølgelig prøver at undgå denne kollega, kan du ende med at kalde mere opmærksom på dig selv og derefter mennesker kan undre sig over hvorfor du går ud af din måde at undgå den person.
  • Behandle denne kollega, som du ville alle andre, på arbejde. Tænk på dette kollega, som du gør alle andre kollega, ven eller bekendt, og derefter efterligne denne adfærd med kollega, du elsker. Undersøgelse din interaktion med andre kollegaer og sigter på at duplikere dine handlinger over hele linjen.

Tips

 • Undgå nogle af de tydelige tegn, som du har lyst til en bestemt kollega, såsom at huske hans eller hendes fødselsdag med en gave, vel vidende yndlingsfarver eller finde svage undskyldninger til at chatte.
 • Fang dig selv i den handling fantasere om kolleger i fremtiden. Når bidt, er det muligt, at du kunne falde for en person igen på din arbejdsplads. Lær at genkende de udløsende faktorer, der får dig til at føle, at du har lyst til en kollega, som arbejder tæt sammen under intenst pres, blive kede med et aktuelt forhold eller selve arbejdet, føler sig usikre om dit arbejde og ønsker en "out", osv.
 • Hvis du gør bukke under for dating en kollega og det varer afstand, seriøst overveje at én af jer forgrener sig ud og arbejde andre steder. Det vil gøre livet lettere for alle berørte. Et andet alternativ er at køre din egen virksomhed sammen - romantiske relationer kan fungere som gode hold i en forretning, og der er ikke de samme spørgsmål om andre er ubehageligt (eller hvis de er, du ansat dem med deres øjne vidt åbne).

Advarsler

 • Hvis du tænker bare "gå til det", tjekke virksomhedens politik. I nogle virksomheder kan inderste kontor romancer være grunde til fyring.