Wkadk

Hvordan skal man behandle med en nedladende ven

Når du har en ven, der tror de har mere autoritet end dig, kan det være svært at beskæftige sig med det, og du kan sætte spørgsmålstegn ved sande styrke i forholdet. Denne artikel kan hjælpe dig med at tænke det igennem og gør dit bedste for at løse situationen.

Steps

Hvordan skal man behandle med en nedladende ven. Identificere, hvorfor din ven er at gøre bemærkning.
Hvordan skal man behandle med en nedladende ven. Identificere, hvorfor din ven er at gøre bemærkning.
 1. 1
  Tag et åndedrag. Når du hører en nedladende bemærkning, pause og tjek hvordan du føler. Føler du dig såret eller vred? Føler du dig utilstrækkelig? Overvejer dine følelser hjælper dig med at undgå at overreagere, og giver dig en chance for at reagere konstruktivt. Vide, hvordan du føler vil også hjælpe dig med det næste trin.
 2. 2
  Identificere, hvorfor din ven er at gøre bemærkning. Er din ven subtilt plukke en kamp med dig, eller tage hævn for nogle opfattes mindre ved at gøre nedladende bemærkninger? Måske din ven føler sig truet af dig og ønsker at bringe dig ned. Er din ven klar over, at hvad han / hun siger sårer dig? Er bemærkningen ærligt ment som en joke, eller som en fornærmelse? Har din ven bare have en over-udviklet sans for selvhøjtidelighed? Den måde du følte, da du hørte bemærkningen kan være et fingerpeg om, hvad din ven forsøger at kommunikere gennem nedladenhed. Følelse såret kan indikere, at du og din ven er involveret i en "kold krig" - der kan ikke være gnister eller varme omkring kampen, men det er en kamp alligevel. Feeling utilstrækkelig, kan indikere, at din ven er følelse underlegen og er truet af dig, og forsøger at passere en fornemmelse af, hvordan det føles for dig.
 3. 3
  Formuler dit svar. Ligegyldigt hvad du gør, så prøv at fokusere på at bruge ikke-voldelig kommunikation.
  • Hvis du har undersøgt spørgsmålet og besluttede det er noget dumt eller ligegyldige, så lad din ven vinde. Du er ligeglad, og dit venskab vil være bedre for det. Må ikke fortsætte med at forsvare dig selv mod noget, der ikke rigtig noget. Vælg dine kampe med omtanke. Tillader din ven til at rack op dette punkt kan balancere skalaer i hans / hendes sind, og lad dit venskab genoptage ubeskadiget herfra.
  • Hvis du beslutter dig for den nedladende holdning er om noget vigtigt, så lad din ven vide, at du får det budskab, men som du ønsker, nedladende holdning til slut. Lad din ven vide, at du ønsker at arbejde ud af noget, der er acceptabel for jer begge at sætte en stopper for eventuelle dårlige følelser mellem jer. Finde en "win-win"-løsning tager nogle kreativitet, men når det lykkes, er det indsatsen værd. Se hvordan at nå til enighed.
  • Hvis din ven er følelse utilstrækkelig, er det usandsynligt, at nogen enkelt svar vil bringe en ende på nedladenhed. Kig efter måder at hjælpe din ven opbygge deres selvværd. Med venlig hilsen rose din ven for nogen, selv de mindste, succeser. Deltag sammen i aktiviteter, hvor din ven kan vise hans / hendes evner og Excel. Prøv at lave et punkt for at påpege din vens styrker, så kontrast dine styrker og hans / hendes, og også sammenligne svagheder. At se, at alle har forskellige styrker, og at ved at arbejde sammen kan venskaber styrke én ven svaghed én dag, og den anden er på en anden dag, kan bidrage til at styrke følelsen af, at ", hvor du er svag, jeg er stærk", og vice versa.
 4. 4
  Se din vens reaktion. Hvis du har besluttet at forsøge at reparere ting med en simpel reaktion på din vens nedladende bemærkning, er der en god chance for s / han vil se dig, også. Hvis dit svar på bemærkning er oprigtig og har til formål at forbedre forholdet, skal din ven reagerer meget positivt, og du både vil begynde at nyde hinandens selskab uforbeholdent igen. Hvis din ven fortsætter med at snipe på dig, skal du starte forfra med det første skridt, og prøv igen. Ofte er det tager kun en ubetænksom eller dårligt timet bemærkning til at forårsage skader, der kan tage en smule mere indsats for at reparere, end der kan opnås med en målte svar på en snippy bemærkning. Så prøv igen, hvis den ven er vigtigt for dig.
 5. 5
  Vurdere ærligt hvilke fremskridt der er gjort. Hvis problemet fortsætter, eller hvis den efter at diskutere problemet, din ven lover at stoppe behandle dig på denne måde, men fortsætter alligevel overveje, om det venskab er giftigt nok til at retfærdiggøre at bryde op. Nogle gange, selvom du ikke mener at såre en person, skal denne person interne skader fra før du nogensinde kendte ham / hende kan forårsage alle venskaber med denne person at være yderst skrøbeligt, bryder over mindste stressor.
 6. 6
  Må ikke tillade nogen at nedlade sig til at dig på ubestemt tid. Nedladenhed er beregnet til at gøre dig føle mindre, mindre passende, mindre kompetent. Det messer med din følelse af selvtillid. Mens en lejlighed er fixable kan et mønster ikke være. Hvis du har forsøgt at gennemskue problemet og ellers drøftet spørgsmålet, hvis du har fortalt din ven, du ikke kan lide denne form for behandling, hvis du har bedt ham / hende til at stoppe, og der synes at være nogen ende i syn, uanset hvilken slags løfter bliver lavet, du virkelig kan have til at sætte en fuldstændig stopper for dette venskab. Husk, hvad Eleanor Roosevelt sagde... "Ingen kan få dig til at føle sig mindreværdige uden dit samtykke."

Tips

 • Du er kun et menneske, og så er din ven. Du ved ikke, hvad andre belastninger kan have bidraget til hans tage nogle kommentar af jeres den forkerte vej - eller måske du var tankeløse og forteelser. Hvis du tror, ​​din egen adfærd, tonefald, eller noget andet, du gjorde, kan have bidraget til problemet, bare undskylde. Det vil ikke dræbe dig. Du kan helt sikkert altid sige noget lignende, "Jeg har aldrig til hensigt at såre dig, eller at du føler dig mindre end på nogen måde - hvis jeg gjorde, jeg virkelig er ked venligst tilgiv mig.". Meget simpelt.
 • Hvis du tror, ​​din ven er en "knust glas" type (se advarsler nedenfor), kan du ikke være behageligt at forsøge at danne et nært venskab igen. Knust glas typer tendens til at falde fra hinanden, når de kommer for tæt på en person, nogle gange fordi de føler, at det er uundgåeligt, at det venskab vil ende alligevel, og nogle gange fordi de er bange for at lade nogen komme for tæt på. Uanset årsagen, nogle mennesker er kun i stand til "arme længde" venskaber. Hvis du kan lide denne person, acceptere ham eller hende som han / hun er, og bare nyde, hvad du kan med ham / hende.

Advarsler

 • Hvis en ven gør en nedladende bemærkning om dig, er du nødt til at overveje, at de rent faktisk kan være korrekt. Tag en god lang tænke over dit liv, før du tager handling.
 • Nogle mennesker virkelig lider tidligere skader. Som et stykke hærdet glas, kan hvad ser stærk og klar splintre, mens de resterende i ét stykke til alle optrædener. Alligevel mindste pres i den helt rigtige - eller forkerte - sted, og alle de små stykker kommer ned til jorden. Hvis du er heldig, du er ikke stående under det, når det hele kommer ned. Folk som dette er så skrøbelige, og de virkelig fortjener medfølelse - men det er svært at opretholde sunde, varige venskaber med dem.