Wkadk

Hvordan undgår en solskoldning

Sommeren er sjovt, men solforbrændinger er ikke. Her er nogle tips til at undgå at få en i første omgang.

Steps

Hvordan undgår en solskoldning. Hold ud af solen i myldretiden.
Hvordan undgår en solskoldning. Hold ud af solen i myldretiden.
 1. 1
  Hold ud af solen i myldretiden. Mens disse tider kan variere en smule afhængig af sæsonen og og hvor du bor, bør timer mellem 10.00 (10:00) og 15.00 (3:00) blive brugt indendørs, hvis det overhovedet er muligt.
 2. 2
  Hold dækket op. Floppy hatte og store paraplyer fungerer godt, men det gør beach cover-ups og lignende. Langærmede bomuld skjorter er fremragende til vandreture, cykling osv. se dine sports butik for specielle mærker, der tillader vejrtrækning samt dække-up.
 3. 3
  Brug solcreme på eventuelle udsatte områder. En SPF 45 + anbefales for det giver selv de mest retfærdige flået folk at holde sig ude i solen i et par timer før ansøge. Prøv vaseline eller chapstick på dine læber. Følg instruktionerne på solcreme nøje, genanvende, når den siger at genanvende eller det kan ikke fungere korrekt. Altid genanvende efter at have forladt vandet, da det vil have vasket væk.
 4. 4
  Glem ikke svære at nå steder. Glem ikke at dække ryggen af ​​knæene, nakken, albuer og bagsiden af ​​dine ører (hvis du har kort hår). Fødder skal også inkluderet, hvis du er iført sandaler, flip-flops eller gå bare fødder. Selv disse steder kan såre en masse med solskoldning.
 5. 5
  Må ikke ligge i solen målbevidst søger en tan. Dette er ikke kun skadeligt for din hud, men kan brænde dig de første par gange du prøver det i starten af ​​sæsonen. Hvis du ønsker at tan, så gør det gradvist og fornuftigt, med kort eksponering og opbygge over tid.
 6. 6
  Put en lille mængde af olie eller solcreme i håret, så du undgår at brænde din hovedbund. Eller dække det med en hat. Nogle shampoo og hårbalsam indeholder SPF beskyttelse.

Tips

 • Solcreme skal genanvendes hver to timer.
 • Eddike gør stikkende stop, selv om det er bedre at gøre derhjemme, end når du går ud på grund af lugten.
 • Det er en god idé at købe en vandtæt solcreme og anvende det liberalt, om du tror, ​​du vil være at gå i vandet eller ej.
 • Hvis du får solskoldning, aloe vera gel er en yderst beroligende og ugiftig løsning. Købe det i rør eller bøtter og generøst frakke din solskoldning. Ingen grund til at gnide sig i, vil det gøre det på egen hånd. Sidde på afføring eller andre steder uden backs til at skubbe ind i din hud. Sov med kun et ark til at dække dig denne aften. Hold overøser den aloe vera gel til at lindre dig. Og holde lys formørket i huset for at hjælpe dine øjne komme fra solen blænding og hjælpe narre din hjerne til at tro, tingene er lidt køligere omkring dig.
 • Undgå uld eller syntetiske med sol-burn selvom du vil være mest komfortable med ingen tøj på det angrebne område.
 • Da det er svært at sætte solcreme omkring dine øjne, slid store solbriller til en fysisk barriere.

Advarsler

 • Må ikke undgå solen helt - du kan udvikle en D-vitamin definciancy. Tilbring lidt tid hver dag i solen uden solcreme.
 • Du kan få en solskoldning i vinteren også! Brug solcreme på dine ski ture.
 • Vær meget opmærksom på noget medicin (herunder naturlægemidler) for mange af dem har bivirkninger, som omfatter sol sensitivitet.
 • Glem ikke at bruge solcreme på overskyede dage! UV-stråler går gennem skyerne.
 • Mens solskoldning er knyttet til melanom (den mest dødelige form for hudkræft), kan regelmæssig solen, der ikke resulterer i afbrænding stadig forårsage skader i huden og øge din risiko for andre typer af hudkræft.
 • Solen ikke kun forårsager solforbrændinger men kan forårsage hedeslag og hedeslag.
 • Jo højere SPF koncentration af solcreme, de potentielt mindre sunde at produktet er for dig i form af de kemikalier det indeholder. Hvis du er bekymret om de kemikalier, enten søge solcremer såsom zink eller dem, som kun indeholder ikke-kemiske barrierer eller reducere dit SPF-niveau og stole mere på hatte, dækker op og ikke-eksponering.