Wkadk

Hvordan at rengøre briller

Rengøring dine briller er nemt. Her er et par metoder til at få de briller skinner som ny.

Steps

Hvordan at rengøre briller. Skyl linserne under rindende varmt vand.
Hvordan at rengøre briller. Skyl linserne under rindende varmt vand.

Skyl metode

 1. 1
  Skyl linserne under rindende varmt vand.
 2. 2
  Vask dem forsigtigt med en mild sæbe (ligesom opvaskemiddel) og varmt vand. Hvis det er nødvendigt, skal du bruge en våd bomuld eller blød klud til at rengøre.
 3. 3
  Tør sæben af med en cirkulær bevægelse, som du skyller glassene under varmt vand.
 4. 4
  Tør glassene forsigtigt med en blød bomuld håndklæde eller vaskeskind. Hvis de er virkelig ren, næsten alle vil vandet skylles væk, og du behøver kun at tørre frames.
 5. 5
  Børst helst grime off næse pads med en blød tandbørste, men vær forsigtig med ikke at uheld græsse linserne.

Dunk metode

 1. 1
  Fyld en vask med varmt vand og sæbeskum fra en mild opvaskemiddel eller lignende.
 2. 2
  Dunk briller i sæbevand. Swish dem rundt.
 3. 3
  Skyl glassene under vandhanen. Lad rindende postevand vaske opvaskemiddel. Drej briller, så vandet kan komme til begge sider af linserne med samme styrke.
 4. 4
  Placer en fugtig klud over en af linserne. Fold kluden, så det er på begge sider af linsen på én gang. Placer tommelfingeren over halvdelen af ​​den klud, der er på indersiden af ​​linsen, og din pege-og langfinger over halvdelen på ydersiden. Flyt dine fingre / tommelfinger fra venstre til højre ligesom du spørger nogen for penge. Anvend mild kraft på fingrene ligesom du klikke på dem i slowmotion. Gentag med den anden linse.
 5. 5
  Skyl glassene igen under vandhanen.
 6. 6
  Ryst glassene lidt for at få overskydende vand ud. Før anvendelse af tørre side af klædet tørre. Sørg for at du tørre brillerne med kluden på en lignende måde at rense dem af med den fugtige side. Kun denne gang flytte fingrene i en vekslende cirkulær bevægelse i stedet for fra side til side. Brug en anden vatpind til at tørre de bits, der er svære at nå.
 7. 7
  Sæt dine briller på igen efter inspektion for eventuelle mere genstridige pletter eller stumper af opvaskemiddel efterladt. Hvis der er stadig noget efterladt, gentag processen

Tips

 • Køb en sag for dine briller til at holde dem rene og klar til brug.
 • Husk altid at rense dine briller natten før sengetid.
 • Lad ikke dine briller på et sted du kender alle vil bruge, ligesom et bord. De kunne slippe dem eller snavset dem, mens du sover.
 • Prøv at undgå at bruge groft materiale til at tørre dine briller, fordi det kunne forlade ridser.

Advarsler

 • Må ikke tørre dine briller med en ansigts væv, da det er et træ produkt og træfibrene kan skade dine linser.
 • Nogle producenter af brillestel gør dem med skruer, der holder linserne på plads. Vær forsigtig med sådanne billeder som skruer kan komme ud nemt. I andre tilfælde kan maling chip eller fleck ud let selv uden at bruge denne vask teknik! Sørg altid for at tjekke dine rammer til disse problemer, før du forsøger dette. Og hvis dit problem er den tidligere, sørge for, at stikket sidder i vasken stramt. Ellers kan du bare ende med at tabe en skrue og ender med kun én linse holdt korrekt i dine briller! Og når det sker, er det normalt sker på én gang med en "PING". Du ønsker ikke at ende op på dine hænder og knæ søger gulvet med kun én linse til at hjælpe dig...
 • Vær forsigtig med at vaske plast briller under meget høje temperaturer. Mens varme temperaturer vil rense bedre, kan nogle plastik deformeres.
 • Aldrig polere linserne eller gnid dem hårdt med en tør klud.
 • Rør aldrig linserne, når de er tørre. Snavspartikler vil ridse overfladen.
 • Brug aldrig håndsæbe, håndvask, opvaskemiddel eller andre rengøringsmidler indeholder ammoniak til at rense dine briller, hvis de har nogen form for objektiv belægning. Disse sæber er ofte fedtet og kræver meget mere polering og gentagen rensning for at fjerne mærker, og de har også indeholde kemikalier, der kan angribe linsen belægning af dine briller. Den anti-reflekterende og / eller U / V belægninger, der hjælpe med at give dig klarere vision og / eller beskytte dine øjne mod skadelig stråling, når man ser på skarpt lys vil slides meget hurtigere. Med gentagen brug dette vil give overfladen af ​​dine briller et permanent plettet udseende, der ikke kan repareres. Dette gælder både plast og glas linser.

Ting du behøver

 • Rindende varmt vand
 • Mild Dish Sæbe
 • Blød bomuld håndklæde
 • Briller