Wkadk

Sådan ser godt ud med briller

Når bæres med selvtillid briller kan gøre dig se smart, frække, og unikke. Må ikke være bange for at træde op dit udseende og opdrage din tillid med disse fantastiske trin.

Steps

Sådan ser godt ud med briller. Vælge briller, der er den rigtige størrelse.
Sådan ser godt ud med briller. Vælge briller, der er den rigtige størrelse.
 1. 1
  Vælg de rigtige briller til dit ansigt og farve. Rammer kommer i alle farver og stilarter. Nogle er næsten usynlig, andre henlede opmærksomheden på. Prøv på masser af forskellige rammer, indtil du finder dem for dig.
 2. 2
  Vælge briller, der er den rigtige størrelse. De skal passe dig komfortabelt og ikke knibe, hænge, ​​eller lean.
 3. 3
  Pas på din hud og hår. Ren, sund hud ser flot ud på ethvert ansigt, især dem, der vælger at (eller er nødt til) bære den fantastiske eye-tilbehøret briller. Kontroller, at både hud og hår forblive ren og frisk. Ryd op pletter og holde håret duftende frisk og ser sund.
 4. 4
  Hold dine briller rene. Rengør dine briller hver måned eller deromkring. Holde udkig efter snavs eller gunk på linserne. Fjern sådanne pletter med en blød klud, som en t-shirt eller et stykke filt. Sørg for, at kluden er ren, og være omhyggelig med ikke at tørre for hårdt, eller du kan ridse dine briller.
 5. 5
  Pas på dine øjenbryn. For en mere ren pande form,. Kun de herreløse hår Vær sikker på ikke at over-plukke. Gør de allermindste fejl plukning bryn kan forlade dig pande-mindre. Hvis det nogensinde sker, kan du prøve at gnide på en smule olivenolie til at lokke øjenbryn til at vokse hurtigere. I mellemtiden, en professionel make-up artist se, kan de hjælpe dig blyant dine øjenbryn i, hvilket giver illusionen af en normal form og tykkelse. Må ikke bekymre dig om form og farver og sådan, fordi de er professionelle, de vil være i stand til at hjælpe dig med at finde midlertidig pande form og farve du ønsker.
  • Må ikke plukke dine øjenbryn hver dag. Selv hvis du se flere omstrejfende hår kigger i, plukning og fjerne hår hver dag skader din hud. Prøv at gøre det hver anden uge.
  • Definer bryn med øjenskygge, et øjenbryn blyant eller endda mascara, der matcher din øjenbryn farve eller er noget lysere.
  • Den bedste måde at forlade bryn formes og velplejet er at anvende en lille smule vaseline at tæmme dem, eller bruge en pande gel. En cremet formel udfylder øjenbryn farve, kontroller og former.
  • Tag til luften. Aviator stel har gjort deres vej tilbage på mode. De er nu beskrevet som tidløs, og vintage. Se, om de virker for dig.
 6. 6
  Fremhæv dine læber. En dejlig naturlig glat læbe spiller med at give dine øjne den opmærksomhed, den har brug for. For en glat, lige til at kysse udseende anvende vaseline på dine læber, efter at du børste dine tænder, og før du går i seng. Prøv at bruge en glans med glitre i løbet af dagen for at give dine læber at søde antydning af farve og en elskelig Minty smag. Påfør produktet sparsomt, et lys, ren pels går en lang vej. Også prøve farvede; anvende over læberne for at pæn glat kissable glans.
 7. 7

  Du kan bruge til at hjælpe med at definere dit øje form og skabe udseendet af en tykkere vipperne linje. Vær forsigtig, men hvis den anvendes forkert eyeliner kan se tacky og kan gøre øjnene synes mindre.
  • Hvis dit øje form er naturligvis små, overveje hvide blyant (anvendt til den indre rand af din nederste låget). Dette vil forbedre formen og farven på dine øjne.
  • For et naturligt look (anbefales) anvender en blød nuance af mørk brun eller sort liner til din låg så tæt på vipperne-line som muligt, en matching skyggen af mascara Påfør sparsomt, eller blot gå med en klar mascara.
  • For et funky look, eksperimentere med lys-handed, tynde linjer af blå, jade eller guld liner på den øverste pisken linje og lidt på ydersiden nederste vipperne linje. Match dette med en klar (eller flimrende, hvis du føler dig fed) mascara, eller blot gå med en naturlig farve.
  • Vælg en sød frisure! Du kan bestemme dit nye look i henhold til rammen af ​​dine briller.
 8. 8
  Smil og vær selvsikker. Dette er måske det vigtigste skridt. Det bedste du kan gøre for at se godt ud i glas, er at føle, at du ser godt ud i briller. Et sødt smil vil bringe det bedste frem i dine funktioner og tillid gør nogen ser det samme mere attraktiv!

Tips

 • Må ikke passere over kontakter helt, hvis du stadig har lyst til briller bare ikke dig, så spørg din øjenlæge (og dine forældre!) Om mulighederne for kontakter. Bare vide, at der er noget galt med briller.
 • Bare husk, briller ligesom andet tilbehør, indramme de dit ansigt, og så længe du vælger den rigtige par, de kan se virkelig sød!
 • Hvis du ikke kan bære makeup, skal du sørge for at Pluk dine øjenbryn. De er vigtigst for en stilfuld, ren overordnede udseende. Vaseline kan være en skønhed afgørende: anvende det til dine læber, gælder at holde brynene formet, og finder anvendelse så mascara ved duppe nogle på fingrene og anvende forsigtigt til dine øjenvipper. Vaseline er ikke-comedogen (ikke blokerer porerne), så det kan endda bruges som en nat behandling af tør hud.
 • Når plukke ud briller vælge nogle, som hvis du vælger din perfekte solbriller. Noget alsidig, noget der passer til din ansigtsform. Kig ind usædvanlige muligheder som uindfattede eller mønstrede rammer. Andre rammer som rektangulære rammer, runde rammer og piloter er ikke godt for alle ansigt typer.
 • Kig efter et godt køb. Briller kan være en smule pebret. Tjek nogle hjemmesider, der er anført for et godt tilbud. Husk, at du nødt til at bære dine briller dagligt, så sørg for at finde et par, som du elsker, selv hvis det koster dig en smule mere. Du kan genbruge rammer for år, hvis du passer godt på dem.

Advarsler

 • Må ikke over-plukke bryn. Det er let at være pincet glade. Hvis dette nogensinde sker at gå til en betroet stylist. Det er bedre end at forlade hjemmet ser permanent chokeret. Hvis du ikke er sikker, få dine bryn voksbehandlet hver så ofte, det bare plukke strejfer, der vises uden for voksbehandlet form.