Wkadk

Hvordan til at fortælle, om Ray Ban solbriller er falske

Ray-Bans er klassiske solbriller, og det er en rimelig sikkerhed for, at du ikke ønsker at betale for forfalskninger, når du tror, ​​at du får den ægte vare. Her er nogle måder at spotte falske.

Steps

Hvordan til at fortælle, om Ray Ban solbriller er falske. Kig efter "rb" logo på.
Hvordan til at fortælle, om Ray Ban solbriller er falske. Kig efter "rb" logo på.
 1. 1
  Hold solbriller. Hvad gør de føler sig som i vægt og tekstur? Ray-Bans er bygget til at holde og af god kvalitet, så hvis det, du holder ikke lyst kvalitet, som kan være det første tegn, at solbriller er ikke Ray-Bans.
 2. 2
  Kig efter "rb" logo på. I faste Ray-Bans, vil dette blive ætset ind linserne, og ikke blot stå på. Mange kopier bruger en billig plastik logo limet på, selv om nogle gør etch det i, men som regel dårligt. Hold glassene op mod lyset for at lede efter dette.
  • Bemærk: RB kun ætset ind i de dobbelte linser, ikke enkelt linse versioner.
 3. 3
  Mærk gummi komponenter. De bør være af høj kvalitet og ikke føle skør eller hård.
 4. 4
  Kontroller modelnummeret. Dette vil blive fundet på den indvendige del af de briller, der hviler på templer, kigge efter både RB og højre modelnumre (tjek modelnumre off Ray forbud hjemmeside).
 5. 5
  Bemærk, om næsepuden har RB underskrift der. Dette er ofte slap forfalskninger, også kontrollere, at det lyder højre side op, når holde solbriller på hovedet.
 6. 6
  Kig på den medfølgende solbriller sagen. Da forfalskninger gør et godt stykke arbejde kopiere dette aspekt, være virkelig kræsne, når inspicere det, og se efter kvalitet. Der bør også være en fordeling forsegle tilfældet, hvilket vil sige noget lignende: "100% UV-beskyttelse - Ray Ban - solbriller Af Luxottica".
  • Sagen skal også være ledsaget af en kvalitet klud og en information bog om solbriller. Igen bør hæftet tekst være i upåklagelig sprog.
 7. 7
  Overvej, hvad du betaler for det. Du får hvad du betaler for, og hvis det virker for godt til at være sandt, så dine solbriller er nok ikke Ray-Bans men en falske. Køb fra pålidelige, betroede forhandlere i high street eller indkøbscenter eller andre lignende anerkendte steder.
 8. 8
  Færdig.

Tips

 • Kontroller Ray Ban print på venstre og højre af glassene.
 • Garantien skal også være pæn, skåret godt, og uden fejl i teksten eller layout.
 • Normalt kun de vejfarende kommer med en ekstra brochure beskriver Ray Ban ikoner.

Ting du behøver

 • Godt lys til eftersyn
 • Briller, hvis du bruger dem, for nærmere eftersyn
 • Modelnumre liste fra Ray-Ban website