Wkadk

Sådan ser mindre nørdet med briller

Tiden er endelig kommet, din optiker bare ordineret dig briller, eller du har brug for en pause fra dine kontakter. Mens tanken om briller kan gøre dig krybe som du forestiller dig en vifte af "fire-eyed nørd" vittigheder og stereotyper, ikke ærgre sig. Iført briller er endelig på mode, og denne artikel vil hjælpe dig med at vælge og rock briller, der vil gøre dig til at se sexet, skarp og sofistikeret.

Steps

Sådan ser mindre nørdet med briller. Vælg stel og linser.
Sådan ser mindre nørdet med briller. Vælg stel og linser.
 1. 1
  Vælg dit look. Kan ikke beslutte, om du ønsker at ligne en litterær geni, magt udøvende eller hipster intellektuel? Gennemse modeblade og blogs (GQ, Nylon, etc.), øje slid hjemmesider (Warbyparker.com sælger overkommelige designer briller) eller emulere andre mennesker, der har det udseende, du beundrer.
  • Sørg for, at resten af ​​din mode supplerer de briller, du ønsker. Ligesom den perfekte bælte eller smykke, vil dine nye briller tilføjer et definerende touch til din garderobe og persona.
 2. 2
  Vælg stel og linser. Forske, før du besøger en optiker for at finde kampagner, og sørg for at planlægge dit besøg på en dag, når du ikke presset på for tiden. Hvis du kan, tage en ven eller et familiemedlem til model for, og bære en dragt, der er repræsentant for din stil.
  • Før du prøver på briller, så spørg din optiker om input, når man overvejer de rigtige rammer for dit ansigt form og størrelse.
  • Frame farve er vigtig, da det bør fremhæve din hud, hår og øjenfarve. Vælg dristige farver til en edgy look eller mørke skildpaddeskjold rammer til en mere elegant stil.
  • Overveje fordele og ulemper ved plast vs metal når du vælger dine frames. Plastic frames kommer i mange forskellige farver og er omkostningseffektive og let, de også skjule tykke linser godt. Men de er lettere at bryde end metalstel. Metalstel er fremstillet af forskellige materialer (titan og beta-titanium, for eksempel) og er generelt lette, holdbare og korrosionsbestandig.
  • Invester i antirefleksbehandling og høj indeks polycarbonat linser. Mens disse funktioner er dyrere, vil du se mere sofistikerede i dine nye briller, som folk ikke vil bemærke ridser eller en uskøn blænding.
 3. 3
  Tjek dit hår. Style dit hår til at få mest ud af de rammer, du har valgt. Rådfør dig med din frisør til at se, hvad klipning eller stil passer dig som individ, og sørg for at bære dine briller til din udnævnelse.
 4. 4
  Grooming at forbedre dine briller. Pas på dit ansigt for at sikre, at det ser sit bedste med dine nye rammer.
  • For kvinder - få dine øjenbryn formet, da de kan skabe en ren, elegant look, der fremhæver dine briller, usoigneret øjenbryn kan aflede opmærksomheden fra dine briller 'flair. Husk at bruge vandtæt og flydende makeup for at forhindre rester fra tilsmudses dine linser.
  • For mænd - beslutte, om du vil være glatbarberet eller opretholde ansigtsbehåring. Hvis du beslutter dig for at have et overskæg eller skæg, trim det ofte. Dine briller vil trække en masse opmærksomhed til dit ansigt, så du vil have det til at se så pæn og ren som muligt. En fem o 'clock shadow, kan dog skabe en til tider sexet "pjusket intellektuelle" look.
 5. 5
  Attitude er det vigtigste. Du kan bære designer tøj, har en trendy frisure, og gommen upåklageligt, men husk du er nødt til at føle sig godt til at se godt ud. Bær dine briller med tillid!

Tips

 • Altid holde dine briller rene. Køb et øje glas rensesæt, og altid bære en klud.
 • Hvis dine briller glide ned på næsen, ikke skubbe dem op med din pegefinger foran folk. Enten finde en mere subtil måde at skubbe dem op eller vente, indtil ingen ser.
 • Køb et ekstra par briller, hvis du kan. Det er altid en god ide at have en backup par, hvis din pause et par eller ønsker en ændring fra din sædvanlige stil.
 • Som almindelig høflighed, vil de fleste steder, der sælger recept briller justere dine briller gratis uanset om du har købt dem der eller ej (de kan opkræve et mindre beløb for at erstatte en manglende skrue). Det tager kun et øjeblik, også.
 • I stedet for at bruge briller eller kontaktlinser, gør nogle forskning på laser øje operation for at korrigere dit syn. Der er restriktioner på, hvem der kan eller bør få denne operation, så sørg for at konsultere en læge, før du foretager din beslutning.

Ting du behøver

 • Briller
 • Monokel rensesæt