Wkadk

Sådan fjernes ridser fra lygteglasset briller

Hvis du har plastglas, kan du være i stand til at buff ud små ridser selv ved hjælp af almindelige husholdningsprodukter. Hvis nogen af ​​disse løsninger efterlader dine briller rene og fri for ridser, kan du undgå professionelle reparationer.

Steps

Sådan fjernes ridser fra lygteglasset briller. Bruge træ renere at buff plastglas.
Sådan fjernes ridser fra lygteglasset briller. Bruge træ renere at buff plastglas.
 1. 1
  Bruge træ renere at buff plastglas. Spray renere på og tørre det. Derefter sprøjte en væske vaseline på ridset plastik og tør, at off, så godt. Den olie vil fylde ridser, hvilket gør dem mere mærkbar. Gentag processen, indtil du ikke kan se nogen ridser efter du har visket vaseline væk.
 2. 2
  Buff de ridsede plast briller med messing eller sølv polish og en blød klud. Gnid polish rundt på glassene, og tør overskydende af med en ren, blød klud. Gentag indtil bunden er væk.
 3. 3
  Brug rengøring spray, der kommer med cd / dvd reparationssæt. Løsningen er designet til at arbejde på ridsede cd'er eller dvd'er, men det vil arbejde på ridset plast briller, så godt. Tør løsningen af ​​med en blød klud.
 4. 4
  Dup et ikke-slibende tandpasta på linsen. Gnid den på bunden i en cirkulær bevægelse med et stykke vat og skyl den med koldt vand. Hvis bunden er dyb, kan du nødt til at gentage processen et par gange.
 5. 5
  Lav en pasta fra bagepulver og vand. Put bagepulver i en skål og bland i små mængder vand, indtil du har en tyk pasta. Gnid pastaen på samme måde som du gjorde tandpasta, og skyl det ud, når du tror, ​​at bunden er væk.
 6. 6
  Voks dine plastglas med bilvoks. Gnid voks rundt på plastik linser i en cirkulær bevægelse i flere minutter, eller indtil du ser ridser forsvinder. Tør eventuelt overskydende voks af med en blød klud eller vat.
 7. 7
  Sprøjte ridsede linser med Sprinklervæske designet til at afvise vand. Vasken vil buff ud meget små ridser eller pletter. Det er også afviser vand og forhindrer briller dugger til.
 8. 8
  Prøv et glas ætsning slibemiddel designet til glas kunstprojekter. Kun gøre dette, hvis du kender dine briller ikke har en anti-reflekterende coating. Du kan købe slibemiddel på en hobby eller håndværk butik. Brug gummihandsker ved anvendelsen af ​​renere til dine plastglas og tør efter med en blød klud.
  • Hvis dine briller er ikke-reflekterende, vil du ødelægge dem med ætsning slibemiddel. I det mindste, vil brillerne blive frosted når du er færdig med processen. Du kan være nødt til at tage disse briller til en professionel for at få ridser fastsat, hvis ingen andre hjem retsmidler har virket.

Tips

 • Alle disse metoder (og tandpasta) kan bruges til at få ridser ud af urglas samt.
 • Hvis tiden får ridser på din plast briller, overveje at investere i et klart beskyttende lag, når du køber dem.
 • Vær forsigtig - hvis dine linser har en ikke-reflekterende coating, vil enhver af disse metoder permanent skade på linsen.
 • Skyl plastik brillerens med varmt sæbevand for at fjerne eventuelle rester fast i ridser.