Wkadk

Hvordan til dato succes som en teenage fyr

Mange fyre i deres tidlige 'teenagere' føle sig utilpas, når lige begyndt at date. De er ikke sikker på, hvad der forventes af dem på en "date". De er bange for, at pigen ikke vil kunne lide ham, og han tror, ​​han ville hellere ikke dato, end at blive afvist. Du er ikke alene i disse følelser, og denne artikel er beregnet til at hjælpe alle teenage fyre, der har brug for rådgivning til dato med succes.

Steps

Hvordan til dato succes som en teenage fyr. Være smart med dine penge.
Hvordan til dato succes som en teenage fyr. Være smart med dine penge.
 1. 1
  Være smart med dine penge. Altid tilbyde at betale for datoen. Dette vil gøre hende til at føle du kan lide hende mere end dine penge. Hvis hun afslår og vil hellere gå Hollandsk (opdele regningen), gå med, hvad hun vil. Du må ikke tage det personligt.
 2. 2
  Må ikke være rå. Piger ønsker at føle sig som respekterede mennesker, ikke sexobjekter.
 3. 3
  Vær dig selv, selvom du er en nørd. Hun besluttede at gå ud med dig og ikke en anden fyr for en grund. Uanset hvad du gør, ikke vildlede hende om, hvem du er på nogen måde, form eller form - det vil komme tilbage til at bide dig senere.
 4. 4
  Øv ridderlighed. Tilbyd at bære sine bøger for hende, åbne døre for hende (især når hun er at komme ind og ud af din bil), og kalder hendes forældre Mr. og Mrs når du møder dem.
 5. 5
  Klæde sig som en ung mand. Det betyder ikke, du skal ikke have din egen stil - tværtimod. Men når en dreng bliver en teenager, hans krop ændringer, og du nødt til at klæde en lidt anderledes at se din alder - du vil imponere en pige mere, hvis du ser så moden som din alder. Det betyder, at rydde dig op i løbet af dagen - sørg for du er ren og ikke er krøllet, og at dit hår ser godt ud. Bær et bælte, uanset om din skjorte er gemt i eller ej. Som dreng aldre, normalt han taber nogle af de "kurven" af en drengs rammen, og det er derfor, de fleste voksne mænd, du ser, er iført et bælte! Du vænne sig til strammere følelse. Sørg også for, dit tøj passer godt og er passende til lejligheden. Overvejer at være trendy, men være dig selv også. Udvikle en stil, men husk, at mænd generelt har færre muligheder end kvinder, og selvom verden har ændret sig, er mænd forventes fortsat at klæde en bestemt måde, især for amatør lejligheder. Så hvis du går ud, klæde en lidt pænere, end du ville gøre, hvis du var dase væk en weekend. Men, skal du have din egen stil og individualitet.
 6. 6
  Tal med hende. Lad hende vide nogle af dine interesser, i film eller bøger eller musik. Det er altid en god måde at starte en samtale. Det vil være let for hende at svare på en af ​​de nævnte emner. Hvis du har en klasse med hende, så nævner noget om denne klasse. Hun vil vende tilbage med enten hun lagde ikke mærke til dig i klassen eller vil nævne, at hun gjorde bemærke dig. Denne måde samtalen kan væves omkring klassen, og vil gå derfra.
 7. 7
  Giv hende komplimenter. Kompliment hvordan hun ser ud, som altid er værdsat, men også komplimenterer hende på andre ting, så som hendes evner i kunst eller sport. Hvis hun er en dejlig pige, virkelig, fortælle hende det. Det er vigtigt ikke at ligge af hensyn til at give en kompliment, men fordi en pige normalt ved, hvad hun virkelig er værdig til at blive komplimenteret for og vil føle nedladende, hvis hun fangster på, at du lyver.
 8. 8
  Hold samtalen dynamisk. Tal ikke kun om dig selv, spørg hende om ting, der interesserer hende, hendes hobbyer, venner, hvad der betyder mest for hende. Hvis hun stiller dig et spørgsmål om dig selv, svar, så at sige noget lignende, "Hvad med dig?" For at undgå monopolisere samtale. Dette vil også hjælpe dig med at lære mere om hende.
 9. 9
  Vis hende, at du er interesseret i hende på en subtil måde. Smile, når nogen af jer tale, få øjenkontakt ensartet, især når man sidder ved et bord med en bid at spise, altid se direkte på hende, når hun taler til dig. Det er irriterende og irriterende at tale med nogen, mens de scanne rummet med deres øjne, eller vende rundt for at se på en person, der bare gik forbi. Det viser en total mangel på interesse for, hvad hun taler om, og gør hende føle, at du ikke er interesseret i enten hende, eller hvad hun siger.
 10. 10
  Reagerer på hende. Hvis hun ikke reagerer godt til den dato, ikke ønsker at holde hænder, når du prøver, eller ikke konversere let, og derefter tilbage ud for en stund. Hvis derimod, at hun ser bare keder sig og ikke er interesseret i dig, skære dato korte, og tage hende med hjem. Det er okay, og det er ikke din skyld. Husk, dette er bare øve og med nok praksis vil hver dato går meget godt.
 11. 11
  Smile. Det vil vise hende, at du har det sjovt, og at du virkelig kan lide hende.

Tips

 • Må ikke gøre grin med hende eller hendes venner og familie. Ved at tale om en anden, viser det hende, at når hun ikke med dig, kan du være tale om hende.
 • Personlig hygiejne er typisk en afgørende ting. Altid bære deodorant, lugter godt (for meget cologne er dårlig, selv om), så prøv nogle Old Spice Original, det giver en dejlig ren duft og ikke har denne "spring duft", eller hvis du ønsker at lugte lidt "varmere" prøv Gillette for shower gel og korte sprays af spray på deodorant (a cologne-Hollister, Lacoste og europæiske Eagle har gode) og husk at klæde 'pænt'. Må ikke bære regelmæssige skole tøj, medmindre du er sikker på, at din date er afslappet.
 • Husk på, at hun er lige så nervøs som du er.
 • Hvis du er i tvivl om nogen del af din date, rådføre sig med en kvindelig ven af ​​den samme generation som din følgesvend. Better safe than sorry!
 • Altid være høflig til hendes forældre eller familiemedlemmer, hvis du kan møde dem. Når de taler til dig, skal du sørge for at besvare dem, ikke ignorere dem. Hvis forældrene ikke kan lide dig, chancerne er du ikke vil være at se hende igen.
 • Piger vil konstant teste dig, så hold din sindstilstand og ikke lade deres små ting generer dig, alias BE STRONG
 • Må ikke komme på tværs som en "player" eller dato rundt. Piger vil ikke lide, at du og du vil have det ry for evigt.
 • Må ikke være anmassende eller Bossy. Må ikke kræve du går til en bestemt restaurant eller en film. Fortæl hende, hvor du gerne vil gå og spørge, om hun ville nyde at slutte dig, helst på forhånd. Hvis hun siger nej, så spørg, hvor hun gerne vil gå.
 • Hvis du har ønsket / knust på pigen i lang tid, nogle gange at nævne de små ting, du gjorde for at få hendes opmærksomhed vil være "sød" til hende. -Note-det helt afhænger af, hvilken type pige og generelt ikke anbefales, medmindre det går rigtig godt, eller dens 2nd/3rd dato.
 • Hvis hun spørger dig om en anden dato, og du ikke kan lide hende, siger noget lignende "Nej tak, jeg er ikke rigtig op til det." Hun vil få vink.
 • Lidt vise er i orden, hvis det gøres i god sjov. Hvis du er kæphøj, du skubber den, eller du overskride nogen grænser her, vil du komme ud som en komplet idiot. Se det.
 • Altid hente hende på hendes dør for den dato, aldrig mødes andre steder. På denne måde hendes forældre har en chance for at møde dig, og få et godt første indtryk, hvis du er smart selvfølgelig.
 • Når man overvejer hvad man skal gøre for din date, er det bedst at tænke på et par muligheder for aktiviteter eller steder og lad din date beslutte blandt dem. Dette viser den pige, du har taget initiativ, men at du stadig har forladt hende et valg at gøre.
 • Lær hvornår det er OK at bryde disse regler, men vent til du er oplevet.

Advarsler

 • Husk ikke alle piger er de samme! Pigen du er med nu kan nyde visse ting mere end en pige, du har dateret tidligere. Få at vide hende før antage ting.
 • Må ikke gøre nar af hende. Dette vil kun gøre hende ubehageligt, såre hendes følelser, eller måske gøre hende tror du er en idiot. Brief, blid drilleri er OK, og kan være sjovt for jer begge, men kun hvis hun kender du sjov. Hvis hun tror du bliver middelværdi eller forsøger at såre hende, vil hun ikke se dig igen. Så velkommen til legende spøg med hende og nyde rib hvis hun fanger dig med en riposte, men lad det ikke eskalere til egentlige verbal duellere.
 • Være rart! Piger elsker det, når fyre er modne og søde, selv omkring deres venner.
 • Aldrig stirre på nogen del af hendes anatomi end hendes øjne. Selv hvis du ikke tror, ​​at det kunne være stødende, kunne det gøre hende meget ubehageligt.
 • • Se hvordan du bruger dine penge: gå let på gaver. Hvis du køber masser af ting for hende, at hun kan finde du alt for let, og ville føle det er OK at bruge du kun for dine penge.
 • Må ikke date en pige bare for hendes krop. Forholdet vil ikke være givende for nogen af ​​jer.
 • Hvis du faktisk ikke bekymrer sig om denne pige, ikke gider. Det er spild af din tid at date en pige, som du ikke virkelig bekymrer sig om.
 • Aldrig røre hende på nogen måde, der kan tolkes som anmassende, især røv eller bryster.