Wkadk

Hvordan at være en mindeværdig første date

Sommetider folk tænker tilbage til en dato og tænke deres date var virkelig eller. Ønsker du at personen være dig? Tja, hvis du gør, kan du læse følgende trin.

Steps

Hvordan at være en mindeværdig første date. At være en mindeværdig første date.
Hvordan at være en mindeværdig første date. At være en mindeværdig første date.

At være en mindeværdig første date

 1. 1
  Tænk over, hvad der gør en person kommer hjem fra en første date, og fortælle deres venner, "Wow, min date var fantastisk! Jeg havde et godt tidspunkt at komme til at kende denne person, og kan ikke vente med at se dem igen. " Mens det måske har været de afslørende tøj de havde på eller måske endda deres parfume, var det sandsynligvis noget mere end det. Ting, der gør en første date uforglemmelig findes ofte større i det mentale snarere end de fysiske forbindelser.
 2. 2
  Være en sand. Prøv og tænk positivt, når ud på en første date. Ignorere det faktum, at du foretrækker at date mænd, der er 180cm eller højere, når denne fyr er kun 160cm. En persons højde bør ikke fastslå hans niveau af intelligens eller sans for humor. Prøv ikke at være opmærksom på det faktum, at de har brunt hår, når du virkelig foretrækker blondiner. De kan vise sig at være en af ​​de bedste folk du har mødt i et stykke tid.
 3. 3
  Være en. På en dato, kender en stor lytteren, hvordan at holde samtalen bevæger sig med en sund blanding af at give og tage. Jo mere du fokuserer på at spørge den anden person spørgsmål, jo mere vil du lære om dem. Hvis du lader din date til virkelig åbne op og fortælle om, hvem de er, det er ganske sandsynligt, at du får den samme behandling.
 4. 4
  Være fleksibel. Når det kommer til en første date, kan en af ​​de mest vanskelige dele ganske enkelt at blive enige om hvor de skal gå, og hvad de skal gøre. Så du behøver ikke virkelig elsker kinesisk mad, og de har lavet en reservation på en kinesisk restaurant? Hvad kan du gøre? Det er nok ikke hensigtsmæssigt at argumentere på en første date. Der må da være noget simpelt på menuen, som du kunne være tilfreds med! Prøv og værdsætte det faktum, at den anden person tog tid til at arrangere alt og bare gå med til det, hvis du kan.
 5. 5
  Vær dig selv. Denne ene er måske den vigtigste af alle punkter. Hvis du ikke er at være dig selv på en første date, er du virkelig gør en bjørnetjeneste til den anden person. De blev enige om at gå ud med dig, fordi der var noget om dig, som opfordrede til deres opmærksomhed. Hvis du syntes så sjovt på telefonen, men på den dato, du er alle stive og alvorlige, det er ikke en rigtig afspejling af dig. Hvis du tænker på dig selv som en fjollet og humoristisk person skjuler ikke, at der fra din date. Vær dig selv og lad din sande energi skinne igennem. Hvis din date ikke er interesseret i den side af dig, så du ved, det er tid til at komme videre.

Tips

 • Begge personer på en første date er bange og noget nervøs for, hvordan de bliver opfattet. Holde stemningen lys og humoristisk, og tingene vil gå bedre. Du er både i "samme båd".
 • En formel middag indstilling er sandsynligvis ikke det bedste sted at gå på en første date. Det kan være bedst at holde tingene afslappet i starten af ​​et forhold.

Advarsler

 • Vær opmærksom på din personlige hygiejne.
 • Medbring penge nok, betalingskort eller kreditkort. Hvis du har planer om at betale for ting, du ikke ønsker at blive fanget kort.
 • Bær passende tøj til lejligheden.