Wkadk

Sådan får subtile hævn over dine fjender

I vores liv, vi har alle været på en rutschebane, uanset om det er i vores teenage år eller i vores voksenalder år. Der har været et punkt i vores liv, når vi er faldet ud med venner, at vi var virkelig tæt på eller brudt op med "kærlighed" af vores liv. Men vi er nødt til at lære at glemme alt om disse ting, uanset hvor hårdt de kan være. Den følgende artikel vil give dig trin for trin instruktioner om, hvordan man får hævn tilbage på vores fjender.

Steps

Sådan får subtile hævn over dine fjender. Giv ikke op på tingene.
Sådan får subtile hævn over dine fjender. Giv ikke op på tingene.
 1. 1
  Vær smart. Dette er den ultimative måde at såre din fjende! Især hvis din fjende er smartere og mere konkurrencedygtige end dig. Der er mange måder, du kan opnå intelligens, men den ene ting, hvor vi alle får vores efterretninger fra er bøger. Læse så mange bøger, som du kan. Det kan være videnskab, matematik, engelsk, historie eller endda magasiner og aviser. Alle disse ting vil hjælpe dig med at få information. Ved at være smart, vil du helt fyre op din fjende. Nogle af jer kan være for doven, men alt hvad du har til at huske, er dine fjender ansigt, når du slår dem på eksamener og i livet. Husk at være smart vil åbne dig masse døre i livet. Du vil få et godt betalt job og leve et lykkeligt liv med masser af venner. Folk vil blive interesseret i dig og ønsker at være din ven. Selv de mennesker, der ikke kan lide dig så meget, vil bede om din hjælp. Du vil blive respekteret og populær for din intelligens og som vil brænde op din fjende indeni, selv om de ikke kan synes at være på ydersiden. Til sidst måske vil de indse, hvad en idiot, de var til at forlade dig og bede om at blive din ven igen.
 2. 2
  Giv ikke op på tingene. De vil kun blive lykkeligere, hvis du giver op at gøre ting, som du plejede at gøre. Fortsæt livet som normalt. Det kan være hårdt, men prøv dit bedste for at leve livet fuldt ud. Dette vil naturligvis tage tid, men til sidst ligesom alt andet i livet, vil du glemme alt om dem. Tiden går.. Du kan gøre det!
 3. 3
  Respektere dig selv. Må ikke nogensinde lade folk bringe dig ned. Husk, at hvis du ikke respekterer dig selv, så andre vil ikke.
 4. 4
  Handle, som om de ikke er der. Selv når man ser dem fra tid til anden eller hver dag. Bare foregive, at de ikke er der. Dette vil også få dem vred! En enkel måde at gøre dette ved ikke at kigge deres vej. Selv hvis de stirrer på dig bare lade som om de ikke er der. Det kan være hårdt, men holde prøver og til sidst vil komme der.
 5. 5
  Være rart. Ved at være rart at andre vil du blive holdt, og dette vil irritere din fjende. Du kan gøre dette ved at hjælpe nogen. Kun gøre dette, hvis den eller de personer, du bliver rart at respekterer din venlighed. Hvis de har mishandlet dig inden da kender dybden af ​​din venlighed. Hvis det, de har gjort, er tilgivet og glemt så bare være normal med dem. Behandl folk som de behandler dig.
 6. 6
  Bliv involveret i ting. Gør flere aktiviteter og projekter.
 7. 7
  Vær selvsikker. Dette er også en anden stor måde at få hævn tilbage på dig fjender. Igen er det ikke let at være selvsikker. Men bare minde dig selv, at du er menneskelig. Ingen andre er bedre end dig. Du er den måde, du er, og intet kan ændre det. Respektere dig selv for hvem du er. Husk, at folk ikke dømme dig ved den måde, du ser de dømme dig ved din karakter.
 8. 8
  Vær ikke bange for at ændre. Ændre tingene, som du gjorde forkert. Tror ikke, at bare fordi folk ved, du kan lide det ikke betyder, at du ikke kan ændre. Det er aldrig for sent at ændre. Forsøge at forbedre på de dårlige vaner, som du har.
 9. 9
  Som et alternativ til trin 4. du kan altid prøve at opføre sig som din fjende er din bedste ven. Dette vil drive dem sindssyg! Da det vil være en negativ reaktion, de vil være på udkig efter ud af dig, snarere end en positiv.
 10. 10
  Slå dem på deres eget spil. Gøre for dem præcist, hvad de gør for dig, så de får en smag af deres egen medicin.
 11. 11
  Reagere med ét ord svar, når de taler, eller stille dig spørgsmål. Dette vil gøre dem til at føle, at de er nødt til at gøre mere samtale og snart vil de ligne de forsøger at få din opmærksomhed, og derfor vil gøre dig se mere populære end dem giver dig magt over dem.

Tips

 • Lad dem ikke bringe dig ned!
 • Pick et trin. Gør det. Så gør de andre.
 • Prøv at gøre deres venner som dig mere end fjenden.
 • Prøv at slå dem i sport til én-up dem.
 • Prøv og gøre alle de trin.
 • Syng derp eller trololol sang hverdagen til at genere dem eller spam dem.
 • Hvis du prøver én gang, kan det ikke fungere. Prøv igen. Det kan stadig ikke arbejde.

Advarsler

 • Giv ikke op, hvis du ikke får det rigtige første gang. Prøve igen og igen!
 • Ophold lovligt. Hvis du gør noget imod loven vil det give bagslag, og du vil få arresteret eller gå til domstolene.