Wkadk

Hvordan til at handle efter den første date

Datoer er møder mellem 2 mennesker, der har den hensigt at undersøge muligheden for romantiske interesse for hinanden. Et par kan gå nogen steder de er enige om i løbet af en dato, og de måske eller måske ikke har kendt (eller opfyldt) hinanden, før den dato. Dating kan være en angstfremkaldende begivenhed, fordi du ikke nødvendigvis ved, hvad de kan forvente, eller hvordan du får sammen med din date. Selvom der er mange kilder til, hvordan til dato, er der ingen klare regler for, hvordan til dato, eller til post-date etikette. Heldigvis er der nogle indikatorer, du kan overveje, hvis du ønsker at vide, hvad de skal gøre, når den dato er overstået. Følg disse retningslinjer for hvordan man skal handle efter den første date.

Steps

Hvordan til at handle efter den første date. Bestemme, hvordan du mente om datoen.
Hvordan til at handle efter den første date. Bestemme, hvordan du mente om datoen.
 1. 1
  Bestemme, hvordan du mente om datoen. Dine følelser omkring din date skal vejlede dig i retning af en præference. For eksempel, hvis du virkelig lide din date, så du måske foretrække at se personen igen, lige med det samme. Evaluer følgende:
  • Overvej, hvad du kan lide og ikke lide om din date. Lav en liste over de ting, du kunne lide ved den person, samt en liste over de ting, du ikke kan lide. Beslut, hvis der er noget på den liste, som giver dig en endelig besvarelse om opfølgning.
  • Vurdere dit niveau af interesse. Du kan være særdeles interesseret i at vide mere om den person, har en forbigående interesse snarere end et ønske eller helt mangler enhver interesse i at lære mere om din date. Husk, at folk kan ikke altid være deres naturlige selv under første datoer, så du måske ønsker at give en person, som du ikke er helt sikker på om en ny chance.
 2. 2
  Vurdere den dato, fra et subjektivt synspunkt. Selv om der er ingen standard dating hvordan formel, der er måder at måle en dato subjektive succes. Chancerne er, at hvis en dato er en succes ved visse foranstaltninger, så en anden dato er en god idé. Tænk over følgende:
  • Tegn på en god første date omfatter regelmæssig øjenkontakt, legende, tid der går uden nogen af ​​parterne at være klar, fysiske bevægelser (rører hænder, børste op mod hinanden, etc.), let samtale, åben kropsholdning, efterligne hinandens krop sprog og tale at gøre tingene sammen i fremtiden.
  • Tegn på en dårlig første date omfatter 1 person eller det andet tale for meget, overdreven egocentriske snak, opdrager tidligere forhold, udvidede ubehagelige tavshed, kontrol tid, åbenlyst seksuelle flirt, sms'er eller ringe under den dato, lukket kropssprog (krydsede arme ), hyppige ture til toilettet, kritik, til andre mennesker, uberettiget hengivenhed, manglende reaktion på ønsket hengivenhed og uventet slutter den dato tidligt.
 3. 3
  Overvej, hvordan dato sluttede. Måle, hvor og hvordan den dato slap er en fantastisk måde at finde ud af, hvordan du skal handle efter den første date.
  • Hvis datoen sluttede brat, uden meget af et farvel eller endda en tur til døren, kan det være tegn på en manglende interesse. Omvendt, hvis begge du syntes at strække slutningen af ​​dato ud, så der kan være mere der at udforske.
  • Når begge parter villigt gå ind for en i slutningen af ​​en første date, så er det sandsynligt, at de begge er interesseret i at kende hinanden. Omvendt, hvis datoen sluttede med en akavet knus eller en unreciprocated romantisk gestus, så er det sandsynligt, at enten 1 eller begge daters ikke var interesseret i at fremme forholdet.
  • Husk på, at de afsluttende bemærkninger fra den dato kan være den afgørende faktor i forhold til, hvordan du bør handle bagefter. For eksempel, hvis du fortæller din dato, du vil kalde, så er det op til dig at ringe til. Ligeledes, hvis dine datoer ender tvetydigt, med ingen frivilligt følge op, så bliver du nødt til at beslutte, hvordan du ønsker at håndtere tingene post-date.
 4. 4
  Opfølgning i overensstemmelse med, hvad du ved om datoen. Tage hensyn til, hvordan du føler om dato, hvor subjektivt succes du tror den dato var, og hvordan den dato sluttede. Du har en række muligheder, når det kommer til post-date opfølgning:
  • Hvis du bestemme, at du ikke er interesseret i at få at kende den person efter din første date, eller hvis du er overbevist om at datoen var uoprettelig forgæves, så er der ingen grund til at forfølge en anden dato. Men det er en god ide at lade den person vide, at du ikke er interesseret så man undgår uønsket opfølgning på den anden ende.
  • Hvis datoen gik godt, og du ønsker at se den anden person igen, så er du måske ønsker at kontakte den anden person. Der er ingen officiel dating hvordan om, hvornår at ringe tilbage, selv om 2 til 3 dage er et almindeligt citeret tidsramme. Forbered hvad du vil sige i god tid, så man undgår at snuble over dine ord, og sørg for at lade den anden vide, at du har nydt den dato og vil gerne komme sammen igen. Også være klar til at gøre en bestemt anden dato forslag. For eksempel kan en god post-date besked gå noget lignende, "Jeg havde en fantastisk tid sammen med dig den anden aften og ville elske at se dig igen. Vil du gerne se, at nye film vi talte om den kommende weekend?"
  • Hvis du er interesseret i en anden dato, men nægter at gøre opfølgende kontakt, så har du intet andet valg end at vente på den anden til at kontakte dig.

Tips

 • Når møde en person for første gang, skal du vælge en dato aktivitet, der giver dig mulighed for masser af ansigt-til-ansigt taletid. For eksempel er en dag på museet en bedre første date idé end en aften i biografen.
 • Hvis du beslutter ikke at gøre opfølgningen opkald, men virkelig ønsker en anden dato, og derefter indstille en tidsramme for at vente på den anden at ringe til dig og forpligte sig til enten at gøre kalde dig selv efter at tiden er gået, eller give slip på håb om en anden dato. Uanset hvad du vælger, behøver du ikke ønsker at ende op venter på ubestemt tid på et opkald, der måske aldrig kommer.
 • Deltage i en speed dating natten kan være en god måde at akklimatisere dig selv til at interagere på første datoer, og kan også lære dig en masse om, hvordan man kan indlede eller afvise det næste skridt, som speed dating giver dig mulighed for at gå på mange korte datoer i en periode på kun timer.

Advarsler

 • Undgå klingende trængende eller desperat, når du følger op efter en første date. Du kan føle, at du virkelig gerne det andet, men afslørende alvorlige følelser efter en første date kan skræmme nogle folk væk.