Wkadk

Sådan date med succes som en teenagepige

Du hænge rundt med fyrene i skolen hele tiden, og du føler, at mange af dem er rigtig gode venner. Du møder dem på partier, eller hænge ud med dem i storcenteret, men har aldrig rigtig gået ud på en "date" med nogen af ​​dem. Faktisk har du aldrig rigtig haft en 'date' med nogen fyr. Du er nervøs lige tænker over dating, og vil være sikker på, at når du har en rigtig date med en fyr, at du ved, hvad de skal gøre, og hvordan de skal handle.

Hvis det er dig, så læs videre for at lære at være en succesfuld dater som en teenagepige.

Steps

Sådan date med succes som en teenagepige. Hvis du ser en fyr du kan lide, i en af dine klasser, kan du lade ham vide, at du er interesseret i ham.
Sådan date med succes som en teenagepige. Hvis du ser en fyr du kan lide, i en af dine klasser, kan du lade ham vide, at du er interesseret i ham.
 1. 1
  Hvis du ser en fyr du kan lide, i en af dine klasser, kan du lade ham vide, at du er interesseret i ham. Du kan smile til ham i klassen, eller som du gå forbi ham. Hvis han stopper for at snakke med dig om det emne, du tager, bringer samtale omkring, hvad du nyder at gøre. Fortæl ham om en film, du lige har set, eller omkring en, som du virkelig ønsker at se. Han kunne tage tippet, og spørge, om du gerne vil gå se det med ham.
 2. 2
  Hvis du diskutere den film, du gerne vil se, og han ikke bede dig om at tage med ham, er det helt rigtige for dig blidt at spørge ham, om han gerne vil se filmen med dig. Hvis han siger, at han ville elske at... ja, så du har fået en dato kommer op!
 3. 3
  Indstil et tidspunkt og dag for at gå til at se filmen sammen. Spørg ham om at samle dig op på dit hus, så dine forældre kan møde ham. Aldrig mødes ved et hjørne eller på gaden, eller i biografen. Glem ikke at have ham tabe dig ud på dit hjem så godt.
 4. 4
  Udvælge et sæt tøj til at bære. Gør det specielle, og ikke hvad du normalt slid i skole. Hvis du kan, sætte en ny drejning på dit hår stil, bare så du ikke ser det samme som hver dag. Sæt et hår klip på dit hår, hvis din stil tillader det. Gå let med make-up, lige nok til at tilføje en smule farve til dit ansigt og øjne. Husk, at du ønsker at være dig selv på alle omkostninger. Du ville ikke have ham til at få det forkerte indtryk, eller tror, ​​du prøver for hårdt.
 5. 5
  Tilføj yderligere / ekstraudstyr rører såsom matchende øreringe, og slid koordinerede sko. Må ikke blive for elegant. Efter alt, er det en film, ikke en dans, du vil, og du ønsker at føle sig godt tilpas.
 6. 6
  Da han banker på døren den dag den dato, bør du have dine forældre åbne døren og byde ham velkommen. Denne måde, vil hans nervøsitet have beroliget ned, fordi han allerede ville have opfyldt dine forældre. Så efter et øjeblik, skal du indtaste henkastet i rummet, med et smil, og byde ham velkommen.
 7. 7
  Efter en kort snak, kan du være på vej til filmen. Hvis du bliver for længe med at tale, kan du gå glip af show-tiden. Og du ikke ønsker at kede ham, eller har du forældre omkring længe nok til at genere dig på nogen måde.
 8. 8
  Sørg for at fortælle dine forældre, hvor du skal hen, samt den omtrentlige tid vil du blive hjemme. Også give dem drengens navn, adresse og telefonnummer. Hvis du har et udgangsforbud, så sørg for din date forstår, at du er nødt til at være hjemme på det tidspunkt. Hvis du er sent, kan du ikke få lov til at gå ud igen for et stykke tid.
 9. 9
  Det er sædvane for drengen til at betale for pigen på en "date". Men hvis du føler, at han måske ikke ville være i stand til at råd til det, tilbyde at betale for din billet. Hvis han insisterer på, at han betaler, bare takke ham og give ham lov til.
 10. 10
  Hvis han spørger, om du vil have nogle popcorn og sodavand, så ved du, at han har til hensigt at betale for det også. Hvis han ikke spørger, så skal du ikke bare købe det selv. Det vil gøre ham til at føle sig utilpas over ikke at have råd til popcorn.
 11. 11
  Hvis du virkelig kan lide ham, er det tilladt at nå ud og holde hans hånd. Små ting som dette gør nogen vide, at du kan lide dem. Men vær sikker på, at han reagerer på dig på en god måde. For eksempel, hvis han flinches væk fra din touch er han enten en lidt genert, eller måske er det lidt for tidligt for ham. Vær sikker på at give ham lidt tid til at slappe af og justere.
 12. 12
  Efter filmen, både du kan accepterer at have en snack, eller en bid at spise. Hvis ja, tillader ham at foreslå restauranten eller snack plads. Mest sandsynligt, vil han foreslå et sted, som han har råd til.
 13. 13
  Hold samtalen om jer begge, og ikke rage samtalen (aka snak for meget). Må ikke prale om dine evner eller resultater og lytte ivrigt om, hvad han har at sige om sig selv. Lyt til ham, se på ham, når han taler, og ikke kigge rundt i lokalet for at se, om nogen du kender, er rundt. Gør ham til at føle som om han er speciel, og at du er glad for at være sammen med ham.
 14. 14
  Må ikke kritisere sine venner, ej heller tale om nogen, du kender. Det vil gøre det til at lyde som om, du er bare en sladder, og fyrene ikke kan lide, at der i en pige. Han kunne tro, at du taler om ham bag hans ryg.
 15. 15
  Må ikke holde tænker om, hvis du vil kysse. Det er kun din første date, du ikke ønsker at virke desperat. Men hvis du kysser bare gå med det, medmindre du ikke ønsker at kysse ham.
 16. 16
  Slap af, nyd dig selv, griner af hans vittigheder, lytte til hans historier, og være sikker på at han vil bede dig ud igen.

Tips

 • Hvis han beder om en anden dato, og du virkelig ikke nyde at være sammen med ham, så høfligt afvise, med en kort forklaring. Må ikke gøre op undskyldninger, fordi det er både uhøflige og han kunne finde ud af, at du lyver. hvis fyren forsøger at kysse dig og din ikke klar ikke løbe væk, være ærlig fortælle ham din ikke klar gå i dit eget tempo.
 • Kontroller, at både du og din date har besluttet, hvem der betaler. Hvis begge af jer tror, ​​den anden betaler, og ingen af ​​jer har bragt penge, ja så er du skruet. Hvis du er den, der tilbydes den dato, skal du være den ene betaler, medmindre andet besluttes.
 • Forud for den dato, skal du sørge brusebad, vaske dit hår og børste dine tænder. Let spray noget parfume på dig, men meget let. Du vil have ham til at lægge mærke til dig, ikke din parfume duft.
 • Hvis han spørger, om du vil have popcorn, så tilbyde at dele en lille størrelse med ham for at spare penge. Han vil sætte pris på det, og ikke nogensinde tror du er en guldgraver.
 • Hvis du ser venner, du kender, mens på den dato, introducere ham til dem ved navn, men ikke invitere dem til at slutte sig til dig. Husk, han ønsker at være sammen med jer i aften, og ikke med andre. Lige slå fra dem, og tale med din date.
 • Lad ham til at åbne døren til bilen. Hvis han ikke går til at åbne den, kan han ikke føler sig tryg ved at gøre det.

Advarsler

 • Lad aldrig nogen nogensinde tage fordel af dig, eller til at overtale dig til at gøre, hvad du ikke ønsker at gøre!
 • Mens du ser filmen, hvis han lægger armen omkring dig, rykker tættere på dig, tage kontrol. Hvis du ikke føler dig tryg med ham at komme for tæt på, gå væk, og bede ham om at fjerne hans arm. Må ikke gøre ham tror, ​​du ikke kan lide ham, bare lad ham vide, at du ikke er interesseret i, hvad det er han gør. Hvis han fortsætter, så stå op og forlade. Ringe hjem og spørge nogen til at hente dig.
 • Når du ser ham igen efter den dato, ligesom omkring skolen, og han bare synes at ignorere eller undgå dig, grøft fyr. Det er tydeligt, at han ikke havde en god tid. Må ikke bekymre dig, det er hans tab!