Wkadk

Hvordan til at handle på en dato (for piger)

Ønsker du at vide, hvordan at handle på en særlig dato? Her er hvordan.

Steps

Hvordan til at handle på en dato (for piger). Kjole til at imponere.
Hvordan til at handle på en dato (for piger). Kjole til at imponere.
 1. 1
  Kjole til at imponere. Guys kan sige, at de kan lide det, når en pige viser nogle hud, (fordi de er visuelle), men det betyder ikke, du skal vise sig i en mikro-mini og low-cut v-hals tank top, men det er okay at bære en kjole, der viser dine skuldre, nogle ben og viser en lille smule af dit bryst. Hvis du er en lille smule på den tunge side, så bære en pæn bluse. Men husk at være behagelige. Må ikke bære noget med så meget hud, at du ser desperat.
 2. 2
  Bære nogle makeup. Du bør sætte på nogle lipgloss eller læbestift, der matcher, hvad du er iført (medmindre det er lilla, sort eller blå), noget som brun eller rød eller pink er god. En lille mascara gør ikke ondt, og nogle eye liner. Men ikke over gøre det. Du ønsker ikke din date tænker han er på en date med en klovn.
 3. 3
  Være høflig. Må ikke sige uhøflig ting og betyder ting. Må ikke kritisere hans mening - det er en stor turn off - men sørg for at holde din egen så godt. Bare bruge den typiske råd: Sig ikke noget, du vil ikke sige foran din bedstemor.
 4. 4
  Har gode bordskik. Når du spiser tygge som om du har en hemmelighed. Luk munden, når tygge og ikke tale med munden fuld, du kender denne ene, right?
 5. 5
  Må ikke holde samtalen på dig hele tiden. Hvis han beder dig om at, det er okay, men ikke fortælle ham dit livshistorie eller dele personlige eller private oplysninger, hvis dit forhold til ham, går på længere tid end denne ene dato, kan du fortælle ham senere. Hvis den ikke gør, har du sandsynligvis ikke vil have ham at kende disse ting om dig.
 6. 6
  Gør samtalen tosidet. Spørg ikke dumme spørgsmål eller personlige spørgsmål, men holde samtalen bevæger sig frem og tilbage mellem jer to. Spørg ham vigtige ting som "Hvad er dine passioner i livet?" Osv.
 7. 7
  Altid vittighed omkring, fortælle dem sjove ting og tale med dem lidt om dit familieliv, skole, job osv. Husk at grine af sjove ting, de siger.

Tips

 • Før den dato, gør grundlæggende hygiejne, børste dit hår, børste dine tænder, gælder deodorant, og tjekke din ånde.
 • Altid smiler til ham for at vise ham at du er interesseret i, hvad han siger.
 • Må ikke klage over din vægt. Dette er en ekstrem turnoff. Du er hvem du er, og hvis din date ikke kan lide det, så du burde nok ikke være dating dem. Du bør være stolt af din krop, som den er.
 • Hvis du går til middag, så prøv at undgå fødevarer med en masse løg eller hvidløg. Intet er mere distraherende end dårlig ånde! Dette er især tilfældet, hvis du leder efter et kys i slutningen af ​​natten.
 • Må ikke presse på for et kys, men hvis det sker, det sker. Husk at holde det kort og sødt på en første date. Lad dem der ønsker mere.
 • Må ikke lyve om, hvem du er, især hvis du håber på en anden dato. Hvis du for eksempel sige, at du elsker fodbold, når du ikke gør det, og din date tyder på, at til din næste date, bør du spille fodbold, du kan blive opdaget meget hurtigt!
 • IKKE tale om "ømskindet emner" som tidligere forhold, din menstruation, kan undertiden familie være et emne, de ikke ønsker at tale om, enten. Må ikke nævne ældre brødre eller søstre, der var perfekt, ligesom var den bedste sports-afspiller, ekstremt populær, ære roll, etc.
 • Holde samtalen bevæger sig. Må ikke sidde der hele tiden stirrer på hinanden! Drenge elsker at snakke om sig selv, så vælg et emne, du tror, ​​de kunne være interesseret i, ligesom sport. Bare vær sikker på at undgå tunge emner som dem, der er anført ovenfor.
 • Ros ham om, hvordan han ser ud. Han vil komplimentere dig tilbage. Men ikke over-gøre det.
 • Hvis han er høflig, skal din date gøre noget på samme måde som denne, bortset iført makeup. (Hvis han vil, det er fint.) Hvis han driver fri fra disse tips i en stor måde, han er nok lidt uhøfligt, og kan ikke være det bedste valg.