Wkadk

Hvordan til dato en iværksætter

Hvis du nogensinde har dateret, gift eller været interesseret i en, du ved, at de tænker, handler og relatere anderledes end den gennemsnitlige person. Nogle gange kan være en udfordring for de ikke-iværksætteren - specielt en, der ikke er klar over, at de ikke er skøre, de bare nødt til at tænke... sidelæns... at komme igennem til deres kæreste.

Da kan det være nyttigt at vide, hvordan at spotte VIRKELIG selvstændige (ikke den, der bare siger, de gør xyz, men har ingen tal til at bakke det op), hvordan man kan regne ud, hvis du er egnet til dato en, hvordan til at kommunikere med en, og hvordan man overlever de op-og nedture, der sker i enhver iværksætter liv.

Steps

Hvordan til dato en iværksætter. Vide, om du er dating iværksætter.
Hvordan til dato en iværksætter. Vide, om du er dating iværksætter.
 1. 1
  Vide, om du er dating iværksætter. Dette er baseret på den typiske iværksætter. Til tider en nyligt succesfuld virksomhedsejer kunne skyde kurven ved at gå bling eller en gammel schooler kan beslutte at tage en pause. Men hvis man ser nøje, vil disse holdninger stadig være der.
  • Omhyggelig om penge. Hvis du planlægger at date en virksomhed ejer, være parat til at blive afhentet i en praktisk og ikke-prangende bil, gå til middag på steder med god mad, men ikke over toppen, spise i så meget som du spiser ud (hvis ikke mere), og bor i et rimelig størrelse hus i en god del af byen (sandsynligvis med fixer-øvre projekter kræver færdiggørelse). Enhver succesfuld virksomhed ejer holder øje med bundlinjen og altid beregner omkostningsanalyse. Må ikke blive overrasket, hvis du kommer i en kamp, ​​og han / hun slænger et nummer ud på dig om, hvor meget du har kostet dem (i form af penge at tjene tid eller faktiske $ $).
  • Forsigtige tid. Iværksættere har tendens til at stå tidligt op og holde op sent. Du vil sandsynligvis se en komfortabel sofa i deres kontor - korte lur er rygraden i de fleste af de succesfuldt selvstændige. De klemme i e-mails, opkald og tilbud i mellem bid af middag og ture til badeværelset. Hvis de ser det som en "spild af tid," de vil være gnaven, hvis ikke lov til at skære fri og flytte til noget skønnes produktive. Det kan blive en balance problem, og sandsynligvis ender de fleste relationer, før de nogensinde får fra jorden. Men hvis du kan tale med din iværksætter og slå en god handel, vil du komme ud af en vinder på alle fronter. (Se afsnittet om kommunikation nedenfor.)
  • Konkurrencedygtige risikotagere. Dit honning vil virke (for dig) at være blase om risiko. De er ikke. Risiciene er altid beregnet og analyseret (for succesfuld iværksætter), men for en person, der ikke er vant til at frigøre falder, kan det være skræmmende. De er også yderst konkurrencedygtig. Familie spil tid kan få en smule behåret, og de fleste vil bruge den sjældne fritid konkurrerer i deres foretrukne mødested, det være sig sport, spil, hasardspil, uanset hvad.
  • Enspændere. Du har måske en hård tid at komme din honning ud af huset, når de kommer hjem om tid til at slappe af. Nogle gør et godt stykke arbejde at sætte på en socialt ansigt, især hvis det betyder, men ved, at din iværksætter vil ikke være nogen, der følger flokken. Hvis resten af ​​verden tænker den ene vej, vil din honning sandsynligvis tænke præcis det modsatte, eller mellem linjerne eller endda ud i fremtiden for at se nogle eventuel mulighed fleste kunne aldrig forestille sig.
  • Erhverv minded til det punkt at scanne ethvert miljø, du er i for forretningsidéer eller glide ud, efter at du fortæller dem noget tilfældig og svømning tilbage ind i samtalen, efter at dreje din tilfældig bemærkning ind i en forretning ansøgning. De er også problemløsere i det ekstreme, og vil simpelthen ikke forstå, at du ønsker at tale gennem noget uden at komme til en løsning. Hvis du har brug for dem til at stoppe problemløsning for dig, være direkte og fortælle dem det. Det kan tage lidt tid at vænne sig til, men når de begynder at se, at du løse dine egne problemer i din egen tidsramme, vil de generelt afskedige og lad du gøre dine egne ting.
  • Tendens til at være ærlig og direkte. Mange er folk, der er tillid til håndtryk tilbud. Hvis din iværksætter er overhovedet samfund minded, kan du finde dem at tiltrække og samle folk en masse som dem.
 2. 2
  Bliv fortrolig med risiko. Hvis du er risikoavers, er du nødt til enten at komme over det eller lære hvordan man støtter en person, der lever og ånder risiko. Efter alt, er det en del af deres genialitet og hvis en iværksætter var bange for at tage risici, ville de ikke være i stand til at starte og udvikle en succesfuld forretning. Være mere om de op-og nedture i livet, vil hjælpe dig mere end bare om noget i at leve med en iværksætter.
 3. 3
  Være uafhængig og klar til at fylde din egen tid. Hvis du har brug for at være centrum for din honning opmærksomhed, kan du virkelig kæmper med, hvad der vil virke for dig at være en uforholdsmæssig meget tid brugt på computer / kontor / i møder / på telefonen.
 4. 4
  Forstå værdien af penge og ikke være en big spender. Du vil være æblet af en iværksætters øje! Ved ikke forventer dem til at bruge penge på "useriøst", vil du blive hoved og skuldre over flokken i deres skøn.
 5. 5
  Be, og generelt ikke tilbøjelige til at bekymre dig. Bingo. Du er iværksætterens version af en rockstjerne.
 6. 6
  . Vær fleksibel med tiden, forventninger og planer Du gættede det, de fleste iværksættere ikke kender betydningen af "weekend", "aften" eller "ferie". Her er nogle eksempler:
  • Du vil måske blive chokeret over at opdage, at din iværksætter kærlighed interesse forventer at fortsætte med at arbejde - via telefon - selv på deres bryllupsrejse og iværksætteren vil blive overrasket, hvis du får forstyrret om det.
  • En ferie med en iværksætter kan indebære forhandle telefon og laptop tid.
  • Mange iværksættere vil bede en dato, hvis de er ok med dem at tage sig af "denne lille smule business" mellem middag og senere planer.
  Datoerne, at iværksættere elsker er dem, der enten tilbyder at hjælpe eller er lettet over at tage sig af nogle af deres eget arbejde, mens de er optaget.
 7. 7
  Vide, hvornår de er "på uret". Du kan genkende denne tilstand af at være de ét ord svar, let klippede svar distraheret mentalitet og måske lidt irritabilitet, hvis du afbryder en strøm af tanke eller kreativitet. Når de er "off the clock" på den anden side, er dette sandsynligvis den person, du faldt for. Mange iværksættere har en stor sans for humor, intellekt og kreativitet. Nogle har også naturlig karisma og charme, når de har tid til at bare slappe af med sine kære. Når en iværksætter sætter hans eller hendes øjne på en person, de ønsker at få at vide bedre, du bliver deres nyeste mål og alt det talent, vil charme, salg-evne og intellekt, der normalt går mod at få mere forretning komme på din måde.
 8. 8
  Være tale om direkte, når han eller hun er "på uret". Være direkte, praktiske, fnugfri og bede om minimal input om emner uden for praktisk eller let taget sig af situationer. Ved at tænke på den nederste linje og derefter nærmer al kommunikation på dette niveau, kan du omgå nogle af irritation via afbrydelse.
  • For eksempel, i stedet for: "Du husker den fyr vi talte med til festen for et par uger siden -.? Den af ​​dine venner der ejer en Mustang Du ved, den part, hvor du havde at én vin, du har virkelig nydt Okay, så hvad var navnet på blikkenslager, at han virkelig nævnt lide? Hvis du har tid i dag, ville det være dejligt, hvis du kunne få disse oplysninger og kontakte blikkenslager om for os. Kan du gøre det? Jeg vil være hjemme det meste af eftermiddage denne uge, og det ville være let for mig at vente på ham her. "
  • Prøv noget mere i retning af "Vil du venligst planlægge at blikkenslager, at din ven Joe anbefales at komme løse toilettet mellem 2-5 helst dag i denne uge?"
 9. 9
  Hvis du har problemer med at komme igennem til din kæreste, at noget er virkelig vigtigt for dig, så prøv at give dem en cost / benefit-analyse af situationen. Det kan synes barsk for dig, men til din iværksætter, vil det være naturligt og bedst af alt - vil give mening for dem!
  • Et andet eksempel: I stedet for "Jeg kan ikke tro, du er på at skide Crackberry hele tiden Du elsker mig ikke, hvis du gjorde ville du ikke bruge så meget tid på at arbejde, når vi formodes at være ud Du don! 't engang tale med mig. Hvis du ikke får det sammen og behandle mig med mindst lige så meget opmærksomhed som en af ​​dine dumme forretningsaftaler, jeg forlader! "
  • Prøv dette i stedet: "Jeg har lagt mærke til en meddelelse og tid sammenbrud i, hvordan vi investerer i vores forhold og ønskede at vide, hvis du har bemærket det samme (Indsæt et par konkrete eksempler, hvis din honning kan lide backup information) Da jeg. bekymrer sig om tak, jeg ønsker at sikre, vi er begge møde hinandens behov, så vores forhold kan fortsætte med at vokse og ekspandere. jeg har brug _______ for at vokse dette forhold, og jeg spekulerer på, om du er i stand til at opfylde dette behov eller ville du foretrække at være sammen med nogen, der ikke har brug for dig til at opfylde dette behov? " Det er en enkel og direkte problemanalyse. Én at han / hun let kunne høre i et bestyrelseslokale eller klient møde.
  • For mere vejledning, se Sådan praksis ikke-voldelig kommunikation.
 10. 10
  Spørg for balance og forventer det. Realistisk set vil dette være den største forhindring for de fleste newbie iværksættere. Den gamle skoleelever forstår, at du har brug for balance, eller du vil brænde ud, men de nye tror, ​​at de bare kan holde ud ved denne hastighed og liv, som de ønsker det vil vente på dem, når de er færdig. Hvis du elsker denne person, eller som forsøger at lave noget arbejde sammen med dem, nærmer det som ovenfor skitserede business forslag, og forklare, hvad du har brug for i form af ROI (eller afkast af interesse / investeringer).
 11. 11
  Glem ikke, at denne person bryder sig om dig. Ja, mange iværksættere tabt i deres virksomhed, som en slags ny mor med hendes baby, men det betyder ikke, at de ikke bekymrer sig om dig eller har mistet de kvaliteter, der først tiltrak dig. Husk, at for dem, tiden er formentlig deres største offer. Hvis de giver det til dig, bør det fortælle dig en hel del om, hvor du er på den prioriterede skalaen.

Advarsler

 • Mange iværksættere har skabt deres egen måde, fordi de ikke kan lide at blive overvåget. Hvis du taler med ham / hende, skal du insistere på at blive behandlet med respekt af ham / hende. (Lyttede til, ingen telefon afbrydelser, øjenkontakt.)
 • Mange iværksættere er ikke god med mennesker (de ønsker at gøre alting selv, right?). Så ud over at være positiv, munter og optimistisk, være villig til at hjælpe med at glatte med personale problemer. Du vil have en hengiven ægtefælle, hvis du gør dette.
 • Hvis du vil have et trygt liv med penge går støt ind i en pensionering konto, regelmæssige lønsedler, dækning under arbejdere comp forsikring, medicinske fordele, og et væld af andre frynsegoder, at normale ledere får, ikke gifter sig iværksætter.
 • Du er nødt til at kommunikere! Selv om de ikke synes at have tid (de aldrig vil), bede dem om at planlægge dig i at diskutere de vigtige ting.
 • Må ikke forvente, at have en "normal" 9-5 tidsplan. Det vil bare ikke ske. Hvis du ikke kan acceptere det, så bevæger sig langs. Desuden vil en reel iværksætter type, sandsynligvis aldrig på pension. Hvis de siger, de vil, tror ikke det eller spørge dem, hvad de mener med "på pension."