Wkadk

Hvordan man får en pige vej ud af din liga

Selvom der ikke er nogen trylleformular til at gøre nogen forelske sig i dig, er der helt sikkert ting du kan gøre for at synke i din favør. Hvis du føler som om du falder for en kvinde, der er ude af din liga, så læs videre for at få råd og vejledning.

Steps

Hvordan man får en pige vej ud af din liga. Find ud af, om hun har en kæreste eller ej.
Hvordan man får en pige vej ud af din liga. Find ud af, om hun har en kæreste eller ej.
 1. 1
  Find ud af, om hun har en kæreste eller ej. En kvinde, der er denne store kan allerede være taget, så gør dit hjemmearbejde, før du sætter dig selv derude.
 2. 2
  Indse, at det mere attraktivt en kvinde er, jo flere phonies hun drager. De fleste kvinder er syge af fyre, der forsøger at blive hvad de tror kvinder ønsker - specielt når de ikke give kvinderne meget kredit. På bagsiden, er en beundrer, der er ægte øjeblikkeligt spændende, hvilket er gode nyheder til dig! Dette er, hvordan skønheden og udyret fandt sammen i første omgang. Hvis du ikke er naturligt tryg og at-lethed, i det mindste have modet til at være dig selv, en nervøs men autentiske individ har meget mere at byde på end en preening påfugl uden substans.
 3. 3
  Husk på, at mange attraktive kvinder ikke føler respekteret. Det kan synes som at vinde i lotteriet at være en smuk kvinde i dagens samfund, men ikke bliver taget alvorligt også kommer med det område i en stor måde. Fyre er så vant til at se smukke kvinder henslængt over billboards og magasin dækker, at når de bemærker en i det virkelige liv, de ofte ikke gider at finde ud af, om hun er klog, sjov, venlig, eller interessant, faktisk gør mange ikke tænke to gange om at stirre, hvilket gør latterlige bemærkninger, eller endda copping en fornemmelse. Dette kan gøre attraktive kvinder mistænksomme over for næsten enhver fyr.
  • Sørg for at du er interesseret i, hvem denne kvinde er virkelig (hendes håb, drømme, frygt, ambitioner, særheder, mærkværdigheder, foretrukne ting osv.). Hvis du ikke er interesseret i det, er du ikke efter hende for de rigtige grunde.
 4. 4
  Vær dig selv. Dette er virkelig det vigtigste skridt. Mest attraktive kvinder har set nok beundrere komme og gå til at vide, hvorvidt du ikke at være sig selv - og hvis hun ved du handle anderledes for hende, vil hun miste respekten for dig. Udover folk, der opfører sig som sig selv (selv Fedtmule dem) er sexet.
  • Hvis en kvinde ikke kan lide, hvem du er, når hun får at vide, at du, er hun ikke værd at din tid. Desuden, hvis du er nødt til at ændre, hvem du er til at tiltrække eller beholde en kvinde, er du snyder både dig selv og hende.
 5. 5
  Pas på dig selv. Ingen veltilpassede kvinde ønsker at være sammen med nogen, der ikke kan fungere på egen hånd, først og fremmest vil hun ikke ønsker at være din erstatning mor, og for det andet, hun ikke set nogen tegn på, at du nogensinde vil være i stand at passe tage hendes behov. Ryd op efter dig selv, holde sig i form, gør dit vasketøj, klip dine tånegle, og lære at tilberede et måltid eller to. Så prosaisk som det kan lyde, kan disse ting virker MAGIC for et forhold.
 6. 6
  Tøv ikke med at henvende sig til en attraktiv kvinde. Smukke kvinder tiltrækker arrogante bejlere som fluer, der har tendens til at skræmme væk alle de nice dem. Arbejde op den frækhed at nærme sig hende, og hun kan bare finde dig et pust af frisk luft. Der er dog visse ting at huske på:
  • Må ikke nærme sig en kvinde, der ikke synes at ville blive kontaktet.
  • Undgå nærmer sig en kvinde i en bar eller klub. Disse kvinder ikke ønsker at blive friet med en hurtig bil, billig haircut og lamme linjer, de normalt har deres vagt op og ikke ønsker at blive generet. Prøv i stedet at placere dig selv i en situation, hvor du har det godt. Giv dig selv nogen sociale kanter muligt.
  • Forsøg ikke for hårdt. Dette er den største spil-killer nogensinde. Pages kan skrives på denne, men som en tommelfingerregel, hvis du er frustreret, er du sandsynligvis prøver for hårdt, hvis hun er frustreret, du sikkert prøver alt for hårdt.
  • Må ikke udelukke venner som mulige romantiske interesser.
 7. 7
  Må ikke være en idiot. En masse fyre behandler kvinder som jerks - og helt ærligt, nogle gange er det virker. Men en kvinde, der ikke kræver respekt fra andre sandsynligvis ikke har nogen for sig selv. Hvis du prøver det, kan det virke for dig, men det vil have den uheldige bivirkning af a) at gøre dig et ryk, og b), lander du med kvinde, der ikke har nogen selvværd. Hvis du vil have nogen glad og veltilpasset, opfører i overensstemmelse hermed.
 8. 8
  Forsøg ikke billige tricks eller teatralsk linjer. (Tip: hvis det er en linje, det er billigt.) Sparks kun flyve i improviserer, så start med en kommentar, joke, eller vittig interaktion baseret på situationen. Hvis alt andet fejler, en simpel "Hello" vil være tilstrækkeligt.
 9. 9
  Lyv ikke. Hvis du er nødt til at lyve for at få noget, det er ikke for dig, og aldrig var. Kvinder er ingen undtagelse for den menneskelige race, da de værdsætter ærlighed frem for alt. Husk, hver løgn du fortæller er en løgn, du bliver nødt til at huske, hvis det ender arbejder ud.
  • Må ikke forveksle ærlighed med tactlessness og der er ingen grund til at være brutal.
 10. 10
  Se dit kropssprog. Hold en god kropsholdning, afslappet, men ikke ludende. Kig hende i øjnene, men ikke stirre. (Absolut ikke lade andre kvinder fange din interesse, når du taler til hende.) Undgå nervøsitet, blander og flytte din vægt. Målet er at se afslappet og behageligt i din egen hud.
 11. 11
  Behandler en kvinde den måde, du ønsker at blive behandlet. Være høflig, hensynsfuld, og ægte. Det virker som almindelig sund fornuft, og det er virkelig, men en masse mennesker glemmer, at. Og virkelig, behandling nogen som en lige er en solid strategi for at danne en forbindelse, i værste, kan det vise sig, at hun hellere ville være fawned, i hvilket tilfælde du lige har sparet dig selv en masse besvær.
 12. 12
  Vis interesse i hendes personlighed. Prøv at komme til at kende hende ved at spørge om hendes interesser, og se, om du har nogen fælles fodslag. Lyt aktivt i stedet for bare at høre passivt, hvis du laver en mental note om ting, hun siger, vil hun være glad for at finde ud af, at du husker dem senere.
  • Må tale om dig selv, men vær høflig, prøv ikke så svært at sælge dig selv, at hun ikke kan få et ord i kantvis. Som hovedregel vil en kvinde spørger om dig, hvis hun er interesseret.
 13. 13
  Undgå "nice guy effekt." Det er én ting at behandle en kvinde godt, men en anden ting helt at rumme hende ethvert behov. Være venlig, venlige og støttende, men aldrig lade det stoppe dig fra at gøre dine egne ting. Gå ud med dine venner, have det sjovt, når hun er ikke rundt, og fortsætte med at være et autonomt individ, vel vidende, at du har en interessant liv i din egen vil bare gøre hende lyst til at være en del af det.
  • Hvis du finder dig selv forgude en kvinde så meget, at du altid er, altid er der for hende, vil du også hurtigt opdage, at du er blevet hendes ven. Hvis du panik, kan du selv prøve at være ekstra rart at imponere hende. Gør det ikke.
 14. 14
  Gør din småsnak i snak. Samtale er kernen i at komme til at kende nogen, da det kan holde deres opmærksomhed, få dem til at grine, og gøre dem interesseret i dig. Kun gennem samtalen kan tage det til det næste niveau (ex. telefonnummer, der går på en dato, etc.), og enhver god samtale de to af jer har sandsynligvis udmønte sig i en anden dato. Når du strengen nok daterer sammen, har du fået et forhold.
  • Der er nogle ting at undgå i de tidlige samtaler. For eksempel holde sig væk fra alvorlige emner som krig, politik, religion, abort, osv. Hvis en af ​​disse sker at komme op, holde det lys og ændre emnet. Også, ikke komplimentere hende overdrevent, da det kommer på tværs som desperat / trængende.
 15. 15
  Komme forbi samtale og komme ind i kommunikationen. Samtale er en fantastisk måde at komme til at kende hinanden overfladisk, men for virkelig at forstå hinanden, bliver du nødt til at lære at kommunikere. Dette betyder ikke blot at opdage hinandens håb, frygt, drømme og ønsker, men også ved at blive mere behageligt i din egen ærlighed.
  • Lyt til hende. Hun har mere at sige end bare ord, hun er at formidle ideer, tanker og følelser. Når du ignorerer en person, der virkelig forsøger at kommunikere og fortælle dig noget, er du fornærmer dem på et dybt personligt plan. Husk, at nogle ting ikke kan formidles gennem tekster eller under en reklamepause, så hvis du sætter lidt tid afsat til virkelig tale, det vil gøre underværker for dit forhold.
  • Fortæl hende dine følelser. Sande historie: kommunikation er ikke kun for kvinder, de ønsker også at vide, hvad du tænker og føler. Lade hende i viser, at du respekterer og stoler på hende. Husk, det tager dygtighed til at kommunikere effektivt, og du kan ikke altid regne med hende at læse mellem linjerne.
  • Masser af fyrene forsøger at undgå kommunikation eller eftergøre det. Hvis du er seriøs omkring dette (eller noget andet) relation, tage sig tid til at lære. Alt håb, kærlighed, eller kemi i verden ikke kan holde to mennesker tilfredse, hvis de ikke ved, hvordan man kommunikerer med hinanden.

Tips

 • Vide, hvornår at stoppe forfølge hende.
 • Må ikke dvæle ved afvisning.
 • Må ikke handle anderledes foran dine venner, alle reagerer godt til en person, der er konsekvent selv.
 • Må ikke kvæle hende. Må ikke være klæbende heller, der er en del af en af ​​de "friendzone".
 • Lad hende være sig selv, også, ikke forsøger at forme hende ind i din egen fantasi.
 • Gå langsomt, hvis du ikke kender hinanden.
 • Må ikke være en jerk til nogen hun er venner med.
 • Altid holde din cool. Piger vil aldrig date en fyr, der er nøjeregnende og får arbejdet op om ingenting. Se den lyse side, og lad ikke nogen genere dig!

Advarsler

 • Hvis du og en pige blik på hinanden du har 3 sekunder til at gå op til hende og starte en samtale, ellers kan du bare ligne en krybe.
 • Accepter det faktum, at nogle kvinder bare ikke vil klikke med dig. Det betyder ikke nødvendigvis, at de sidder fast op eller ud af din liga, nogle gange, følelsen er bare ikke gensidigt. Komme over det.
 • Hvis hun er en ven, og ikke gengælde din interesse, bakke ud med det samme. Spil det cool, gå tilbage til at være venner, og begynde at lede efter en anden. Lad ikke din kejtethed ødelægge en perfekt god relation.