Wkadk

Hvordan til at være respektfulde

At være respektfuld fortæller folk, du ikke kun bekymre sig om andre, men du interesserer dig selv. Den vigtigste del af at være respektfuld er respekterer dig selv, hvis du ikke gør, vil folk ikke respektere dig.

At være respektfuld er noget, der bør indgå i din daglige livsstil og en del af din regelmæssige sociale færdigheder. At være respektfuld er vist i en masse flere måder end blot at bruge din "tak" og "tak". Du skal også til at føle respekt for nogen, selv om de ikke respekterer sig selv eller dig. Eller i det mindste handle ligesom det. Husk-Det tager hensyn til tjene respekt. Her er et par skridt, der også ville hjælpe dig med at lære hvordan man kan være respektfuld.

Steps

Hvordan til at være respektfulde. Først skal du vise venlighed og høflighed.
Hvordan til at være respektfulde. Først skal du vise venlighed og høflighed.
 1. 1
  Først skal du vise venlighed og høflighed. Overvej altid den næste personer position og følelser, før reagere. Tilbyder et sæde til ældre, forkrøblede, eller blot hjælpe et barn til at krydse gaden er en simpel handling af venlighed og høflighed.
 2. 2
  Stå i en velopdragne position under en samtale: Altid stå i en velopdragne position under en samtale (For eksempel, når du har en samtale med en af dine venner). Også opretholde en øjenkontakt, da disse to ting er en af ​​de vigtige aspekter af at vise respekt. Disse også fortælle, hvor meget du er interesseret i samtalen.
 3. 3
  Du skal have manerer, at være respektfulde, fordi manerer er en del af at være respektfuld. Gode ​​manerer omfatter ikke taler medmindre talt med, viser hensyn og omsorg for de ældre osv. tilbyder en gæst noget at spise eller drikke afspejler også gode manerer og opdragelse.
 4. 4
  Du bør bede om tilladelse, før du bruger en andens ejendom. Hvis du ikke gør det, kan dette betragtes som at stjæle. Det er også betragtes uhøflig og ubetænksom at hjælpe dig selv til frit at noget, der ikke tilhører dig.
 5. 5
  Tænk før du taler. Altid overveje, hvis dine ord kommer til at såre nogen. Vi har nogle gange en tendens til at tale uden for tur, som er helt ikke en god ting at gøre.
 6. 6
  Brug altid det grundlæggende: please, tak, og så videre. Dette danner en stor del af at være høflig og samtidig bidrager til at skabe varme og medfølelse.
 7. 7
  Prøv at have respektfuld venner. Husk altid vi dømmes af det selskab, vi holder.
 8. 8
  Vær respektfuld over for andre, selvom de ikke er respektfuldt til dig. Vis tålmodighed og ydmyghed. Den anden person kan lære noget fra dig. Dette er ikke ensbetydende med at blive en dørmåtte.
 9. 9
  Det første skridt for at blive respekteret er respekterer dig selv. Være respektfuldt til dig selv, eller andre ikke vil respektere dig, eller drage fordel af dig.
 10. 10
  Aldrig fornærme nogen eller sige noget, der kan støde dem. Selv når vred, holde din fjendtlighed i skak. Du ønsker ikke at have beklager senere, når skaden allerede er sket.
 11. 11
  Må ikke ulydig eller ignorere et tal på autoritet. Myndighed er der en grund til. Vi har brug for at nyde og fest på visdom autoriteter.

Tips

 • Respekt folk er en nødvendighed i livet.
 • En stor teknik for at give forbindelse er at leve sig eller forholde sig til den anden person. Lytte og reagere intelligent, alvorligt, og fordel viser en stor mængde af respekt. Alle ønsker, hvad de siger til at blive hørt og taget i betragtning.
 • Vær venlig, så længe dit selvværd og selvtillid tilbage.