Wkadk

Hvordan til at være populær i midten skole

Middle school er vanskeligt, fordi alle er bekymrede disse: Hvor populær er jeg? Hvor mange venner har jeg? Er mine venner "cool" nok? eller måske ", vil jeg have en kæreste eller veninde, folk synes, jeg er hot, jeg vil gøre nar af mig selv?" Du ikke lede længere, fordi her er nogle tips om, hvordan at være populære.

Steps

Hvordan til at være populær i midten skole. Flagre din mode og udtrykke din stil, men foretage ændringer omhyggeligt.
Hvordan til at være populær i midten skole. Flagre din mode og udtrykke din stil, men foretage ændringer omhyggeligt.
 1. 1
  Vær selvsikker. Lev dit liv, hvordan du ønsker det og have det sjovt med det. Du ønsker at vise, hvad en attraktiv person du er på indersiden og ud.
  • Hvis du er utilfreds med dit udseende, kan du altid ændre små ting uden at investere en masse penge. Eksempel: hvis du keder dig med dit hår, få en anden frisure. Men sørg for du ved, du vil kunne lide forandring, ligesom hår nedskæringer, kan du ikke ændre. Hvis du bemærker en vis mængde af børn som og bære en bestemt ting, så prøv at finde og iført den samme idé af tøj.
 2. 2
  Flagre din mode og udtrykke din stil, men foretage ændringer omhyggeligt. Du ønsker ikke at få et ry som en hjernedød trend-chaser. Lav dine egne tendenser! Du kan bære, hvad der er hot, eller oprette din egen stil, uanset hvad du foretrækker.
  • Opmærksomme på, hvad alle er iført, og hvad gemmer de handler på. Hvis du er en fyr, bare bære ting, der passer dig (grafiske tees, random-farvede bukser, Nike kører frit og hættetrøjer er populære lige nu). Men hvis du er en pige, finde ud af, hvilke butikker alle er shopping på. Er alle på din skole slid Abercrombie eller Forever 21? Hvordan omkring de populære børn? Må ikke være bange for at spørge dem!
   • Piger, vær ikke bange for at handle hos Kohls eller få et par ting fra Target.. Du kan ofte finde unikke og normalt dyre poster for meget rimelige priser.
   • Sammensæt en personlig stil, der gør du føler dig tryg og sikker.
   • Usædvanlige mærker som Billabong, PacSun, og flere er godt at forsøge, fordi tøj er originalt, og folk vil begynde at spekulere over, hvad dit skab er fyldt af.
  • Hvis din skole har en ensartet, vil dette ikke stoppe dig fra at være populære. Bære sort slip på ballet pumper, eller fede sko fra Bootleg eller en populær skole skomærke. Har du ikke din nederdel latterligt kort, men omkring 2-4 inches over knæet, afhængigt af din alder og ensartede regler.
 3. 3
  Glem ikke at tilføje tilbehør. Big, fed og sjov stykker af smykker er "in" i øjeblikket. Og husk altid designer er ikke nødvendig. Du kan finde de fedeste ting på et loppemarked. Måske noget, der koster 20€ på Hollister var 5€ på et loppemarked. Find din ansigtsform for at se, hvad slags smykker ser bedst på dig. Øreringe, halskæder, solbriller til sommer, ringe, bælter, armbånd og tørklæder er tilbehør, kan du prøve at bære.
  • Sko-Sperry s, Jesus sko, sandaler, uggs, Toms, ballet flats, støvler, Sanuks, Converse, T-rem sandaler og Nike kører frit er populære lige nu.
  • Hvis ingen af ​​disse er din stil, behøver du ikke at bære dem! De er bare idéer. Bare ikke bære se-gennem outfits eller mager tøj, og følg din skoles dress code.
 4. 4
  Pas på dig selv. Vær hygiejnisk. At tage sig af dig selv er godt for din selvtillid. Hold dig velplejet, spise godt, og holde sig i form. Aldrig risikere at udvikle en spiseforstyrrelse lige til at se pænt, vil folk rynke panden på dig, og det kan dræbe dig.
  • Bruser / badekar hverdagen. Du skal være hygiejnisk at forhindre ubehagelige lugte udvikle. Vask dit hår 2-4 gange om ugen, især hvis du får fedtet hår ofte.
 5. 5
  Må ikke date hver fyr / pige, der kan lide dig. Dette vil ikke kun få dig et dårligt ry, men også gøre dig synes desperat. Husk, det tager modet til at være uafhængige.
 6. 6
  Være venlige og udgående. Du behøver ikke virkelig nødt til at prøve hårdt at være populær, alt du skal gøre er bare at sige hej til alle, og være venlige, så folk kan regne med dig.
  • Være rart. Introducere dig selv. Smil varmt og vise du er venlige og glade for at være venner. At være venlig over for everybody viser, at du er tilfreds med dig selv, og være tilfreds med dig selv er den hurtigste måde at blive populær. Hvis der er mennesker mobning dig, ignorere dem, eller hvis du er sjov, finde noget ansvar, men ikke alt for corny. Prøv at vende den anden kind.
   • Må ikke vælge at være en gennemsnitlig populære dreng. På et tidspunkt nogle få elever vil enten fortælle din skoles dekan / vejledning, hvad der foregår på eller nogen vil sige noget om dig (dvs. (navn) er så betyde for mig. Hvorfor har vi endda følge hende meget? "), Og så vil det spredes med aftalen. Ikke blot vil du miste popularitet, men alle vil begynde at ignorere dig, kan dine forældre finde ud af, kan det tæller imod dig, når du ansøgning til college, og du vil ikke lykkes.
 7. 7
  Husk på, at mange mennesker er bange for de samme ting, du er - og selv de mest tillidsfulde folk har frygt for deres egne.
 8. 8
  Være alles ven. Prøv at spise frokost med en anden gruppe af mennesker en gang om ugen. Men ikke bare gå ud og lade dine venner. Hold det afbalanceret.
 9. 9
  Smile høfligt og lytte til, hvad andre har at sige. Lad dem tale for, behøver du ikke ønsker at gå på og ikke lade dem få et ord indført. Hvis du viser du er venlig, vil du snart få masser af venner.
 10. 10
  Kompliment mennesker. Alle kan lide at være omkring en person, der gør dem godt. Ligesom du kan lide at føle sig godt om dig selv, andre også gør det. Dette vil ikke kun gøre dig populær, vil det gøre dig til en bedre person. (Drenge kan være flatterende din knuse få hende til at tænke meget på dig)
  • Hvis du er genert, bare starte en samtale ved at sige, "Åh, hey Emily, jeg elsker dit armbånd!" Når du kommer i gang, siger noget om dig selv at vise, at du kan stikke sjov på dig selv som: "Jeg ved ikke, hvordan du kunne gå op foran hele forsamlingen som. Jeg kan næsten ikke gå ovenpå uden at falde ned igen! "
 11. 11
  Prøv at udveksle e-mails og mobilnumre. På denne måde kan du chatte online eller tekst, hvilket gør det lettere at etablere nye venskaber. Du vil måske blive venner hurtigere online end at tale ansigt til ansigt! Vær forsigtig med ikke at lade teknologien overtage dit sociale liv.
 12. 12
  Husk, at definitionen af popularitet er at blive accepteret, ikke er stuck-up eller misundt. Piger, der betyder er ikke rigtig populære, alle bare kender dem.
 13. 13
  Har en sans for humor. Hvis du er sjov, være sjovt. Folk elsker at være omkring en person, der kan gøre dem grine.
  • Må ikke drille eller mobbe. Der er en forskel mellem at være morsom og være grusom. Plus, hvis du får et ry som en person, der sparker folk, når de er nede, vil alle være kløe at få dig tilbage, når det bliver din tur kommer rundt.
  • Laugh på dig selv, også. At have en sans for humor betyder ikke at tage sig selv alt for alvorligt enten.
 14. 14
  Deltag i et team. Det er en god måde at være sammen med mange forskellige mennesker.
  • Brug teamwork vil gøre nye folk en masse mere komfortabel omkring dig - og omvendt.
 15. 15
  Prøv at være godt afrundet. Eksempel: Du kan deltage i et sportshold, en klub og en spiller i stedet for at dyrke sport hele tiden. Dette vil få dig ind i forskellige kredse.
  • Find en ny hobby. Folk, der gør tingene i stedet for at bekymre sig om popularitet hele tiden er mere interessant.
  • Tip: Under en interessant hobby giver dig noget at snakke om.
  • Et andet tip: At have en social hobby er også en god måde at få nye venner.
 16. 16
  Døm ikke. Selvom stereotype opfattelse er, at populære mennesker dømme andre hele tiden, popularitet starter med accept og blive interesseret i andre mennesker.
  • Være rart at nørderne eller nogen "anderledes" fra dig, fordi en dag, kan man blive din chef. Hvis du ikke kunne pleje mindre om kliker, vil folk respektere dig, og ved, du er en dejlig person.
 17. 17
  Gør dit bedste i skolen. Arbejd hårdt og få dit hjemmearbejde gjort hver dag. Tilrettelægges. Hånd i hjemmearbejde til tiden, organisere dine ting i din rygsæk, taske eller totalisatorspil taske og altid være klar. Sørg for at du får et ryddeligt skab og / eller skrivebord.
  • Må ikke være den, der holder op klasse med halt forklaringer.
  • Afspilning af fjols kan få dig et par billige grin, men reelle popularitet er bygget på respekt.
  • Må ikke være en know-it-all, enten. Gnide dine kløgt i alles ansigter vil ikke gøre dig nogen venner.
 18. 18
  Være en original. Det betyder ikke, at kopiere alle de nyeste trends eller forsøger alt for hårdt at skille sig ud, det betyder at være behageligt nok til at gøre dine egne ting.
  • Hvis din skole har et talent show, så gør noget sjovt og ud over det sædvanlige, dine kammerater vil beundre dig for at have modet til at gøre det på scenen.
  • At være anderledes betyder ikke at være uhensigtsmæssig. Du ønsker ikke at gøre nar af dig selv og mister respekt for andre.
 19. 19
  Få at vide børn fra andre skoler. Du behøver ikke begrænse din popularitet til bare ét sted!
 20. 20
  Respekt lærere. Besvar spørgsmål, være smart og generelt komme ind i deres gode bøger.
 21. 21
  Venner med yngre piger. De vil respektere og se op til dig, hvis du er venlig mod de yngre piger. Må ikke kalde dem 'lille pige (r) "- dette vil forstyrre dem og gøre dig synes mener.

Tips

 • Må ikke bare hænge ud med folk af samme køn som dig. Lav nogle venner af det modsatte køn.
 • Betaler ingen opmærksomhed på folk, der siger grimt, de er ikke værd at bruge tid. Ikke kun det, men intet vil drive dem vildere end at se, hvor lidt deres mening betyder for dig.
 • Se hvad der er i stil på din skole og sætte dit eget spin på det. Tilføj dine egne kreative stil, eksperimentere og sætte trends! Ingen kan lide en copycat.
 • Må ikke gå rundt at være kæphøj eller stak op.
 • Være unik og spontan til at få folk til at lægge mærke til dig, men ikke begå den fejl at hoppe rundt på skolen blurting tilfældige ting om enhjørninger, hobos, pie, og mærkelige ting. Ikke alle kan være Luna Lovegood. Men hvis du er naturligt sådan, har på det! ikke haste tilfældighed selv.
 • Prøv at være morsom, men se se dig sige. Få venner med én kold person og få dem til at introducere dig til alle deres venner.
 • Hvis du er en pige, kun bærer subtil make-up. Guys hader når man ser falsk. Du bør bære concealer og foundation, men ikke går overbord. Også bære nogle lys blush og mascara til lysere ting. Hold det simpelt.
 • Du behøver ikke at være en del af den populære klike at være populær, bare fordi nogen er en jock eller cheerleader ikke nødvendigvis gør dem populære. Der er populære mennesker, der er en del af andre kliker også.
 • Kendskab dit ansigt og kropsform kan hjælpe dig med at vælge det rigtige tøj eller frisurer at prøve.
 • Hvis du har en klike, ikke forlader nogen ud. Gør venner med de rigtige mennesker, men ikke alle, fordi tingene spredt rundt rigtig hurtigt, hvis de misunder dig.
 • Gør venner med alle, men ikke alt for venlige med de gennemsnitlige dem. Dont være for venlig med drenge enten.

Advarsler

 • Må ikke give efter for gruppepres, især når det kommer til ting som at tage stoffer og drikke alkohol. Nogen, der tvinger dig til at være ligesom dem, eller gøre ting, du ved, du ikke bør gøre, er ikke din ven.
 • Aldrig gøre nogen føler sig dårligt om at være hvem de er. Word får rundt hurtigt, og ingen ønsker at hænge ud med en nedtur.
 • Må ikke buse ud tilfældige ting, eller være irriterende være sjovt, men ikke overdrive det
 • Nogle af dine venner ikke kan lide den nye "dig". Men nogle af dem vil. Du bør aldrig lade dine gamle venner. Du bør sikre dig, at du ikke efterlader nogen ud.
 • Brug ikke bandeord, folk vil synes, du taler trash om andre. Hold hovedet koldt.
 • Lad ikke popularitet overtage dit liv. Du er hvem du er, og intet kan ændre det. Være tilfreds med hvem du er nu, og ikke besat med hvem du ønsker at være.
 • Må ikke droppe dine venner, når du ønsker at være populære. Dine gamle venner vil være med dig for evigt, så længe du stadig hænge ud med dem eller tale med dem alle nu og da, mens dine populære venner måske ikke hænge ud med dig længere.
  • Hvis nogen er mobning dig og bare ikke vil stoppe, fortæller en forælder, skolens dekan / vejledning eller en anden voksen, du har tillid til. Ingen har ret til chefen / sladder / fysisk skade nogen.
 • De mennesker, der ikke kan lide det nye "du" er ikke en rigtig ven, fordi de ikke kan lide dig for hvem du virkelig er.
 • Forsøg ikke at opnå popularitet på bekostning af at være, hvem du er, hvilket kan føre til vrede, depression og tab af venner.