Wkadk

Hvordan at overbevise dine forældre til at lade dig få en lille hund

Forsøger du at overbevise dine forældre til at få en hund? Har de siger nej, uanset hvor meget du tigge og bede? Overbevisende dine forældre kan være svært, men med et par trin, kan du snart have en ny bedste ven.

Steps

Hvordan at overbevise dine forældre til at lade dig få en lille hund. Lav en tankevækkende, dybfølt præsentation om hvorfor du skal have en hund.
Hvordan at overbevise dine forældre til at lade dig få en lille hund. Lav en tankevækkende, dybfølt præsentation om hvorfor du skal have en hund.
 1. 1
  Lav en tankevækkende, dybfølt præsentation om hvorfor du skal have en hund. Du ønsker måske at bruge lidt tid på at tænke over, hvad du vil sige. Vær sikker på at omfatte ting som hvad du vil gøre for at tjene det. Prøv at skrive dit indlæg ned eller have en af ​​dine venner så du øve.
 2. 2
  Forklar fordelene ved at få hvalpen, du ønsker.
 3. 3
  Lover at gå på kompromis hen imod at få en hund. For eksempel kan du ønsker en bestemt hund, men dine forældre ønsker at tænke over det for en stund. Det ville være bedre at lade dem tænke det igennem, og du får en anden hund, så chikane dem om en bestemt hund, og de siger nej.
 4. 4
  Lav en liste over hvad du vil gøre, før og efter at få en hund, ligesom fodring, gåture, rydde op efter det, osv.
 5. 5
  Vis du er ansvarlig og ikke vil forlade arbejdet med at gøre noget andet. Dette er en stor tid til at færdiggøre alle dine gøremål, ligesom rengøring dit værelse, vaske op, slå græs. Ved at udfylde din regelmæssige gøremål uden dine forældre nagende dig, kan du vise dem, hvordan ansvarlige du er.
 6. 6
  Prøv at rejse penge nok til mindst dækker tre fjerdedele af de omkostninger, medmindre hunden er gratis.
 7. 7
  Vis et ansvar på et mindre kæledyr som en fisk eller hamster for en klasse. Hvis din klasse ikke har en. Tage sig af en ting legetøj hund i stedet. Dette vil vise, hvad du vil gøre med en hund, men ikke tale om det. Bare handle ligesom dens ikke er der, men du kan tale om det undertiden, bringe den med dig overalt, men ikke bringe hunden på gulvtæppet, lige på fliser og hårdt træ ordet værelser!
 8. 8
  Skriv et brev om forskning, du har gjort, og hvorfor du bør få en hund. Medtag faktiske slags hund, du ønsker. Sæt nogle andre racer, som du gerne også så, at dine forældre kan vælge mellem de forskellige racer. Har en overbevisende brev (ca. 5-6 stykker) og forklare årsager (3-4 årsager) af, hvad en hund kan gøre for din familie (store vagthund, en kærlig følgesvend, show ansvar og at en hund vil bringe barndom erindringer).
 9. 9
  Skriv en kontrakt, du skal underskrive. Dette vil hjælpe med at vise dem, at du er ansvarlig nok. Vis dem, hvad du vil gøre efter, og før du får en hund. Viser ansvar på kontrakten kunne arbejde for at få en hund.

Tips

 • Hunde er en masse arbejde. Vis og demonstrere din evne til at drage omsorg for hunden. Altid at vise, at du er en ansvarlig, pålidelig person.
 • Gøre godt i skolen for at vise at du er ansvarlig for.
 • Nogle mennesker siger Ingen ret væk og derefter tænke over det. Hvis du accepterer deres No modent og lad dem tænke videre, kan det hjælpe dig chancer for at få et ja!
 • Kun bede dine forældre en gang imellem du ikke vil have dem til at sige nej.
 • Hvis de tilfældigvis til at sige nej, bare roligt sige, "Okay." og gå væk, men ikke med en holdning, hhv. Dette viser dem du er moden og kan gøre dem gætte deres beslutning.
 • Hvis nogen i din familie er allergisk, kig ind allergivenlige hunde, der er lige så store.Men kan være dyrt
 • Prøv at have folk gå sammen med dig, som dine søskende.

Advarsler

 • Vær sikker på at du virkelig vil have en hund. Sørg for at du ikke bare vil have en hund af hensyn til at have en hund, der vil betyde en katastrofe for både dig og din nye kæledyr.
 • Må ikke klynke, hvis de beslutter, at det er "ikke det rigtige tidspunkt" for en hund. Klynker viser dine forældre at du er umodne, hvilket kan afspejle deres beslutning om, hvorvidt du er ansvarlig nok til en hund.
 • Overvej altid adoption, men vær opmærksom på historien om hunden, så du kan føre til udfaldet af hunden i fremtiden.
 • Hvis du har en bange familiemedlem eller en baby i huset, kan det være en god idé at få en kasse og holde det i dit værelse, så du viser din pleje. Husk dog, at du ikke kan holde en hund bur hele dagen.
 • Nogle mennesker har allergiske reaktioner over for hjørnetænder. Venligst drøfte dette med din familie, og sørg for ingen vil have en reaktion på grund af hundens tilstedeværelse. Hvis det er sandt, kan du få en allergivenlig hund, der ikke stald.