Wkadk

Hvordan til at trække en all nighter

Der er mange legitime grunde til at trække en all-nighter på lejlighed. Måske har du fået at proppe før en vigtig prøve eller slutte et essay, måske du nødt til at være op på skæve timer, når det er dagslys "Down Under" for en Skype-forbindelse, eller måske du har brug for at holde sig vågen til at slutte en vigtig opgave. Du kan endda være slukket tidsplan for at sove (alle-nighters hjælpe det). Uanset årsagen, er at trække en all-nighter ikke kommer naturligt for alle mennesker, og det tager nogle know-how til at gøre det effektivt og sikkert.

Steps

Hvordan til at trække en all nighter. Undgå koffein, hvis muligt.
Hvordan til at trække en all nighter. Undgå koffein, hvis muligt.

Første del: de væsentlige

 1. 1
  Flyt! Dance! Stræk! Motion er en måde at holde vagt. Bare ikke gøre det så ofte, at det bliver en distraktion, det er nok til at gøre lidt i løbet af din timeløn 5-20 minutters pause.
 2. 2
  Undgå koffein, hvis muligt. Koffein kan synes som en ideel løsning, men det er en sikker måde at få en midlertidig brummer, kun til at gå ned dårligt den følgende dag (måske halvvejs gennem din test eller møde).
  • I stedet drikke to fyldt glas iskoldt vand hver 30 minutter. Ikke alene vil det kolde vand hjælper til at holde dig vågen, men du bliver nødt til at tisse meget ofte. Det er svært at sove på toilettet.
  • Non-koffeinholdige urtete vil også naturligt holde dig vågen på grund af te omfattende mængde af urter.
 3. 3
  Sluk instant messengers og e-mails, din mobiltelefon, tv, og ikke surfe på internettet, violin med spil på dine elektroniske enheder, læse, tegne, skrive digte, osv. Faktisk selv knibe hvis du gør nogen af disse distraherende ting. Det handler om klemning vil trække dig tilbage til virkeligheden og et behov for at fokusere på at få dit arbejde gjort.
 4. 4
  Spis proteinrige fødevarer som sandwich, ost og andre mejeriprodukter. Sukkerholdige fødevarer kan gøre dig vågen for en stund, men kan i sidste ende gøre du føler dig døsig, når du går ned fra sukker højt. Æbler holde dit blodsukker stabilt, så du er i stand til at holde sig vågne længere - og nogle siger, at de er bedre end koffein. Men enhver frugt eller sund mad er bedre end at spise noget sukkerholdige og du måske ønsker at undgå at spise for meget på alle, da dette kan forårsage dig til at blive oppustet, distraheret og endnu mere søvnig.
  • Undgå at spise et tungt måltid aftenen den all-nighter. Dette vil efterlade dig følelsen sløv og søvnig. Spis en let, sundt måltid, såsom en stir-fry.
  • Spis ikke granola, mælk, citroner, kalkun, bananer, figner, eller toast. Disse er alle fødevarer, der vil gøre dig træt og søvnig.
  • Gøre noget lignende, trykke din feet.It kan synes underligt, men det hjælper for nogle mennesker hele tiden at trykke deres fødder. Hvis det bliver en vane, kan det bare redde dig fra at falde i søvn på de sidste dystre øjeblikke, og det holder dig vågen uden at være distraherende!
  • Hvis du har en energi drink eller kaffe, tage en lille tår hver 30 minutter. Det holder dig vågen uden nedbrud. Hvis du føler at du kommer til at virkelig falde i søvn, lukke øjnene og sætte en isterning på dem. Du vil føle dig vågen med det samme!
 5. 5
  Prøv svært ikke at gabe. Du gabende fordi du tager i mindre ilt, og det betyder, at din vejrtrækning er stabil, lys og langsom. Du ønsker ikke at. Dog kan du blive gabende lige nu, hvis du er sympatisk at gabe!
  • Prøv i stedet at grine. Griner meget hjælper med at holde dig travlt og underholder dig. Det virker ud af dine muskler og sender endorfiner løber gennem din krop, hvilket gør dig glad. Se en sjov video på internettet, hvis du føler dig selv nikke off.

Del to: vågen

 1. 1
  Sørg for, at årsagen til den all-nighter er fuldstændig det værd eller uundgåeligt. Du bør ikke blive oppe hele natten, bare fordi du har brug for at studere, din søvn er det tidspunkt, hvor minderne om undersøgelser og aktiviteter fra dagen før bliver behandlet korrekt, og fornægte sig selv søvn kan gøre dig både hukommelse forarmede og mangler i den nødvendige energi til at lykkes. I de fleste tilfælde er det altid bedre at bo op til en god tid, men så skal du få noget hvile.
 2. 2
  Hvis du har besluttet, at en all-nighter er den eneste løsning (eller din chef er krævende disse beklædningsgenstande er afsluttet før modeshow eller numrene knasede før afskærmning møde), og derefter begynde at forberede. Først og fremmest tage en kort eftermiddagslur, så du har mere energi i løbet af natten. Hvis det overhovedet er muligt, gør dette en to to tre timer lur, da dette vil give mulighed for god resten.
  • Under selve natten, indstille en timer, hvis du kommer til at lur. Må ikke lur i mere end 20 minutter i løbet af all-nighter selv og holde sig halvt vågen. Vær opmærksom på at napping i løbet af natten kan føre til at du opholder sig i søvn, så det er bedst undgås. Den eftermiddagslur burde være nok til at se dig igennem.
 3. 3
  Se noget, der vil holde dig vågen. Tag alle de råd, som normalt tyder på, du ikke bør se spændende ting inden sengetid, fordi du ikke vil sove og bruge det til din fordel at holde sig vågen. Hvad holder dig vågen om natten? Skræmmende film, Whodunnit thrillers, dans konkurrencer? Vælg hvad begejstrer og styrker dine sanser til at forsøge at skabe lysvågen følelser. Bare vær forsigtig, at du ikke får alt for distraheret af filmen eller vise til at udføre dit arbejde!
  • Få bange. Sure, det lyder dumt, men prøv det. Se en gyserfilm eller læst noget skræmmende. Du vil blive alt for bange til at falde i søvn. Dette er bedst bruges, når du er i slutningen af ​​natten og har brug for at komme igennem den sidste lille smule, og sørg for at filmen går lige til handling, det er nemt at falde i søvn i kedelige øjeblikke. Må ikke gøre det, hvis der er arbejde at være færdig, skønt!
 4. 4
  Gør dit arbejde. Givet din udflagning energi og lyst til at sove, kan du få et sidespor som natten skrider frem afhængig af hvor godt "i flow" du bliver. Undgå udflagning følelse af energi og motivation ved at sætte en konstant tempo for dig selv: For eksempel, 40 minutters arbejde prøve og tage en 5 til 20 minutters pause, eller måske en hurtig tur rundt udenfor i et sikkert og godt oplyst område. Holde dit sind besat skulle gøre det lettere at holde sig vågen, så prøv at lade det arbejde, du finder mest interessant eller lettest for den senere del af natten.
 5. 5
  Afspil hardcore metal musik. Du må nyde det, men det skal være på alle omkostninger, barske og lidt arytmi. Prøv at holde sig til instrumental musik, som er mindre distraherende. Dette vil holde dig fra at blive lullet i søvn.
  • Hvis andre sover omkring dig, klart du bliver nødt til at holde niveauet af musikken lav. Bruge øretelefoner hvis nødvendigt.
 6. 6
  Arbejde med de åbne vinduer. Kold luft vil bidrage til at holde dig vågen, mens varm luft slår dig ud. Tænk på de nætter, du ikke kan sove for kolde fødder i forhold til de nætter, hvor den hyggelige varme i et rum får dig til at nikke. Hvis du finder den kolde luft er effektiv i at holde dig vågen, kan du endda gå på toilettet og splash dit ansigt med koldt vand. Kun splash dit ansigt, hvis du er træt - selvom du ikke ønsker at spilde studere eller arbejde tid.
  • Ikke alle forbedrer deres årvågenhed i kold luft og føles sjusket i varm luft. For nogle mennesker, virker det den anden vej rundt. Det er klart, vælge, hvad der virker for dig bedst.
 7. 7
  Indstil din computerskærm til en lavere indstilling, (mattere og mørkere), så for ikke at belaste dine øjne. Eye-stammen er forårsaget af overdreven træthed, læse i dårligt lys eller stirre på computerskærme i lange perioder. Tag en pause fra læsning eller computere hver ti minutter, blot ved at dreje hovedet og kigger rundt i lokalet i et par sekunder, fokusere på noget langt væk for en ændring.
  • Hvis du bruger Microsoft Word, kan du indstille skærmen til blå med hvid tekst i Funktioner> Indstillinger> Generelt menu. Dette hjælper med at reducere belastning af øjnene.
  • Hvis du bruger Emacs, kan du ændre baggrundsfarven med Mx set-background-color. Dette hjælper med at reducere belastning af øjnene.
  • Altid have lyset tændt. Det er svært at holde sig vågen, når du er i en nice, mørkt rum.
 8. 8
  Må ikke arbejde i sengen, på en sofa eller på gulvet. Hvis du arbejder i et andet sted, end en kold, hård bord og stol, vil du føle meget fristet til at sove, og mere komfortabel placering, jo værre du føler. Hvis det er muligt, arbejder et sted langt væk fra din sovende område eller seng, så det er et forsøg på at gå tilbage og sove. Prøv at være omkring nogle andre mennesker, også, så du ikke føler sig trygge sove i din stol.
  • Forsigtig med slumping! Når du er træt, slumping din krop bliver en naturlig vane. Men gør dig selv sidde op straight. Det øger din tilstand af årvågenhed og hjælper dig med at føle sig bedre. Prøv at læse stående op (brug et nodestativ / toppen af ​​en lav reol eller side buffet, osv.), da andre måder at vedligeholde din kropsholdning.
  • Prøv at sidde i forskellige steder rundt i lokalet.
  • Klem og massere dine ører. Der er akupressur punkter på ørerne, og når stimuleres, sende elektriske signaler til din hjerne. Du vil føle summede det samme.
  • Stadig træt? Lig på ryggen på en hård overflade, og kramme dine knæ til brystet. Dette vil hjælpe med at vække dig.
  • Må ikke lå i sengen med lukkede øjne. Du vil falde i søvn, falder ind i en forrykte drømmetilstand, hvor du overbevise dig selv, at det hele er blevet gjort allerede...
 9. 9
  Tænk positivt. Tanker som: "Jeg er næsten færdig", "Dette er faktisk ikke så slemt," "Jeg vil komme til at se solopgangen," "jeg får en god karakter" eller "Jeg vil wow bestyrelsen i morgen med disse færdige statistik diagrammer "kan helt sikkert hjælpe.
  • Bemærk: Hvis du er træt og kede af at studere de samme ting igen og igen, forbliver positiv. Du kan endda prøve at lave et spil ud af det, så at studere ikke vil være så anstrengende og dull.Try endda synge en sang om, hvad du laver, og mens du skriver ud summer!
 10. 10
  Vær forsigtig med kreative tanker. Som natten skrider frem, kan du begynde at falde ind i en dagdrøm tilstand, hvor du tænker over, hvad du ville hellere gøre, hvor du hellere vil være, og hvordan pæne og komfortable ting kunne være, hvis bare du ikke var der ved hjælp tændstikker at holde åbne dine øjne.
  • Må ikke skrive digte eller roligt synge sange, tegne eller endda spille med dit hår, mens du dagdrømmer. Disse kan lulle dig ind søvnighed.
  • Må ikke tænke på noget luksuriøse, såsom at være i et palæ eller i et varmt karbad, vil du føle dig afslappet.
 11. 11
  Hvis du har tid i slutningen af natten, prøve og fange mindst et par blink. Først pakke dine ting i beredskab til at tage med dig, lægge dit tøj i beredskab til at glide på hurtigt, så angive din alarm så sent som muligt for at opnå mest mulig søvn. Bare vær sikker på det er højt og måske endda har en anden husstandsmedlem at kontrollere, at du rent faktisk har vågnet op og trådte ud af sengen.
 12. 12
  Overveje at gå tidligt i seng og komme tidligt i stedet for at trække en all-nighter. Dette er ofte en meget venligere til dit system end en all-nighter, men du vil sandsynligvis stadig føler klatøjet og træt, fordi det er en massiv ændring i rutine. Dog kan det være en bedre måde at få tingene gjort og bryder eftermiddagen den næste dag i stedet.
  • Hvis du har en test i morgen, bør du ikke blive oppe hele natten, bare fordi du har brug for at studere. Husk, at du også har brug for din søvn, der er endnu mere vigtigt. Hold dig til en god tid, men så skal du få noget hvile.
  • Indse, hvis du er "rammer muren", og du kan ikke engang huske, hvad du lige har læst eller du nikke off ufrivilligt. Nogle gange er det bedre at få fire timers søvn og proppe hvad du kan i morgen i stedet være i en komplet drømmeverden til testen.

Tips

 • Hvis du bliver træt, gnide isblokke på dine øjne.
 • Indstil en alarm på din telefon for hver 20 minutter eller deromkring, det er fantastisk, hvis du begynder at døse hen.
 • Hvis du føler dine øjenlåg hængende, så prøv at knibe dig selv, gnide dit ansigt med et stykke is, stå op, løbe på plads, og gøre et par sprællemænd for at få et adrenalinsus. Eller, hvis i værste fald tage en ti minutters lur. Vær forsigtig med naps!
 • Arbejde med god belysning. Du ønsker ikke noget alt for lyse, men også dim, eller du vil døse.
 • På anden og tredje sekventielle all-nighters, kan du finde 45 minutters moderat motion hjælper du tror (endorfiner).
 • Hvis du nødt til at gå ind i en eksamen eller nuværende foran folk, så prøv at spise bananer, de dræbe en del af zombie, at alt for meget koffein kan give dig og de hjælper til at holde dig fokuseret med en vedvarende mængde kulhydrater og kalium. Én hver halve time / spørgsmål virker, hvis du er virkelig i bits.
 • Før du forlader for dagen, hoppe rundt, gør push-ups, og få pumpet op og vågen. Være klar til at gøre godt på testen, giver dit bord præsentation eller hvad det er foran dig. Du har arbejdet hårdt for det, og du sandsynligvis kender eller har udarbejdet en meget mere end du tror.
 • At tage et koldt brusebad kan være meget forfriskende. Også kold luft holder dig vågen, ligesom koldt vand eller is.
 • Spise højt proteinindhold fødevarer på en sjælden grundlag gennem natten: smoothies, ost, en sandwich, en plade af gryderet alle vil holde din energi niveauer så høje som de er i dagtimerne.
 • Roter fag hver time, hvis det er relevant. Du vil hurtigt mentalt slidt på et emne.
 • Hvis du er tilbøjelig til nedtrykthed, når man arbejder alene om natten, kan du finde, at "barske instrumentalmusik" vil kun få dig så langt. Hvis du har brug sangtekster din musik for at holde dig i gang, så sørg for, at de er optimistiske og forholdsvis enkel eller meningsløse, så dit sind er ikke sendt vandre. Et par gode eksempler: Owl City Basshunter og Mika. Musik med tekster på sprog, du ikke forstår virker lige så godt. På den måde kan du høre en stemme, men ikke blive distraheret.
 • Se din tid. Det vil ikke gøre for at arbejde på projektet hele natten kun for at gå glip af din klasse, møde eller hånd i deadline. Må ikke haste. Du har hele natten, men heller ikke nøle længere. Hverken vil have en god karakter eller præsentation resultat.
 • Sørg for at du kender formålet for all-nighter forsøg uden formål ville der ikke være en grund for dig at holde sig vågen, vil dette forstyrre effektiviteten af ​​all-nighter, så sørg for du ved hvad du laver før du gør det!
 • Har en god tid! Så hårdt som det lyder, skal du ikke ønsker at gå i seng! I stedet for napping, tage dem ti minutter at sætte på din yndlingsmusik og danse rundt. Du vil blive udmattet kropslige, men dit sind vil være helt opdateret. Hvis du gør dette med venner, holde hinanden motiveret og griner. Hvis du er alle af dig selv, og har comedy bånd, sætte dem på. Undgå film, men eller ting med plot. Du vil ikke være i stand til at koncentrere dig om dit arbejde, hvis du forsøger at følge de snørklede af "The Usual Suspects".
 • Lyt til musik fra musicals hver gang i et stykke tid synge og danse en lang. Bare lyt på dine pauser, eller når du føler dig søvnig bare synge og danse en lang til en hel sang.
 • Opholder sig op og gøre arbejdet med "ansvarlige" venner eller kolleger kan hjælpe dig med at holde på sporet.
 • Gå efter en mid-studie køre, vil det vække dig op.
 • Holde rummet tændt godt nok til at holde dig vågen.
 • Hold en notesblok af dig, når de studerer eller arbejder på at notere ned nogen ting, du kan tænke på i stedet for at blive distraheret. Hvis du er tilbøjelig til at tænke på ting, du skal gøre, når du er optaget eller ideer dukker op i dit hoved tilfældigt, denne måde kan du holde styr på, hvad der kommer ind i dit sind (såsom hvad man skal studere, andre gøremål eller ting, du nødt til at gøre) uden at afbryde dine fremskridt.
 • Hvis du er i den position, hvor du kommer til at være ude af stand til at sove i flere dage på grund af arbejdsbyrden, er det vigtigt at se realistisk på situationen. For eksempel, hvis du er nødt til at lære 5 kapitler i kemi kan det være bedre at lære 3 kapitler rigtig godt og bare skimme over resten og få et par timers søvn før eksamen. Stol på nøddeskal versioner til dele af studiet, du kommer ikke til at nå, lidt er bedre end ingen eller ren udmattelse.
 • Undgå at bruge alt for mange stimulanser. Have for meget i dit system kan føre til angst.
 • Hvis du har et kæledyr, holde det i dit værelse, så de kan hjælpe dig med at holde sig vågen. Må ikke tvinge dem til at holde op, hvis de er trætte selv, kan mangel på søvn dræber kæledyr i ekstreme tilfælde.
 • Hvis du bliver træt, gå rundt
 • Undgå kaffe eller sodavand indtil lige før testen. Hvis du drikker en masse af det, mens man studerer, vil du helt ned et par timer senere. Men hvis du virkelig skal, er din bedste satsning for at tage en lille slurk derefter nippe en energi drik gennem ud om natten. Det vil vække dig derefter holde dig. Side note, energidrikke har ingredienser i dem, der rent faktisk støtte hukommelsen fastholdelse. Også tænke på, hvad tid du ønsker at gå på vågeblus. Stoppe med at drikke omkring en time før dette tidspunkt. Dette vil sørge for du dør lidt ned, så du rent faktisk kan gå til at sove. Det er en rigtig god ide at have to dåser på hånden. Man kan for natten og en anden, hvis du har brug for et spark, før testen eller hele dagen.
 • Napping: tage lur blot for cirka ti minutter. Indstil en høj timer til vågner du op, og holde halvt vågen. Korte lur opdatere dig. Noget længere, og du falder i en dyb fase af søvnen, som vil efterlade dig groggy, når du er tvunget vågen.
 • Det lyder som en joke, men det rent faktisk virker. Køb nogle Mentholatum (det kommer i en lille grøn pot) på apoteket. Påfør en lille lag lige under dine øjne som en fodboldspiller. Dampene kan stikke lidt, men vil give dig en byge af årvågenhed. Burt bivoks fungerer godt også, men vær forsigtig med ikke at sætte det på for tæt på dine øjne, eller de vil gøre ondt og begynde at vande.
 • Musikkanaler og nyhedskanaler arbejde meget godt, fordi de ikke kræver din opmærksomhed hele tiden, og alligevel er interessant nok til at holde din opmærksomhed og holde dig vågen. De kan være lidt af en distraktion, men hvis det er bare bøger, du er poring over i timevis, det ville være meget sværere at holde ud.
 • Krydret mad er en fantastisk måde at holde dig vågen. Hvis du er temmelig modstandsdygtige over for krydret mad, prøv nogle ekstra spicy asiatiske Noodle retter eller Burrito med Habenaro Hot Sauce. Det er tvivlsomt, du vil være i stand til at falde i søvn, mens du pustende og glugging ned alt, isvand.
 • Organiser dit arbejde, er du mere tilbøjelige til at gøre det, hvis din bog er allerede på den rigtige side, og det regneark, du har brug gjort, er allerede ude.
 • Hvis du bære kontakter, tage dem ud, før du starter, så du ikke distraheret ved at gnide dem hele tiden.

Advarsler

 • Hvis du har skole den følgende dag, skal du ikke trække en all-nighter medmindre det er absolut nødvendigt.
 • Trække en all-nighter kan give bagslag. Hvis du er meget træt i løbet af en eksamen, vil du ikke være opmærksom, og du vil ikke gøre dit bedste.
 • Trække en all-nighter måske ikke være det værd. På det tidspunkt, enten ved du det materiale, eller du ikke. Proppe så meget information på så kort tid, vil ikke hjælpe - din hjerne vil ikke absorbere det, og du måske ikke være i stand til at huske det ved den tid, du tager testen. Det kan være bedst at få en god nats søvn, så du vil være opmærksom og på dine mest produktive.
 • Hvis du vil være at trække sekventiel all-nighters, er det ikke anbefales at bruge af stimulanser. Det er nemt at blive afhængig, hvis de bliver brugt på en regelmæssig basis.
 • Tag et brusebad og opfriske alle så ofte.
 • Vær forsigtig med at køre eller betjene maskiner, efter en all-nighter. I virkeligheden, ikke. Bliver alvorligt døsig bag rattet eller urolige fra alle koffein er en opskrift på katastrofe.
 • Prøv at undgå at trække alle-nighters, hvis du kan, for din krop har brug for søvn, og opholder sig op hele natten kan være ganske usundt. I sandhed, hvis du trækker en all-nighter skal det blive noget skyldes den næste dag, og ikke efterbehandling det kan få dig fyret eller sende dig til sommer-skole.
 • Undgå koffein og sukker. Både samtidig give dig en midlertidig høj, vil fremkalde en "crash", som kun vil gøre dig mere træt. Disse skal undgås, da de vil skrue op enhver chance for at udføre liv-lignende i klasse eller arbejde den næste dag. Hvis du er vant til kaffe, ved, hvad det gør ved dig, og føler du kan få det hele gjort ved den tid, du "crash", kan det være det værd.