Wkadk

Hvordan skal man behandle med en alkoholisk forælder

Alkoholisme er en afhængighed og synligt symptom på nogle uløste fysiologisk eller psykologisk problem, der gør en persons legeme afhængig alkohol. Personen kan være besat med alkohol og ude af stand til at styre, hvor meget de forbruger, selv om de ved, at deres drikkeri forårsager alvorlige sundhedsmæssige, forhold, og økonomiske problemer.

Alkoholisme er et problem, der spreder sig vidt og bredt, og det er én, der påvirker folk i alle samfundslag. Mange familier er påvirket hver dag alkoholmisbrug. Problemet ofte går ud over bare at blive beruset - følelsesmæssige misbrug, penge problemer, og selv fysisk misbrug kan bidrage til, samt være resultatet af alkoholisme. Beskæftiger sig med en alkoholiker forælder er aldrig let, men der er måder at håndtere.

Denne artikel antager, at du allerede har fastslået, at din forælder er alkoholiker. Det gør ingen antagelser om din anden forælder rolle, som må eller ikke være nyttigt eller endog relevant.

Steps

Hvordan skal man behandle med en alkoholisk forælder. Forstå årsagerne til alkoholisme.
Hvordan skal man behandle med en alkoholisk forælder. Forstå årsagerne til alkoholisme.
 1. 1
  Forstå årsagerne til alkoholisme. Den mest almindelige årsag er. Det sker ikke ofte, at en person bliver alkoholiker uden at blive deprimeret, og desuden drikke ikke noget, men gøre en endnu mere deprimeret. Den eneste forskel mellem at være deprimeret, når ædru og bliver deprimeret, når beruset er, at folk glemmer sig selv og kan miste kontrollen over deres handlinger, når beruset. Det er vigtigt at vide, at på trods af, at nogle handlinger er skylden på tab af kontrol, det overordnede ansvar for deres kontrol er op til den person, der drikker. Det er dem, der gør det valg at drikke, og så den person, der drikker en eller anden måde letter en byrde ved at skubbe dette ansvar af på nogen, eller noget andet. Det er sværere at håndtere dine problemer, når ædru, når du er beruset, kan du nægte ansvaret for alt.
 2. 2
  Prøv at tale med dine forældre, når hun eller han er ædru. Find en tid, hvor begge du er rolig og dine forældre ikke har drukket. Sid dine forældre ned og diskutere, hvordan hans eller hendes alkoholisme gør du føler. Forklare de problemer, der er opstået på grund af druk. Du vil sandsynligvis ikke være i stand til at overbevise dine forældre til at stoppe med at drikke helt, men du kan i det mindste opmuntre til mere ansvarligt forbrug og forsøge at tilføre nogle realisme ind i deres forståelse af virkningerne.
  • Gør det klart, hvilken adfærd du vil og ikke vil tolerere. Det handler ikke om at fortælle en forælder, hvad de skal gøre, om at sikre din egen sikkerhed og trivsel. Sige, at hvis de holder få beruset, vil du tage handling (såsom at få i hjælp, forlader at bo med en anden, osv.).
  • Opmuntre dine forældre til at tale om mulige årsager til depression, at brændstoffer det. Viser medfølelse er ikke det samme som at tolerere eller aktivering dine forældre. Du kan opmuntre søge behandling for depression, men ikke blive afskrækket, eller overrasket, hvis dine forældre nægter at underholde denne idé-det er temmelig konfronterende, da det kræver at tage ansvar.
  • Spørg dine forældre til at tage en gradvis tilgang til at reducere deres afhængighed af alkohol. Det vil ikke arbejde bede dem om at stoppe med at drikke alle på én gang, men du kan fortælle dem til mindst formindske mængden af ​​drikke hver dag eller uge for uge.
 3. 3
  Undgå skændes med en beruset forælder. En opvarmet argument med en beruset forælder er en du vil sjældent vinde, og det vil gøre drinker musling op i fremtidige forhandlinger. Der er en risiko for at du får fysisk til skade, også. Desuden kan dine forældre ikke engang huske det argument den næste dag, selvom hun eller han kunne huske, at de var vred på dig.
  • Undgå at lyde som om du beskylder eller nagende. Husk, at som din forælder, vil de føle sig respektløst, hvis du prøver at fortælle dem, hvad de skal gøre. I stedet formulere det som en anmodning fra deres kærlige og berørte barn.
 4. 4
  Ophold konsekvent. Hvis du fortæller din alkoholiker forælder, at du vil gøre visse ting som følge af deres drikkeri, holde sig til det. Uoverensstemmelse vil kun gøre dine forældre at indse, at du ikke mener, hvad du siger, og lader dem fortsætte med at trække de følelsesmæssige udløser, der holder dig fast i så deres adfærd.
  • Må ikke gøre dine forældres alkoholisme ved at købe eller opnåelse alkohol for ham eller hende. Ligeledes giver ikke penge til dine forældre for at få alkohol med. Hvis du allerede har fået i et mønster som dette, indser, at mens det vil være svært at stoppe med at gøre det, er det vigtigt at være i overensstemmelse med dit ønske om at se dem ædru igen.
 5. 5
  Indse, at dine forældres alkoholisme ikke er din skyld. Mange alkoholiske forældre skylden deres børn for deres alkoholisme. Selv uden at have fingeren pegede på dig, kan det føles som fejlen er din. Det er det ikke. Din forælder er den, der vælger at drikke, ikke dig. En del af den fornemmelse af alkohol er, at det tillader en person at blive en smule mere "teflonbelagt"-med andre ord, i stedet for at tage ansvar for deres liv og handlinger alkohol smører evnen til niveau skylden på andre.
  • Du kan føle vrede, især hvis du har haft til at overtage husholdningen og ansvar for ting som at betale regninger.
 6. 6
  Lad dine følelser ud. Få en dagbog og skrive ned alt, hvad du føler. Eller, hvis du er bange for dine forældre vil finde det, få en online dagbog og gøre det private. Rydning din historik, vil bidrage til at minimere risikoen for at blive fanget. Holde en dagbog kan hjælpe dig med at sætte dine følelser i ord. At finde måder at udtrykke dine følelser vil hjælpe dig processen, og behandle dem, mens aftapning dem op inde vil simpelthen skabe et pres komfur typen situationsbestemt og når du blæse, kan det være spektakulære. Det er ikke ønskværdigt. Prøv i stedet at beskæftige sig med ting i mindre, daglige bits.
  • Leder efter dine følelser og dig selv bør være den største prioritet. Bekymrende hele tiden om en forælders alkoholisme er i sidste ende dræning og kan forlade dig følelsen ked af, forvirret og forlegen. Udforskning dine følelser er en vigtig del af at anerkende dem.
 7. 7
  Må ikke afhænge af dine forældre eller stole på, hvad hun eller han siger, at hun eller han vil gøre, medmindre dine forældre har bevist, at du kan stole på ham eller hende. For eksempel, hvis du går ud et eller andet sted at du har en backup plan i tilfælde af din forælder bliver beruset og ikke kan (eller glemmer at) samle dig op. Altid har backup planer, optioner og andre mennesker til at hjælpe dig ud af stramme pletter, hvis nødvendigt. At være ressourcestærke vil stå dig i god stedet både nu og i fremtiden.
 8. 8
  Gør ting, der vil tage dit sind ud af situationen derhjemme. Gå ud med dine venner ofte og have det sjovt. Deltagelse i et sportshold, læsning og tegning er også gode aktiviteter, der vil hjælpe dig med at flygte, når du har brug for en pause. Der er ikke meget du kan gøre for at styre din egen situation derhjemme, så opholder når du kan med pålidelige venner, som bekymrer sig om dig, vil hjælpe dig føle sig mere stabil og i kontrol over dit eget liv.
 9. 9
  Må ikke begynde at drikke selv. Børn af alkoholikere er tre til fire gange mere tilbøjelige til at blive alkoholikere selv. Husk alt om dine forældre, når beruset, at du ikke kan lide, og holde det i tankerne, hvis du er fristet.
 10. 10
  Kom ud, hvis dine forældre bliver misbrug. Aldrig tolerere misbrug eller vold. Du er nødt til før tingene eskalerer eller fortsætte den måde, de er, hvis misbruget har været tilfældet for et stykke tid.
  • Har alarmnumre klar til hurtigt ringe på telefonen.
  • Vide hvem du kan kontakte, og hvor de skal gå hen, hvis du har brug for et sikkert tilflugtssted. Sørg for at du har penge nok til at få dig i sikkerhed, godt skjult.
  • Tøv ikke med-ingen fortjener at blive skadet, uanset hvad forholdet. Du er ikke at være illoyal, når du forsøger at beskytte dig selv.
 11. 11
  Må ikke være bange for at fortælle nogen. En bedste ven, studievejleder eller betroede lærer er alle gode valg. De vil ikke dømme dig, og de vil forsøge at hjælpe. Og vel vidende at der er nogen, der ved, hvad du går igennem kan være meget betryggende, hvis tingene bliver ru.
  • Det er en meget god idé at fortælle en ven om dit hjem situation, da ikke kun vil du føle dig bedre for det, vil du også have nogen "på din side". Approach ven (eller vens forældre) og fortælle dem om sværhedsgraden af ​​dine forældres drikkeri, opdrage emnet, når tiden er inde. Spørg, hvis du kan stole på dem, hvis du har brug for et sted at tilbringe en nat eller to, bør dine forældre komme ud af hånden.

Tips

 • Altid have en backup tur til at tage dig hjem eller til en vigtig begivenhed, bare i tilfælde af din forælder bliver drukket, før det er tid til at samle dig op.
 • Må ikke få din håb op om ting din alkoholiske forældre fortæller dig, medmindre de har vist, at de kommer igennem i fortiden.
 • Opret din egen støtte gruppe af venner og anden familie. Du har brug for nogen, der for dig.
 • Overveje at forlade snarest muligt. Det er ikke sundt at være afhængig af en person, der ikke kan følelsesmæssigt være der for dig. Må ikke gøre undskyldninger for dem, købe dem alkohol eller ondt. Gøre disse ting kun forværrer problemet. Selv hvis du ikke kan hjælpe din alkoholiske forælder kan du hjælpe dig selv.
 • Hvis du er paranoid omkring en forælder finde din dagbog, så sørg for ikke at skrive noget, du kan blive straffet for. På den måde dine forældre vil kun finde dine følelser, og det kan endda få ham eller hende til at genoverveje deres vane.
  • Eksempler:
  • Okay - Jeg hader det, når min mor drikkevarer, jeg føler som om hun ikke er min mor. Jeg føler hun er bare nogen, der tilfældigt kom hjem fra baren og besluttede at parade rundt ligne min mor.
  • Ikke okay-Min mor er dum, og jeg hader hende! Jeg ønsker at dræbe hende, fordi hun drikker så meget!
 • Når du forsøger at tale med en forælder, altid forsøge at fange dem i godt humør, når de er ædru. Prøv ikke at lyde alt for anklagende, men lad dem vide, at du er seriøs.
 • Al-Anon er en støttegruppe for familier, der har en alkoholiker. Se, om der er en i dit område. De kan give dig styrke og støtte, når du behøver det mest.
 • Find en støttegruppe eller blot en ven i samme situation, online eller på anden måde. De kan hjælpe dig med at håndtere problemet, og du vil have folk til at tale med, som vil vide, hvad du går igennem.
 • Overveje iscenesættelse en intervention, sørg for, at der er et sikkert medicinsk afgiftningssted at dine forældre kan gå til bagefter.
 • Hvis dine forældre forsøger at starte et argument, så prøv at.
 • Det er meget vigtigt at kende forskellen mellem alkoholisme og alkoholmisbrug. Også huske på, at en person, der drikker en øl en dag ikke kan betragtes som en alkoholiker.

Advarsler

 • Lad ikke dine forældre til at køre dig overalt, mens de er beruset.
 • Hvis din forælder (r) bliver misbrug, eller hvis du mener, du er i fare, komme ud og søge hjælp.
 • Du kan ikke ændre den måde, dine forældre er. Kun de kan beslutte, at de ønsker at ændre, og du kan kun forsøge at overtale dem til at have det.
 • Hvis du forsøger at tale med dine forældre om problemet, kan han / hun få defensiv og vred.
 • Hvis den ene forælder tager dig væk fra din anden forælder uden at informere nogen eller gå gennem korrekte procedurer (bortfører dig), så ring til Europe børnebortførelser Hot-line på 1-800-100-480.
  • Afhængigt af lovene i staten og land, hvor bortførelse opstår, kan dette eller ikke kan udgøre en strafbar handling. For eksempel er fjernelse af et barn fra Det Forenede Kongerige i en periode på 28 dage eller mere uden tilladelse fra den anden forælder (eller en person med forældreansvar), en strafbar handling. I mange stater i Europa, hvis der ikke er nogen formel frihedsberøvelse, og forældrene ikke lever sammen fjernelse af et barn fra den ene forælder er ikke en lovovertrædelse.