Wkadk

Hvordan at være populære

Hvad gør alle populære mennesker har til fælles? Har de alle det samme tøj? Har samme hår? Sig de samme ting? Selvfølgelig ikke. Der er populære mennesker over hele verden, der nyder deres sociale status i skolen, arbejde og hvor de går. De har ikke alle ser eller handle lide hinanden, men de gør alle én meget afgørende egenskab: folk færdigheder. Måske var de født med dem, eller måske de har lært dem fra deres familie, men de fik dem, de har dem, og måske du føler at du ikke gør. Her er, hvordan du udvikler dine folk færdigheder og begynder at være den populære dreng omkring din skole!

Steps

Hvordan at være populære. Forstå metoder til succesfulde mennesker rundt omkring i verden.
Hvordan at være populære. Forstå metoder til succesfulde mennesker rundt omkring i verden.
 1. 1
  Opret et mål. Hvis at blive populær er dit mål, du behøver at vide, hvordan du vil få at vide, at du er populære. Er det, når alle dine kolleger kommer til at kende dit navn? Eller vil du anser dig selv populære, når forbipasserende bølge på dig?
 2. 2
  Forstå metoder til succesfulde mennesker rundt omkring i verden. Når du har dit mål klart i dit sind, gå til at kontrollere hvem der er populær i det pågældende område, og hvad de laver. Disse mennesker tager skridt, at de ikke-så-populære fyre ikke tager. Eksempel: En leder er kendt for sin gode kommunikation med klienter. Hvordan gør han det? Han gør alle hans præsentationer meget enkel. Han er klar med hans forslag og tilbringer tid på at forstå kundens reelle behov. Disse er et par ting, han gør, som de fleste af de andre ledere ikke gør.

Bliv bemærket

 1. 1
  Begynd ved at holde et godt omdømme og være rart at andre. Stop tænker om dig selv. Af alle de mennesker færdigheder, som populære individer har, er den, at ingen af dem kan undvære empati. Hvor godt kender du forholder dig til andre mennesker? Hvis du er så fanget op i, hvordan de opfatter dig, at du ikke overveje, hvordan de føler, så du bliver selvoptaget - ikke i denne kæphøj, utiltalende slags måde, men stadig, er dine tanker kredser omkring dig. så meget om, hvordan du ser ud, hvordan du lyder, hvordan du sammenligner, og begynde at tænke over, hvordan andre mennesker gør. Forsøg ikke at handle interessant at få andre folks opmærksomhed, handling interesseret i dem. Spørg dem, hvordan arbejde eller skole går, hvordan deres familie gør, hvordan denne situation, de nævnte et stykke tid tilbage viste sig, og så videre. Derefter vedrører. Tal med dem om, hvordan du eller nogen du kender haft noget lignende ske med dem, og hvordan de behandlet det.
 2. 2
  Vær selvsikker. Alle har nogle mangler. Må ikke lade det stoppe dig! Selv hvis du føler at du bare ikke er gode, holde tro. Elsk dig selv og tro på dig selv. Må ikke sidde i hjørnet. Stå op, og komme ind i rampelyset. Må ikke bekymre dig for meget om dig selv. Få nogle modet!
 3. 3
  Klæd ligesom du mener det. At være populær bliver klædt som du mener det. Mest populære mennesker bærer de dyre, sjældne tøj 'importeret fra Singapore ", men det er nemmere at klæde sig som dig selv. De fleste mennesker kan ikke lide folk, der bærer prangende tøj, men de heller ikke lide folk, der ligner de har lige blevet færdig rullende i mudderet. Vær dig selv! Husk at klæde tilsvarende Heller være populær betyder ikke klæde dig selv i en bluse med Jeans i 0 grader vejr!
 4. 4
  Vær venlig over for dem, du kender., Siger hej, og hvis de hilse dig tilbage, så spørg dem, hvordan de laver. Ligegyldigt hvor du går, gør det til en vane at chatte med fremmede og bekendte ens, selvom det er bare for et par minutter.
 5. 5
  Være social. Det betyder normalt, at være villig til at træde ud af din comfort zone. Hvis du ikke er populær, er det fordi du ikke er tryg ved at gøre de ting, som populære folk har tendens til at gøre - gør samtale, vittigheder, og i almindelighed, engagere folk. Husk, at populære børn er populære, fordi de er kendt af (og få opmærksomhed fra) andre. Du kan være indadvendte, eller stille, men for at få, hvad du ønsker, er du nødt til at ændre, hvordan du interagerer med mennesker. I første omgang kan der føles som om du bliver overfladisk eller falske, men husk at være dig selv er, på sin kerne, alt... om at vide, hvad du virkelig vil have ud af livet. Der er intet galt med at ville folk at kende dig ved navn (hvilket er, hvad popularitet egentlig er).
 6. 6
  Vide, hvad de kan forvente. At være populær, du får brug for at tage et par chancer (på et socialt niveau), der normalt føler sig utilpas (måske skræmmende) til dig. Så være parat til at være modige. Hvis du gør dette længe nok, vil det komme naturligt, forårsager andre til at lægge mærke til dig mere.
 7. 7
  Vid, at blive populær er noget, du vokse ind - Og ikke i løbet af natten. Du er nødt til at starte med den holdning / personlighed. Du behøver ikke at være meget smart og konstant oprejse din hånd i klassen. Men hvis læreren ikke stille dig et spørgsmål, sige "Nej" eller "Jeg ved ikke" vil ikke kun gøre dig se dum, men det vil gøre dig til at ligne en slacker, og nogen, der ikke bekymrer sig om deres liv. Hjem livet skal være temmelig simpel. Undgå at fortælle dine forældre at mose ud, butt ud osv. Det er stødende, og kan forårsage dig til at komme jordet. Selv hvis du tilfældigvis ikke sidde med de "seje børn" i en klasse, kan du stadig blive populær i dette område. Du skal bare brug for dem til at bemærke dig som "populære materiale".
  • Mange børn, når de bliver mere og mere accepteret / bemærket af andre, begynde at blive sjovere og sjovere at være sammen med. Dette er grunden mest populære børn adskiller sig fra resten.
 8. 8
  Tænk over, hvordan andre opfatter dig. Hvis du føler, at du kan ændre dit look lidt at fremstå mere bemærket, mens den stadig er tro mod dig selv, så gradvist gøre det (dvs. med trendy tøj, bruge makeup, hvis du er en pige, der har en bedre hygiejne, en kæreste / kæreste ). Her er nogle ideer, som du klatre din vej til toppen:
  • Accessorize. Masser af smarte tilbehør butikker kan give farverige, kostume smykker, og de kan altid give gode gaveideer til dine venner.
  • Bære sko! Uggs (med skinny jeans) / sandaler / flip-flops er, hvad populære børn er iført disse dage, hvis du er en pige. Hvis du er en dreng, slid Nike eller noget andet skomærke, der ser nice!
  • Komme i form. Hvis du spiller en sport, det er cool. Hvis du ikke gør det, arbejde for at holde en god krop. For eksempel, hvis du er overvægtig udøve kontrakten. Hvis du er virkelig tynd, bygge nogle muskelmasse ved at løfte vægte. Gymnastiksalen er altid et godt sted at gå til, og det er sjovt, når du sætter en ven også.
  • Prøv at rette dit hår. Forældre kan begrænse dette, men uanset hvad, er du cool. Forsøger farverig (ikke-permanent) hår extensions er en risikabel idé, så bare gå til nogle urolig pandehår, side frynser og masser af hårspray.

Få accepteret af andre

 1. 1
  . Vær venlig Popular mennesker er på venskabelig fod med temmelig meget alle - ikke kun deres jævnaldrende, men også de lærere, de vejledere, købmand degnen, pedel, forældre, børnene og generelt alle, der er selv den mindste smule Nice. (De eneste mennesker, de er ikke venner med, er dem, der er næsten umuligt at komme sammen med.) De er på god nok vilkår, at de kan holde en kort, venlig samtale med nogen i værelset. Der er ingen grund til at du ikke kan gøre det, også.
 2. 2
  Har gode stil. Ingen ønsker at følge en person, der har en dårlig sans for mode. Hvis du ikke har råd mærkenavne, shop i butikker, der stadig har cool tøj til en overkommelig pris (f.eks charmerende CHARLIE, Target, Aeropostale, Abercrombie, europæisk Eagle, etc.) Hvis du ønsker din egen signatur stil, købe fra alle butikker og bland & match. Alle elsker en person, der har ingen frygt, når det kommer til mode.
  • Hold det afslappet. Small talk handler om at holde sig til "sikre" emner. Hold dig væk fra noget kontroversielt, ligesom religion eller politik. Ved at udtrykke dine synspunkter om et kontroversielt emne, er du forpligtet til at være upopulær hos folk, der er uenige. Hold emnerne "light".
 3. 3
  Være høflig. Respekter folks privatliv, ikke snage. Lær at læse kropssprog, så du kan se, hvornår dine spørgsmål er begyndt at få dem til at føle sig utilpas. Må ikke invitere dig overalt, ikke stilk, ikke prale, og ikke afbryde. Med andre ord, ikke være irriterende.
 4. 4
  Giv en hjælpende hånd Popular mennesker ikke bare ved, at alle -. De er ude på god fod med alle. De etablerer disse vilkår ved at hjælpe folk ud, og de gør det ikke i særligt mærkbare måder (de er ikke martyrer eller helgener i samfundet). De gør små ting at etablere rapport (ud over nogle store ting, ligesom). De tilbyder nogen en blyant, når de har brug for det. De lukker naboens gate når det åbner efter en stærk vind. De holder døren åben og vente på personen bag dem. Men oftest, de lytter til folk, når de taler, og de tilbyder at hjælpe en eller anden måde. Hvis du virkelig empati med mennesker, du ønsker tingene til at fungere for dem. Hvis der er noget du kan gøre for at hjælpe så i det mindste, så lad dem vide, at du håber det bedste for dem. Her er nogle sætninger, som du ofte vil høre populære folk, der siger:
  • "Nå, jeg håber, at tingene fungerer. Hvis du har brug for noget, bare ringe til mig, okay?"
  • "Whoa, det er vanvittigt. Jeg kan ikke tro, at han gjorde det. Vil du have mig til at tale med ham for dig?"
  • "Yeah! Jeg vil helt sikkert gå kontrollere, at ud. Ønsker du at gå der sammen? Vi kan opdele gas på den måde."
 5. 5
  Vær dig selv og ikke lyve om dig selv til andre. Være sig selv kan lyde banalt, men populære mennesker lever denne populære sætning. Hvis de alle var ikke selv, ville de ikke være tilfreds med at være populære, fordi ingen ville vide dem for hvem de virkelig er. Du tror måske, at for at være populær, skal du være attraktive og talentfulde, men - mens det er sandt, at disse kvaliteter er mere tilbøjelige til at gøre dig et hit med mennesker - der er ekstremt populære mennesker, der er ellers helt gennemsnitlige, og der er særdeles gode udseende og talentfulde mennesker, der er alt andet end populær. Husk, det eneste du behøver for at være populær, er et godt sæt af folk færdigheder - resten er alle jeres at forme som du ønsker det, uanset hvad andre mener.
 6. 6
  Forsøg ikke for hårdt. Overraskende, at mange "populære" folk ikke lægge for meget bevidst indsats i det. De har simpelthen selv. Hvis du er desperat for at være populære, vil det vise i dine handlinger, og folk vil synes, du er en poser, eller værre, en freak. En måde at få venner er, hvis du finder en gruppe af venner, der deler dine interesser, som du nemt kan være dig selv rundt. Derefter som du bliver mere og mere vant til at hænge ud med folk, du kan forgrene sig og begynder at tale til forskellige mennesker.
  • De populære Børnene vil i sidste ende kan se du har hvad det kræver at være populære. Hvis de vil have dig til at deltage deres gruppe, great! Hvis de ikke kan lide dig, eller gøre ting, du føler dig utilpas laver, så holder en afstand fra dem (du kan stadig være en bekendtskab med dem, hvis du vil). Husk, at det er helt muligt at være super populær uden at være i den populære gruppe.

Tips

 • Må ikke nogensinde forsøge at handle som en anden være dig selv!
 • Kig imødekommende. Behagelige mennesker er en glæde at være omkring. Folk, der altid går rundt ligne deres hund lige død er ikke. Giv folk en chance for at varme op til dig.
 • Hvis du ikke kan sige noget pænt, ikke sige noget overhovedet. Det lyder måske som noget, du ville høre fra din bedstemor, men det er et godt råd. Selv hvis folk omkring dig nedgøre nogen, undgå at blive trukket ind i negativ sladder. Hvis der trykkes en udtalelse bare sige noget neutralt som "Nå, hun altid været rart for mig, så ved jeg ikke" eller "Måske har han personlige problemer, som vi ikke kender - hvem kender"
 • Selv om der i nogle samfund, har du måske skal betyde for de "upopulære". Det er mest udbredt i mellemledere og gymnasier. Hvis du bor i dette samfund, tænke grundigt, før du prøver, fordi du permanent kan miste en af dine venner, selv nok din bedste ven.
 • Deltag i en sport! Normalt alle de mere populære piger er atletisk og spille sport! Cheerleading, gymnastik og dans er indlysende dem. Hvis du ikke er i dem, kan du prøve hockey, lacrosse, svømning, spor, basketball, volleyball eller fodbold. Næsten alle sportshold har populære mennesker på den. Igen, atletiske piger er som regel de mere populære dem.
 • Hvis du har en Facebook-konto, kan du tilføje dine skolekammerater, hvis de har en Facebook-konto også. Altid tale med dem. Men du behøver ikke komme på og begynde at sige, "Hey jeg keder." Så de reagerer, "Me too". Så der synes halt. Så har noget at sige, når du begynder at tale til dem.

Advarsler

 • Vogt dit privatliv. Når alle kender dig, betyder det, at der er en større sandsynlighed for nosiness og sladder. Tænk på, hvordan berømte berømtheder har nogen nysgerrige i deres personlige liv på alle tidspunkter (spørgende sind ønsker at vide). Du vil også nødt til at være forberedt på mennesker begynder samtaler med dig, mens du kører ærinder eller sidder ned læse en bog i parken. Det kommer med pakken. Håndtere det med ynde.
 • Må ikke være ked af, hvis du ikke er den mest populære person, i skolen. Nogle gange er det bedre at have gode venner, som bekymrer sig om dig og er sjovt at hænge ud med, end at være en cool kid. Fordi efter alt hvad du har brug for nogle gode venner.
 • Må ikke blive skuffet, hvis du fejler. Popularitet kan være let for nogle og praktisk umuligt for andre. Der er mange faktorer, som kan forhindre en person fra at være udadvendt og vellidt, men det betyder ikke, at personen er værd noget mindre.
 • Forsøg ikke at være noget, du ikke er.
 • Tror ikke for hårdt. At være populær er lige så meget en sindstilstand som noget andet. Hvis folk ser dig prøver for hårdt at være populær, vil de normalt afvise din indsats. Popularitet, i sidste ende, er kun delvist om, hvordan andre ser dig. Dit omdømme kan falme og ændre sig over tid, og det eneste du kan styre er, hvordan du behandler andre.
 • Indse, at popularitet har sine op-og nedture, og kan falme meget hurtigt, når du starter på en ny skole eller job. Enhver situation er anderledes, og nogle gange er du nødt til at starte forfra.
 • Har du ikke en holdning!