Wkadk

Hvordan at komme over depression som teenager

Teenagere skal ophidset om at starte en anden lønklasse eller bekymrede for deres test. De bør ikke føle smerte, som ingen fortjener.

Steps

Hvordan at komme over depression som teenager. Arbejde ud af problemerne.
Hvordan at komme over depression som teenager. Arbejde ud af problemerne.
 1. 1
  Vurdere situationen. Holde en daglig journal kan hjælpe dig med at lære om årsagerne til din depression og dens frekvens. Bare et par sætninger om dagen kan hjælpe dig med at realisere, om situationen er slemt nok til at søge hjælp, eller hvis det, du behøver, er en ændring i coping teknikker. Hvis du i sidste ende søge professionel hjælp, kan det også gøre din rådgiver er eller lægens vurdering af situationen mere præcis.
 2. 2
  Arbejde ud af problemerne. Anvende teknikker som at holde et tidsskrift eller brainstorming (enten på egen hånd eller med en person tæt på dig) regne ud, hvad det er, der enten udløser din depression, eller bidrage til din ulykkelighed. Det kan være en bestemt person i dit liv, noget du eller nogen andre gør, måske noget der er sket, og ændringen har gjort dig utilpas. Der er mange grunde til, at du kan blive deprimeret. Må ikke bekymre dig, realisere problemet er et stort skridt mod at blive gladere.
 3. 3
  Vælg teknikker til at løse problemerne. Hvis nogen gør noget for at gøre dig ulykkelig, snakke med dem om det. Brug "Jeg føler" sprog til roligt og logisk drøfte spørgsmålet, og forsøger at komme til et kompromis, der virker for begge parter. Hvis problemet er en situation eller en tanke proces, der gør dig ulykkelig, igen, vurderer det logisk og forsøge at finde metoder til at løse problemet. Hvis du ikke kan finde en kilde til din ulykke, kan det være en fysiologisk problem. Tal med din læge om at kontrollere, om en kemisk ubalance, som kan være kilden til dine problemer. Jo før du tjekke for dette, jo før du kan flytte hen imod løsninger!
 4. 4
  Øvelse. Skal du på lange gåture eller løbeture, vil bidrage til at øge din endorfin niveauet. Hvis du tilmelder dig en sportsklub eller en workout klasse, kan du endda møde venner, der gør du føler dig lykkeligere end din nuværende dem!

På en dag-til-dag basis

 1. 1
  Gør en indsats for at gøre noget, der gør dig glad. Lyt til musik (nogle mennesker måske ønsker at undgå trist musik, hvis det bare gør dem til at føle værre, kan andre finde det hjælper), hænge ud med venner, se film, lave kunst, skrive, gå udenfor, eller motion.
 2. 2
  Prøv at forbedre din daglige rutine. Gøre tid til at få nok søvn og motion, og spise ordentlig mad kan gøre en stor forskel i dit stressniveau. Finde en balance mellem lektier, forpligtelser og have det sjovt med dine venner kan også hjælpe dig til at være mere komfortabel i dit liv.
 3. 3
  Sæt dig selv derude. Hvis du føler dig alene, være alene vil kun gøre dig til at føle værre. Approach sociale situationer med en positiv attitude og forsøge at nyde øjeblikket. Hvis du er usikker, minde dig selv, at ikke alle griner ad dig. Slip dine problemer for en stund. Det er lige så vigtigt at fokusere på at have det sjovt, som det er at fokusere på den store test i næste uge.
 4. 4
  Tilbring tid med den slags mennesker, som du ønsker at være. At være omkring mennesker med mål og ambitioner, og med sunde sociale og familiemæssige liv kan hjælpe dig med at udvikle dine egne teknikker til at opnå disse ting. Det vil også hjælpe dig med at være mere motiverede til at arbejde hen imod dine mål. At være omkring mennesker, der er glade, vil gøre dig glad. At være omkring mennesker, som du er komfortabel med, vil gøre det sociale tid sjov i stedet for stressende.
 5. 5
  Får travlt. Har en aktiv livsstil er godt for dig. Motion vil på en kemisk niveau, producerer endorfiner (kemikalier i din hjerne, der vil gøre dig glad). På det personlige plan, vil det forbedre dit selvværd og følelse af realisering over tid. Find den sport, der er rigtige for dig. Der er hundredvis. Der er bundet til at være en, du nyder.
 6. 6
  Erkend, at du ikke er alene. Teenagere over hele verden oplever, hvad du er. Hvis du har brug for hjælp, finde hjælp. Der er varme linjer for unge til at kalde, rådgivere, som du kan få fat i. Du kan altid se på at tale med gymnasiet rådgivere, hvis de er nogen, du stoler på. Hvis problemet er en medicinsk én, se på at få en psykolog, som kan hjælpe dig med at arbejde gennem dine problemer.
 7. 7
  Konfronter dine problemer. Stå ikke ved at vente på at noget skal ske, gør det første initiativ til at løse problemet ved at konfrontere det sandfærdigt, fortæl de involverede folk, hvordan du virkelig føler om det og sikkert, at bruge denne måde, vil de lytte og stræber efter at hjælpe dig ud eller lysne din dag.
 8. 8
  Vid, at komme igennem gymnasiet er en hurdle, men det kan gøres.
 9. 9
  Fejr dine succeser, og planlægger for din fremtid. Tag dig tid til at føle sig godt om, hvad du har opnået, og at føle sig ophidset over, hvad du vil opnå.
 10. 10
  Før du gør noget drastisk, giv dig selv en dag at tænke over det og nat til at sove på det. Der er ingen deadline.
 11. 11
  Plan for din fremtid. Mange teenagere føler sig deprimeret, fordi de føler, at de sidder fast i en blindgyde af et liv. Sørg for at du kommer til at gøre, hvad du vil med dit liv, og begynde at lægge et fundament for dette. Hvis du hader den by, du bor i, begynde at spare, så du kan flytte væk, når du er ældre, hvis du stadig ønsker at. Hvis du har lyst til en fiasko, der aldrig kommer til at få dit drømmejob, så revurdere situationen. Vidste du ønsker at være en læge, fordi du ville tjene masser af penge, eller fordi du ville redde liv? Undersøgelse hårdt, så du kan opnå, hvad du vil.
 12. 12
  Lyt til opløftende musik, ikke sange om krig. Disse vil lette dit sind som musikken pulser gå ind i din hjerne.
 13. 13
  Husk, at du ikke vil føle sig som dette for resten af dit liv, og med hjælp fra din læge og terapeut du kan overvinde denne sygdom, og at du aldrig er uden hjælp.

Depression er en verdensomspændende begivenhed, men hvis vi alle arbejder twords få os bedre, kan vi alle føler den måde, vi er ment til at føle sig inde og ude om os selv. Vi er alle buetiful bare i vores egen anderledes måde er. Jeg har depression, men det er ikke kører mit liv længere (: == Video ==


Tips

 • Vid, at du ikke er alene i din depression eller i dit liv.
 • Pas på din krop. Øvelse vil producere endorfiner og forbedre dit selvværd. Bruser, børste tænder, skifte tøj. Du vil føle dig bedre.
 • Husk, at folk vil forstå. Må ikke være bange for at søge hjælp, uanset om du betro sig en lærer, terapeut, ven eller slægtning. De vil ikke grine ad dig, og det er sandsynligt, at de vil føle tillid til, og beæret over, at du kom til dem.
 • Kom en hund eller kat eller et dyr kan give fornøjelig kammeratskab derhjemme.
 • Hvis du nogensinde føler suicidal eller ønsker at skade dig selv, er du nødt til at søge professionel hjælp med det samme.
 • Ofte eneste beklagelse en person, der har overvundet depression er, at de ikke går til at se en terapeut langt tidligere. Gør det. Du er det værd.
 • Find en terapeut eller rådgiver. De kan virkelig være en god hjælp med ovenstående trin. De kan også få dig medicin, der hjælper til at udjævne humørsvingninger længe nok for dig at beskæftige sig med de underliggende problemer uden at komme op i sømmene.
 • Venner vil hjælpe dig, uanset hvad. Hvis noget, der generer dig, at de vil være mere end villige til at hjælpe dig med de problemer du har.
 • At se en terapeut eller læge kan hjælpe dig med at overvinde din depression, da alle tilfælde af depression er alvorlige.
 • Husk, at alt vil se bedre ud i morgen.