Wkadk

Sådan ser godt nøgne (piger udgave)

Sådan ser godt nøgne. Denne endelige vejledning giver nogle gode teknikker til, hvordan man ser godt nøgen gennem grooming, indstilling scenen, og tilbehør. En stor video til at forbedre din selvtillid, så kommer på piger, få nøgen og ser godt ud.

Steps

Sådan ser godt nøgne (piger udgave). Langsigtede rettelser.
Sådan ser godt nøgne (piger udgave). Langsigtede rettelser.
 1. 1
  Langsigtede rettelser. Du har kun én krop, så se efter det godt. Hver dag drikke mindst to liter vand, og motion regelmæssigt for at holde dig se dine bedste. Dette behøver ikke at overtage dit liv, kun ti minutter om dagen vil gøre en forskel.
 2. 2
  Din hud stiller op med en masse flage, så behandle det rigtige, eksfolierer en gang om ugen og fugter ofte. Dette er ikke blot øge din huds elasticitet, men den handling udjævning på lotion sætter dig i direkte kontakt med formen og fornemmelsen af ​​din krop.
 3. 3
  Grooming. Før du blotter din krop tager tid at se dine bedste. Badning så ofte som nødvendigt. Har god mundhygiejne. Eventuelt kan du de-fuzz nogen områder af din krop, der søger usoigneret, dette inkluderer ben, armhuler og din bikini område. Pubic Topiary er alle de vrede lige nu-vælge fra en pæn trekant strimlen, den fulde brasilianske, et hjerte, eller hvad du vil. Selvfølgelig er du ikke forpligtet til at gøre noget med dit hår på kroppen, det er din krop! DINE regler!
 4. 4
  Selvbruner kan gøre underværker for at øge din selvtillid. Prøv de nye gradvist farve produkter for at få en naturlig sol kyssede se snarere end bagt appelsin effekt.
 5. 5
  Dit hår skal se naturlig og touchable, din make-up fejlfri (hvis du vælger at bære det, det er), og en lokkende antydning af parfume aldrig går galt.
 6. 6
  Afslut look med en pedicure og manicure. Velholdt hænder og fødder øjeblikkeligt gøre dig se poleret og forberedt.
 7. 7
  Sætte scenen. Der er ikke noget mere flatterende end blænding af over hovedet belysning, så lad der skifter fra. Få en blød, blid glød ved at placere lavt watt lamper rundt i lokalet. Eller for reelle virkninger lys nogle stearinlys, vil den forførende flimmer sløre eventuelle mangler og skabe en kælen atmosfære.
 8. 8
  Tilbage belysning er fantastisk til at udglatte klumper og bump, så placere dig selv foran den stærkeste lys, eller foran et vindue, hvis du får nøgen før Skumring. Men glem ikke: dem udenfor, vil også kunne se i!
 9. 9
  Få rumtemperaturen højre. Selvom kulden vil gøre dine bryster står til opmærksomhed, kulderystelser med hunched skuldre ikke er en sexet look. En glød er god, men sveden voldsomt er det ikke.
 10. 10
  Arbejd det. Undgå fristelsen til at suge i maven, det vil gøre dig vises opstyltet og unaturligt. I stedet forestiller mig du er ophængt i en tynd tråd på toppen af ​​dit hoved, vil dette aflang alle dine kropsdele, især din nakke og midten.
 11. 11
  Til formål at stå på diagonalen, med et twist i taljen til forsiden i stedet for står din seeren lige på-dette vil naturligt cinch dig in. Drop dine skuldre ned og subtilt arch din ryg-dette vil tromle din mave og gøre dine bryster synes perkier. Kærlighed håndtag kaldes det for en grund, så græmme over dem, det er kurver, der gør den nøgne krop interessant-så være stolte af jeres.
 12. 12
  Hvorvidt stå, gå eller sidde ned formål at holde det ene ben foran det andet, det slanker kroppen. Og når man sidder, en hurtig trick til aflang dine ben, er at pege tæerne. Øjenkontakt er afgørende, og det gør hele forskellen mellem at være bare en nøgen krop eller nogen nøgen, så brug den med omtanke. Hold hænderne afslappet og fri, eller placere en på din hofte til vægt dine kurver. Og uanset hvad du gør-ikke rode.
 13. 13
  Accessorize. Fremhæv din nøgenhed med en prop eller tilbehør. En halskæde, halstørklæde eller fjerboa er store, men vær ikke bange for at gå med noget lidt mere usædvanligt. Dette vil give dig noget at arbejde med, hvis du er lidt nervøs, og også fristende, fremhæver din alle naturlige tilstand.
 14. 14
  Få tillid og få nøgen. Ingen andre har en krop som din, så vise det frem i al sin herlighed. Stå nøgen foran et spejl. Luk dine øjne og hviske: "Jeg har meget smukke bryster" eller noget af den samme. Gentag dette flere gange, siger det højere hver gang, og smilende som du siger det. Derefter åbner dine øjne, mens gentage det i en normal tone med et meget bredt smil.