Wkadk

Hvordan at finde ud af, om din fyr er vred på dig

Alle ved, at en fyr kan være varmt den ene dag og kulde den næste. Her er nogle måder at finde ud af det.

Steps

Hvordan at finde ud af, om din fyr er vred på dig. Er han begynder at tone ned på opkaldet / sms'er?
Hvordan at finde ud af, om din fyr er vred på dig. Er han begynder at tone ned på opkaldet / sms'er?
 1. 1
  Er han begynder at tone ned på opkaldet / sms'er? Hvis han gør, det er en tegn på, at noget er op. Det betyder enten han er for travlt til virkelig at tale med dig og / eller vil gøre det op til dig / forklare. Ellers kan du gjorde noget, han har brug for at tænke over, og det er bittert ham (ikke spørge ham, om der er noget galt på dette punkt, fordi du er nødt til at huske, at han bare kunne være lidt travlt).
 2. 2
  Er han ignorerer dig en lille smule mere hver gang din fyr hænger ud enten alene eller med en gruppe? Når det er bare jer to der virkelig ikke er en grund for ham til at ignorere dig, medmindre han er gal, men hvis det er i en gruppe eller endda en person, du er nødt til at huske, at der er andre mennesker end dig har brug for nogle opmærksomhed fra ham.
 3. 3
  Er han stoppe med at tage initiativet og beder dig om at hangout? Det enten betyder, at han bliver doven og ønsker du at tage tøjlerne for en stund, han ikke ved, hvornår du er optaget længere, fordi du har annulleret nok gange, eller han bare ikke pleje længere, og ikke ønsker at beholde tingene op så meget. Normalt betyder det, at han er vred på dig og A. nødt til at tænke over det og komme over det eller B. Du virkelig kryds ham, og han er temmelig meget færdig med dig.
 4. 4
  Hvis han endelig ikke kalde / tekst / instant message / email / facebook / myspace / whatever dig tilbage, der er den sikker brand tegn på, at han er gal som kan være og at du enten nødt til at spørge, hvad du gjorde for at gøre ham så kryds, prøv og lad ham køle ned eller arbejde virkelig hårdt for at holde kontakt og forsøge at gøre det bedre ved at bombardere ham med meddelelser (den sidste er hvad man ikke skal gøre, og hvad de fleste mennesker gør, fordi de føler sig hjælpeløse / forvirret). Hvis det sidste tegn ikke få dig denne ene skal.

Tips

 • Må ikke bombardere ham med opkald og sådan, hvis du tror, ​​at han er gal. Det vil bare gøre dig synes klæbende og vil oftere derefter ikke gøre ham endnu mere oprevet med dig, hvis han ikke allerede er. En fyr kan føle nærmest fanget, når det sker. Det er ikke en god ting, når du forsøger at regne ud, hvis han er gal, eller hvis du forsøger at stoppe ham fra at være gal.
 • Prøv at snige sig ind lidt måde på at gøre ham glad, at se bare, som en sød gestus og ud af det blå. Gør ham hans foretrukne middag, at han ikke får ofte, men du ved elsker, ikke nag ham om de små ting, ikke får mad, når han er sammen med sin fyr mere end du. Bare de små ting, der kan lysne hans humør kan gøre alting ende glattere og hurtigere. Bare ikke gøre ting, der er måde over toppen for dig. Husk lidt håndbevægelser, som han elsker.
 • Prøv at stille nogle fælles venner, hvis han har syntes forstyrret omkring nogen af ​​dem så godt. Hvis han gør så han sandsynligvis ikke vred på dig, han er bare gal i almindelighed, og det er altid godt at vide.