Wkadk

Hvordan man har en pæn, rent snit udseende

Hvis du ønsker at komme på tværs som en ren, hygiejnisk og pæn person, dette er artiklen for dig. Dette vil også fortælle dig, hvordan du bliver ren på indersiden.

Steps

Hvordan man har en pæn, rent snit udseende. Tag et brusebad eller bad hver dag.
Hvordan man har en pæn, rent snit udseende. Tag et brusebad eller bad hver dag.
 1. 1
  Tag et brusebad eller bad hver dag. Vask enten hver dag eller hver anden dag. Ideelt set bør dit brusebad eller bad være mindst ti minutter lang. At tage et brusebad, vil hjælpe dig til at føle og se frisk. Mand eller kvinde, så sørg for at du shampoo dit hår grundigt og bruge en balsam, hvis det ønskes. Brug en body wash til at rense alle dine krinkelkroge - ikke ignorere steder som dine fødder! Når du tager et brusebad, er det en god idé for mænd og kvinder til at anvende lotion - det vil holde din hud blød og smidig.
 2. 2
  Pas på dit hår. Sørg for, at det er ren og ikke fedtet! Forskellige hårtyper har forskellige krav til vask - prøv at besøge Beauty hjælpe med at finde ud af, hvor ofte du har brug for at shampoo. Der har tendens til at tage en masse tid, og når du er færdig for ofte, det strimler dit hår fra dens naturlige og nødvendige olier. Du kan nemt købe produkter rettet mod forskellige hårtyper. Alligevel bør du sørge for, at det er frisk, ren og skæl-fri. Børste og kam dit hår hver dag, især når det er lang. For kvinder, ikke overforbrug varme produkter eller hårspray, fordi det kan skade dit hår og gøre det meget tør og vanskelig at administrere.
 3. 3
  Præsenter dig selv i en flatterende måde. Det meste af dette er sund fornuft, for eksempel ikke farve dit hår halvt lyserød og halvt blåt, hvis du ønsker at se pæn og ren-cut. Lad det gå naturligt, selv holde den ren. Hold dit hår jævnligt trimmes, barbering, vaske dine hænder, holde dine negle trimmet og snavs-fri, ikke bære noget skandaløst. Sørg for at dit valg af tøj er ren, præsentabel og temmelig elegant.
 4. 4
  Brug alle tandhygiejne værktøjer. Tandpasta, en tandbørste, mundskyl, floss, og et besøg hos din tandlæge bør gøre det trick. Børst dine tænder og tunge jævnligt for at undgå dårlig ånde og huller i tænderne. Udskift din tandbørste hver tredje måned for at holde det effektivt.
 5. 5
  Vær opmærksom på din krop lugt. Hvis du brusebad regelmæssigt, bør dette ikke være for meget af en bekymring. Men brug deodorant eller antiperspirant. Du kan prøve at foden pulver. Hvis du vælger at bruge cologne eller parfume, bruge det som en accent - ikke forsøge at maskere en lugt med disse produkter. Husk at bruge en meget let berøring med disse produkter for at holde lugten fra at blive overvældende. Vær opmærksom på, at nogle mennesker har allergi. Hvis man kan lugte det fra mere end tre eller fire meter væk, så du er iført alt for meget.
 6. 6
  Udvikle en god kropsholdning. Du vil ikke se pænt og ryddeligt med en slouched ryg. Stående og siddende ret op og ned vil gøre dig se bedre ud og føle sig bedre. Det kan synes unaturligt i starten, men det vil komme til at være anden karakter. Dette er en fremragende vane. Det øger kroppens cirkulation og hjælper dig med at tænke mere klart, så godt.
 7. 7
  Se dit kropssprog., Ikke krydse dine arme, og gør dig imødekommende. Du vil blive overrasket over mængden af ​​venner, at du laver!
 8. 8
  Må ikke komme på tværs som nasty. Pas godt på din krop. Må ikke prut, bøvs eller pille næse i eller ud offentligt. Færre mennesker vil tænke på dig som en pæn, ren og nice person. Dette hjælper også med til at gøre og lad dem husker dig som en pæn, pæn, ren person i fremtiden.
 9. 9
  Rør ikke dit ansigt, hvis du har acne. Vask dit ansigt regelmæssigt for at se ren og frisk!
 10. 10
  Må ikke bære falmede tøj. Sørg for, at dit tøj er nye og rustfri. Hvis du er på et budget her er et lille trick jeg har lært. Du bære en T-shirt under din primære artikel i tøj. På den måde vil du ikke lugte det op. Og så længe du holder udenfor ren, vil du ikke nødt til at vaske det efter hver brug (hvilket minimerer fading).
 11. 11
  Hold dit hår i ansigtet under kontrol. Hvis du er en fyr barbering dagligt. Hvis du har en overskæg sørge ingen hår dækker din læbe og aldrig lade det komme busket. Hvis du vil have ansigtshår altid sørg for at det er kort. Du er muligvis nødt til at få elektriske klippere at holde alt trimmes.

Tips

 • Sørg for at have frisk ildelugtende ånde.
 • Børst dine tænder mindst to gange om dagen (hvad en tandlæge anbefaler).
 • Hav en dejlig lugtesans og stil.
 • Bruser / bad hver dag.
 • Må ikke vælge din næse!
 • bad to gange om dagen, vaske hænder og ansigt ofte.

Ting du behøver

 • Tandbørste
 • Tandpasta
 • Sæbe
 • Breath Mints
 • Great Hygiene
 • Bruser
 • Shampoo