Wkadk

Hvordan til at give dig selv en makeover inden for en måned

Dette emne er ikke om skønhed, det handler om at være "i fred" med hvem du er, er det bedste, du kan være og arbejde med hvad du har. Dette er din mulighed for at stoppe stræber-og bare være. Be... hvem du blev skabt til at være.

Steps

Hvordan til at give dig selv en makeover inden for en måned. Kend sandheden om skønhed.
Hvordan til at give dig selv en makeover inden for en måned. Kend sandheden om skønhed.
 1. 1
  Kend sandheden om skønhed. Hvad er skønhed? En ikke-eksisterende standard placeret på os af samfundet. Skønhed er i enhver kvinde. Det er essensen af ​​en kvinde. Læs Fængslende ved John og Stasi Eldredge. Denne bog vil hjælpe dig med at gendanne fra indre temaer og forstå hjertet af en kvinde.
 2. 2
  Kender dig. Så elsker det. Sæt dig ned og se, hvad man vil om dig selv og hvad du not.Remember at elske huden du er i.
 3. 3
  Afgifte dig selv. Gå til din lokale stof butik eller helsekostforretning for et hensigtsmæssigt program. Spis masser af frugt og grøntsager og laks. Ingen sukker, ingen salt, ingen koffein-prøv din hårdest, og forsøge at holde sig væk fra mel eller opfedning kulhydrater. Drik 8 kopper vand dagligt. Indånder 5 dybe vejrtrækninger om dagen for ilt stigning til hjernen og bedre blodgennemstrømning. Tag multi-vitamin, MSM, calcium, fiskeolier, biotin, jern, zink og kæmpenatlysolie vitaminer over den multi-vitamin for hår, hud og negle. Gør dette i 3-6 uger (fortsat af helbredsmæssige årsager!).
 4. 4
  Øvelse. Gør crunches, lunges, squats, løfte vægte, få en personlig træner, løbe, cykle, mavedans, pilates, hip hop dans, noget, der vil få dig i gang 20-30 minutter om dagen.
 5. 5
  Rest. Prøv at sove 8-10 timer om natten, hvis muligt.
 6. 6
  Gå til tandlægen. Finer eller seler kan hjælpe med skæve tænder.
 7. 7
  Blege dine tænder. Uanset hvor skæve dine tænder er, kan de stadig se pæn og lyse.
 8. 8
  Smiler meget. Undersøgelser viser, at det gør dig mere attraktiv!
 9. 9
  Blær dine aktiver! Hvis du har en dejlig røv, hvorfor så ikke få et dejligt par jeans?! osv...
 10. 10
  Bær mindre makeup. Naturlige udseende er smukkere og mere dig! Også, vil du se yngre! Besøg et stormagasin til et nyt look. Altid bære en ren farvet lip gloss, en dejlig fundament, eye liner og mascara.
 11. 11
  Gå på indkøb. Nyt tøj = ny dig. Lav en aftale med dig selv til at "betale" sig selv hver måned!
 12. 12
  Dufter godt! Undersøgelser viser, at duft gør dig "synes" mere smuk. Har god hygiejne og sunde negle. Gør dine egne manicure og pedicure. Køb et kit til din apotek.
 13. 13
  Få dine øjenbryn gjort. Det vil løfte dit ansigt og gøre dig se yngre og mere poleret.
 14. 14
  Glem ikke at bruge en masse lotion til at holde dig fra at få Ashy.
 15. 15
  Få en ny 'gør. Gå til din frisør og få et nyt look.
 16. 16
  Pas på din hud. Exfoliate 2-3x en uge top til tå (brug ikke den samme exfoliator for kroppen til ansigt), brug Proactiv for pletter, skal du bruge en hud blegemiddel eller noget til misfarvning, og bruge en instant solcreme (selvom du er afrikansk europæisk eller mørklødet - det giver dig en glød)!.
 17. 17
  Nyd livet. Gør hvad du elsker, slip bagage, gå videre og gøre noget for at bedre dit liv gå tilbage til skolen, investere osv. Deltag i en klasse-dans, lære latin, etc. Gør dine foretrukne hobby ugentlig... har tid til dig selv, så du kan være rask, når du tager sig af andre!

Tips

 • Vær dig selv. Du må ikke ændre din personlighed, dine værdier, og de ting du elsker at gøre! Stadig være quirky eller crazy person, du virkelig er og elsker det!
 • Gør dette for dig selv, ikke om hævn, eller at få en ex-kæreste tilbage! Gør det, så du kan være "i fred" med dig selv, så du kan være behageligt i din egen hud og har en ting mindre at bekymre sig om-dit udseende! Dette vil give dig en chance for at få virkelig leve livet fuldt-giver dig mere selvtillid og fokusere på hvad der er vigtigt i dit liv.
 • Hvis du er bleg, holde sig til det, og være stolt af det! Påfør en smule blush på dine kindben, og du vil ligne en smuk engel. Forsøg ikke at narre nogen og ændre din hudfarve med selvstændige garvere.
 • Hvis du har briller, prøve nogle nye rammer eller kontakter.

Advarsler

 • Altid huske, hvem du egentlig er... ikke hvad andre tror, ​​du er!
 • Gør ikke noget ulovligt eller imod din moral bare for at blive accepteret i en gruppe.
 • Du må ikke ændre, hvem du er! Vær dig selv altid, fordi når du ikke du er uinteressant!