Wkadk

Hvordan til at praktisere naturisme i dit værelse med ingen at vide

Har du været fascineret af den naturisme bevægelse og ønskede at prøve det selv engang? Måske er du ikke klar til at praktisere naturisme i offentligheden, men vil gerne prøve det i privatlivets fred for dit værelse. Du skal blot følge disse trin:

Steps

Hvordan til at praktisere naturisme i dit værelse med ingen at vide. Få komplet privatliv.
Hvordan til at praktisere naturisme i dit værelse med ingen at vide. Få komplet privatliv.
 1. 1
  Få komplet privatliv. Luk og lås alle døre og vinduer i det rum, du skal bo i. Især om natten, trække nuancer eller persienner. Lægge et håndklæde eller tæppe langs bunden af ​​din dør, hvis der er en kløft mellem den og gulvet. Du ønsker komplet privatliv uden indblanding.
  • Sørg for at du har masser af ting at gøre, og at du kan holde for dig selv for den tidsperiode, du har i tankerne.
 2. 2
  Tag dit tøj og læg det ud af vejen på ét sted, der er let tilgængelig, hvis du har brug for at få klædt hurtigt. Lay dit tøj i den rækkefølge, som du ville sætte dem på. (Hvert sekund tæller!)
 3. 3
  Gør hvad du vil. Find en aktivitet for at holde travlt, såsom:
  • Gør sjove ting såsom: Læs en bog, spille et computerspil, se tv, tegne, male, spille kabale, gør ord søgninger, spille guitar, og så videre.
  • Gør mere alvorlige sysler såsom: forfine dit cv, gør computer forskning, gøre din skat, rense dit værelse, organisere fotos, og så videre. Ting, der måske ellers ikke være meget sjovt at gøre (dvs. rengøring) er ofte meget sjovt at gøre, mens nøgen.
  • Moderat motion, strække eller yoga er meget gavnligt, mens nøgen, især foran en fuld længde spejl, som man kan se, hvilke muskler og ledbånd kommer i spil.
  • Giv dig selv en selv-massage. Selvom du ikke er i stand til at nå din ryg, kan du massere dine ben, arme, torso, fødder, hænder, mave, hovedbund, og andre steder, du kan lindre spændinger.
  • Mens nøgen med en udvidet mængde tid til din rådighed, er det en god tid til at anvende fugtgivende lotion over hele kroppen, som du slappe af på et tæppe. I vintermånederne, især ville det hjælpe med at løse tørhed problemer. Du kan købe en speciel back lotion applikator.
  • Forsøg ikke noget ulovligt, skadeligt eller på anden måde uintelligent, af indlysende årsager.
  • Selv om det kan være fristende at indlede selvstændig pleasuring adfærd, mens nøgen (ja, "M" ord), skal du huske, at et af de centrale principper i naturisme er, at det bliver praktiseret i en ikke-seksuel måde. Derfor er det vigtigt at have så mange andre ting at fylde din tid som muligt, når du lukker din dør.
 4. 4
  Når du er færdig, lægge dit tøj på igen, og gå til et andet rum, hvis du ønsker, med ingen andre klogere.

Tips

 • Husk at nyde denne tid til dig selv, og have det sjovt! Dette er din tid til at vise, hvor unik du er som person.
 • Har en badekåbe og tøfler handy, hvis du skal forlade lokalet for at besvare døren bell, bruge badeværelset, besvare telefon, få en snack, og så videre. Det vil være meget nemmere end at skulle sætte dit tøj på igen, og derefter at skulle tage dem af igen. Dog være klar med et hurtigt svar, hvis nogen ser dig uden for dit værelse, og ønsker at vide, "hvad laver du i en badekåbe på dette tidspunkt?". "Åh, jeg kommer til at tage et hurtigt brusebad" er et rimeligt svar. Selvfølgelig, så du bliver nødt til at følge op og tage en!
 • Hold lyde / musik til et minimum volumen (herunder undgå brug af øretelefoner / øretelefoner), så du kan høre, hvis nogen kommer hjem eller banker på din dør, mens du er nøgen.
 • Hvis du planlægger at være i dit værelse nøgen for en time eller mere, kan du ønsker at bringe noget at spise og drikke med dig.
 • Det er korrekt nudist etikette - mens en nudist resort eller anden begivenhed - at medbringe dit eget håndklæde til at sidde på. Selv hvis du ikke er klar til at gå til en sådan begivenhed endnu, er det god praksis at medbringe et håndklæde i dit værelse til at sidde på i løbet af din nude tid, så du kan vænne sig til tanken.

Advarsler

 • Det er klogt at øve nudisme, når dine forældre eller andre væsentlige ikke er hjemme. Dette kan være anderledes, hvis du kan sikre rummet og holde det for dig selv uden nogen at få mistænkelige og spørgende eller afhøring din opførsel. En måde dette kan gøres, er ved at tage en "lang" brusebad eller badekar.
 • Hvis du er en kvinde og menstruation, tage forholdsregler.