Wkadk

Hvordan at være temmelig hvis du er uheldig med dit udseende

Du bør aldrig bekymre sig om udseende, selvom det ofte er det godt at se godt ud. Men det er vigtigt at huske på, at hormoner kan gøre du føler dig grim, selvom du ikke er - og der vil altid være nogle mennesker, der ser smukke ting om dig, altid nogen, der vil falde i kærlighed med dig, og der vil altid være noget fantastisk om dig inde og ude. Selv hvis du føler dig grim, du er ikke. Selvom du er smuk allerede, vil denne artikel forbedre dit udseende og gøre dig føle sig meget bedre om dig selv!

Steps

Hvordan at være temmelig hvis du er uheldig med dit udseende. Være ren og hygiejnisk.
Hvordan at være temmelig hvis du er uheldig med dit udseende. Være ren og hygiejnisk.
 1. 1
  Vær selvsikker. Der er ingen mening at sidde i dit soveværelse foruroligende over dit udseende. Du kan ændre dig selv, og der er måder at bringe i tillid. Gå med ret ryg, og ikke daske. Har et positivt syn på alting. Du er smuk uanset hvad på din egen måde.
 2. 2
  Være ren og hygiejnisk. Badning eller brusebad hver dag, og vaske hår ofte. Efterlad ikke håret mere end 3 dage - det kunne dreje meget fedtet eller skællet! Bruge et bad gel med en subtil duft, og prøv hudlotioner hvis du har tør hud.
 3. 3
  Find en anden frisure og købe hårprodukter. Prøv en frisure, der passer til din ansigtsform - og har det skåret på en salon professionelt. Ikke blot vil dette være mere præcis, vil den stil ramme dit ansigt ordentligt, vil stylister hjælpe vælge en stil med dig, der passer til dig, og de anvendte produkter vil være meget bedre. Side fejet pandehår passer til enhver ansigtsform, så de er en sikker satsning, hvis du er forvirret. Prøv en edgy kort frisure! Prøv produkter som:
  • hårmousse
  • glatning creme
  • overophedningsbeskyttelse serum eller spray
  • hårspray
  • gel (til at bære hår op)
  • hårpynt
 4. 4
  Vask dit ansigt og fugter. Hvis du bære make-up, skal du fjerne det ordentligt med make-up remover. Rens ansigtet med ansigtsvask (dette vil hjælpe med pletter), så prøv en spot creme, hvis du får acne ofte og fugter huden dagligt.
 5. 5
  Hold søm i god orden. Sørg negle er ALDRIG snavset. Bær neglelak. Hvis du ikke er en fan af farve på neglene, slid klar neglelak. Dette vil ikke kun gøre negle stærkere, men vil tilføje skinne som ser classy. Prøv at dyppe dem i olivenolie hver nat, vil dette bidrage til at opbygge stærke negle og helbrede neglebåndene. (Vær sikker på olivenolie forbliver på dine neglebånd i 2-3 minutter.) Hvorfor ikke jazz dem lidt op med en fornuftig, men temmelig pastel nuance? En fransk manicure er altid mest effektive. Falske negle er over-rated og unødvendige i udtalelsen fra mange.
 6. 6
  Prøv en lille makeup. Hvis du er under 18, er det bedst at holde det tonet ned. Hvis du har acne, og derefter overveje foundation - men sørg for at det er den samme farve og tone som din hud og bære farvepulver over toppen. For en nemmere løsning, gælder concealer, der matcher din hudfarve. Prøv at dække under øjnene kredse på samme måde. Tilføj vaseline på dine læber og let tilføje pink til dine kinder for et rosenrødt skær (derefter tilføje lidt vaseline for en "glød"). Prøv en lille smule mascara.
 7. 7
  Shave eller plukke dit ansigt, hvis du har hår der. Må ikke gå så langt som falske øjenvipper, og gøre det ser naturligt, men alligevel mærkbar. Sørg altid for at se naturlige - og ikke bære noget mere make-up end at bortset særlige lejligheder, med forældrenes godkendelse.
 8. 8
  Være en dejlig person. Hvis du er forfærdelig på indersiden, så vil det vise på ydersiden. Være rart at folk, dele dine ting, og arbejde hårdt i undervisningen.
 9. 9
  Smile. Smilende gør du ser mere attraktiv. Når nogen fanger dit øje, smiler selvsikkert. Vær høflig til mennesker. Det ser meget mere attraktivt end vred og mumler.
 10. 10
  Børst dine tænder! Prøv pastiller for god ånde, og lidt tænder fløde, men ikke over-gøre det.
 11. 11
  Klæd pænt. I stedet for at bære kedelige bukser, prøv nederdele (ikke for kort!) Og strømpebukser eller leggings, men ikke se tarvelige. Alternativt, prøv en fornem tørklæde og nogle øreringe - og hvis du holde sig til den "klassiske" kategori er hoops anbefales ikke, hankatte er en bedre idé.
 12. 12
  Må ikke blive besat med udseende. Det er hvad der er på indersiden, der tæller.
 13. 13
  Vask dit ansigt to gange om dagen, og fugter med en god, velegnet lotion, og sørg for at rede og børste dit hår også.
 14. 14
  Spis sundt og motion! Holde sig i form! Sørg for at spille eller komme udenfor i mindst 60 minutter om dagen og spise sundt! Motion behøver ikke at være kedeligt - prøv svømning eller ridning eller gåture, Wii Fit eller endda yoga eller kampsport. Frugt og yoghurt hjælper, og forsøge at holde sig væk fra mindre sunde fødevarer såsom kage, slik, is, osv.
 15. 15
  Color-koordinere dit tøj! Bær farver, som du tror vil gøre dig se godt ud. Vær modig, bære god kvalitet tøj og planlægge outfits før tid.

Tips

 • Må ikke kopiere andre! Husk dette citat: "Vær dig selv alle andre er taget!". -Oscar Wilde
 • Alle passer forskellige ting, fordi alles udseende er unik. Hvad der ikke passer en pige måske passer dig. Eksperimenter og ikke være bange for at føle sig temmelig i dig selv - det er nøglen.
 • Må ikke være bange for at være sikker, bare være dig selv, og du vil snart finde din skønhed.
 • Må ikke tænke på din 'negative dele «og forsøger at omfavne dine positive. Du er smuk for hvem du er!
 • Nogle mennesker kan dømme dig, bare ignorere dem og tænke positivt.
 • Vær dig selv - det kan lyde teatralsk, men ikke være plastik være den virkelige dig mennesker kan lide den virkelige dig.
 • Du er nødt til at indse, hvor heldig du er, der er folk derude skamferede, eller manglende kropsdele og kram - forestille sig, hvordan de føler, elsker dig selv! Kig på de gode funktioner på dig og omfavne dem!
 • Hvis du er i skole, skal du ikke være alt for bekymrede over dit udseende. Få gode karakterer, som dine kvaliteter tendens til at forme din personlighed. Hvis du ikke, det viser, at du ikke forsøger. Men hvis du laver arbejdet og forsøger, andre vil gerne være forbundet til dig, og du vil føle smukkere.
 • Hvis du smiler og er venlig, vil folk ikke mærke dine fejl, men din personlighed i stedet.
 • At være en god person er et must. Men du bør også prøve at stå op for dig selv, hvis folk griner af dig.
 • Bemærk de gode ting om dig selv, og forbedre dem.
 • Vær dig selv uanset hvad folk kalder du ignorerer dem.
 • Tro på dig selv, fordi ægte skønhed kommer indefra.
 • Husk alle er smukt derinde egen måde, ikke dømme en bog af det dækning.
 • Må ikke sammenligne dig selv med modeller og smukke mennesker i dit liv! Alle har deres egen form for skønhed, du bare nødt til at finde den. Udover selv de smukke mennesker, du kender sikkert misunde mindst én ting om dig, selvom de ikke sige det.
 • Folk kan kalde dig rachet eller grim, men ikke lytte til dem. Folk som dem er bare jaloux, og alle de ønsker at gøre, er at bringe dig ned til deres størrelse.
 • At være smuk midler hjælpe andre og huske, at så slemt som dit liv er, der er så mange mennesker, der lever i deres egen helvede.
 • Husk: Det er inde, der tæller.
 • Altid være dig selv, fordi det er hvad der betyder noget indeni ikke på ydersiden.
 • Bo stille, hvis man ser attraktiv: det vil medføre nysgerrighed fra andre elever, og vil gøre dig virke mystisk. Dette gør dig mere mærkbar.
 • Behandl andre som du ønsker at blive behandlet! En fyr vil ikke ønsker at date en pige, som er Bossy, frække, og bekymrer sig kun om udseende.

Advarsler

 • Alle har en anden idé om, hvad skønhed er. Selv hvis du ikke anser dig selv for at være smuk, nogen gør.
 • Må ikke over gøre dig selv, så sørg for du er tilfreds med dit udseende, og hvis det "visse nogen" starter lægge mærke dig, sige "Hej", ikke være genert eller han / hun vil bare gå videre, og du don ' t ønsker det!