Wkadk

Hvordan til at gå freeballing

Free-Balling, også kendt som at gå commando, er den praksis ikke iført undertøj under ens tøj. "Going commando" siges at være begyndt med commando og andre specialstyrker militære enheder, hvor nogle soldater stoppede iført undertøj for at forhindre gnidning. Uanset årsagen, bør du prøve det. Hvis du ønsker at slippe for følelse som noget snærende dine kønsorganer, så læs videre!

Steps

Hvordan til at gå freeballing. Find en dag, du kender det mindste beløb af mennesker vil være på dit hus, er det altid den bedste måde at starte.
Hvordan til at gå freeballing. Find en dag, du kender det mindste beløb af mennesker vil være på dit hus, er det altid den bedste måde at starte.
 1. 1
  Find en dag, du kender det mindste beløb af mennesker vil være på dit hus, er det altid den bedste måde at starte. Dette kan være svært, men hvis du finder en dag, hvor din mor har til at gå til butikken, din far er på arbejde, og dine søskende hænge ud med andre, så når din mor beder dig om at gå i butikken med dig, bare siger nej, jeg ønsker at blive hjemme i dag eller sådan noget.
 2. 2
  Efter at starte langsomt fri-Balling, indtil du får nok tillid til at gøre det omkring din familie.
 3. 3
  Når du finder ud af, at din familie ikke opdager, så kan du begynde at gratis-Balling i det offentlige. Går commando i offentligheden kan virke skræmmende i starten, men efter et stykke tid vil det være normalt for dig.
 4. 4
  Næste begynde at gå gennem perioder med fuldtids frit Balling (dage i træk, du ikke bære undertøj), for eksempel dage, uger, måneder. en god mulighed er i løbet af sommerferien, når du ikke er i skole.
 5. 5
  Endelig. (Hvis ønsket), vil du blive en fuld tid frit baller og aldrig bære undertøj nogensinde igen.....

Tips

 • Erektioner sker en masse, når du først begynder frit Balling fordi din nøgne penis ikke er vant til den nøgne stof dine bukser / shorts.
 • Den mindste mærkbare bukser / shorts til at bære, mens fri-Balling er jeans og khaki / plaid shorts.
 • Der er mange flere mennesker går commando end du tror.
 • Hvis du har en erektion, tænke på noget helt andet, og ikke røre den lille eller stor, fyr.
 • Må ikke hænge medmindre det er nødvendigt, det ser dårligt, og flere mennesker kan mærke.
 • Må ikke konstant røre området, at se hvordan der vil føre til flere erektioner.
 • Hvis bange for at frit bold på skolen på grund af PE klasse følge og vænne sig til alle de ovenstående trin, før du tager dette skridt.
 • Når du har vænnet dig til det, begynde at gå commando under flere typer af tøj, indtil du er komfortabel at gå commando hele tiden.
 • Når du kommer helt vant til det, kan du smide så meget af dit undertøj, som du vil. Nogle mennesker holder et par bare i tilfælde, men mange mennesker oplever, at de kan lide tanken om ikke at eje et enkelt par. Gør hvad der føles rigtigt for dig.
 • Hvis du er modig og selvsikker og ønsker at være "cool kid," ikke bekymre dig, hvis andre folk ved, du går commando. Mange af de fedeste idrætsfolk, skuespillere og musikere gå uden undertøj og de stolt oplyse det. Du vil sikkert finde andre mennesker ønsker at begynde at gå commando også når de finder ud af, du gør det.
 • Piger får ofte tændt, når de finder ud af deres fyr venner ikke bære undertøj. En anden grund til ikke at være så bekymret for folk at kende.
 • Basketball shorts er fantastisk til at gå commando hvis de ikke er se-gennem. De er meget komfortable og cool. Må ikke bekymre dig, det er ikke så indlysende, som du tror. Det er ikke mere mærkbar end iført boxershorts.
 • Ikke bevæger sig alt for ofte, hvis du er en fyr, kan det få mærkbar især i basketball shorts.

Advarsler

 • Må ikke bære sweatpants eller basketball / mesh shorts, når du starter som din understøttet genitalier floppe og flytning er meget tydeligt for alle.
 • hvis iført shorts, især meget korte shorts være forsigtige med ikke åbne dem "for meget", eller du vil vise folk ting, der aldrig bør ses i offentligheden.
 • Prøv at ikke fortælle folk, indtil du er i college. Når du er i skole, de fleste mennesker er modne nok til at håndtere det.