Wkadk

Hvordan til at være den ideelle girl

Nogensinde set på denne smukke, klar, smilende pige, og spekulerede, 'Hvordan gør de det? " Nå, her er en trin for trin guide til at være en af ​​dem!

Steps

Hvordan til at være den ideelle girl. Lær at elske dig selv.
Hvordan til at være den ideelle girl. Lær at elske dig selv.
 1. 1
  Lær at elske dig selv. Dette er sandsynligvis den mest vitale del af processen. Tro det eller ej, uanset hvor dårligt du føler om dig selv, er du ikke alene. Så mange piger, især i ungdomsårene, føler sig deprimeret eller i konkurrence med andre. Tag et kig på dig selv. Hvad er dine bedste personlige funktioner? Måske du er toppen i din klasse: Har folk drille dig om det? Tænk, at om ti år, vil du være i en succes, vellønnet job! Måske er du større end dine venner: Må ikke føler, at du er nødt til at kost, bare vælge tøj, der passer til dig, få nok motion, og smil... anyway, de fleste mennesker først mærke dit smil, før noget andet.
 2. 2
  Smile. Børst dine tænder og bruge en tandblegning mundskyl mindst to gange om dagen, og bruge en tunge renere før børstning i morgen. I løbet af dagen, tygge, hvis du er tilladt kridtning tyggegummi når det er muligt.
  • ikke tygge tyggegummi i skole / biblioteker / i interviews / på arbejde. Der er intet værre end tyggegummi falder ud af munden på et vigtigt tidspunkt.
 3. 3
  Øvelse. Du behøver ikke at punge ud på dyre fitness medlemskaber. Alt hvad du virkelig har brug for er et godt sæt af undervisere! Du kan køre rundt om blokken, cykle til den lokale butik på ærinder, eller stå af bussen et stop tidligt. Hver lille ting hjælper. Også den friske luft virker vidundere på vilkår, såsom akne! Bonus!
 4. 4
  Rette din kropsholdning. Rejs dig op. Placer din venstre fod i et direkte lodret linje ned fra din skulder. Placer din højre fod hæl på bue af din venstre fod og slå omkring 20 *. See? Easy elegance. Dette er ikke kun gør du synes mere klar og glamourøse, men det gør også dine ben ser slankere! Når du går, ser lige frem, med dine skuldre ned og komfortabelt tilbage. Forestil dig en ledning der kommer fra dit hoved til himlen, som du skal ikke bøje eller flytte. Der! Den perfekte kropsholdning. Når du sidder, så prøv ikke at daske. Hvis du kan, sidde hele vejen tilbage på din stol, med fødderne på gulvet og ryggen på bagsiden af ​​sædet. Hvis du ofte kommer hjem følelse stramme og ømme rundt om din hals og skuldre, tage tid til at ligge fladt på gulvet og stræk. Derefter ligge hovedet på sofaen med hovedet pegende mod jorden. Dette vil hjælpe langstrakt rygsøjlen og bidrage til at lindre smerter.
 5. 5
  Have det sjovt. Hvad mener du elsker at gøre? Hvis du er en strand bum på hjerte, så prøv at svømme så meget som muligt, og at komme til stranden, når du kan. Blot tilføje hjælpere og masser af solcreme, og du har en stor dag. Eller måske er du en ivrig shopaholic. For at undgå at spilde alle dine penge, er du velkommen til at shoppe og impuls buy - men holde kvitteringer, efterlade alle tags på, hænge dem op på dit værelse. En uge senere, hvis du ønsker du ikke havde købt dem, så kan du bare returnere dem!
 6. 6
  Være fysisk. Med hensyn til tøj, så prøv altid før du køber. Noget, der ser godt ud på din bedste kammerat måske ikke ser så godt ud på dig. Kun vælge tøj, der passer til din kropsform, din farve og din personlige livsstil. Må ikke vælge noget, bare fordi det er high fashion, fokus på klassiske stykker, som du kan bære og kærlighed for evigt. Zara do fabelagtige cardigans, H-og M er stor for jeans, og altid holde øje med butikker som TJ Maxx for lejlighedskøb brikker.
 7. 7
  Vælg det rigtige tilbehør. I form af smykker og tilbehør, ikke går over bord. Massive faux guld kreoler gået sammen med enorme "bling" er aldrig et godt udseende. Hold dig til enkle, men klassiske stykker. En over store vedhæng, simple diamant / Diamante studs, og en sofistikeret perlerække vil aldrig gå af mode. Smide på en enkel sort håndtaske (TK Maxx har altid et stort udvalg af kvalitet læder tasker), til et par solbriller passer til dit ansigt type (igen, ikke vælger en high fashion pair, fordi A: de vil gå af mode hurtigt og B: de kan gøre dig se latterlig), og en silke halstørklæde og du er færdig!!
 8. 8
  Få stor hud. For at opretholde stor hud, har en simpel skønhed rutine. Exfoliate dit ansigt i bruser (brug en scrub, såsom Neutrogena eller ren og klar, som er designet til ung hud). Nivea Visage Gentle Cleansing Lotion holder huden blød og skamplet gratis. Garnier Pure SOS Pen slipper af noget. Det er endda arbejdede på en kold ømme! For kroppen fugtighedscreme, prøv The Body Shop er Pomegranate Body Butter, der holder huden glat og smidig. BEMÆRK: Aldrig og jeg gentager, aldrig, bruge kroppen fugtighedscreme på dit ansigt. Ofte er de er alt for fedtet og duftende som kan irritere følsom ansigtshud. For deodorant, er Mitchum s 48h Protection spray fantastisk, som det varer fra morgen til aften! Man skal have skønhed produkt er Carmex Lip Balm, der hærder sprukne, tørre eller ømme læber samme!
 9. 9
  Ser fantastisk. Endelig fyldes op. For den dag tid, er enkelhed nøgle. Brug Witch concealer (skjuler pletter og helbreder dem på samme tid) for at skjule pletter, Rimmel klar teint presset pulver (som er designet til yngre hud) og Maybelline Colossal Volum 'Express mascara er det bedste til dette formål. BEMÆRK: Hvis dine vipper er ikke naturligt krøllet, skal du bruge en normal par øjenvipper curlere til at give dem en sexet løft. For en aften / part udseende, kan du få en dristigere look. Brug alle de ovennævnte produkter, og derefter tilføje nogle subtile eyeliner (Rimmel er godt for dette, da de tilbyder mange forskellige farver), Rimmel Bronzer (fint anvendes venligst!), Og nogle 'wow' øjenskygge vil give dig en frisk konfronteret ' femme fatale 'udseende.
 10. 10
  Arbejd hårdt. Uanset om du er på college, midt skole eller sjette formular, at få kvaliteter er massivt vigtigt. Arbejder hårdt tidligere gør livet lettere senere, når det gælder om at finde et job, der betaler regninger, eller tiltrække manden af ​​dine drømme. Hvis dine skolekammerater er at give dig en hård tid for at være klog, synes bare, at om ti år tid vil du være bedre stillet end dem, både i en karriere, økonomi og relationer. At være en vellønnet business kvinde er meget køligere end at arbejde i McDonalds for hele dit liv.
 11. 11
  Spis godt. Sørg for at du spiser 5 portioner frugt og grønt. hver dag. En nem måde at gøre dette på er ved at have hakket banan på dit korn til morgenmad, et æble på pause eller på bussen, en salat til frokost, og to portioner af veg. med din te. Sørg også for, at du drikker nok vand om dagen. Hvis du begynder at føle sig sulten, har et glas vand før du spiser. Dette vil hjælpe dig med ikke at spise, og ofte, vil du føler dig sulten, hvis du rent faktisk er tørstig!
 12. 12
  Find dig selv et talent. Prøv at lære et musikinstrument, ligesom saxofon. Deltag i en lokal musikgruppe, ikke kun er disse en fantastisk måde at forbedre dine evner, men det er en fantastisk måde at gøre ligesindede venner og fyre! Eller måske du kunne lære et sprog, og du kan rejse over hele verden, og kommunikere med lokalbefolkningen, hvilket gør dit ophold så meget mere sjov. Du kan også møde masser af mennesker, som du ikke normalt ville mødes gennem et sprog! Hvorfor ikke give det en go? Det er nemmere end du måske tror! Bare tænk på alle de varme italienere / spaniere / franske fyre, du kunne mødes!
 13. 13
  Vær dig selv. Må ikke nogensinde ændre dig selv til at opfylde det pres af dine kammerater. Hvis nogen giver dig kritik, bare tænker: 'Har jeg tillid til den person? " "Må jeg værdsætter deres råd?" "Har de et punkt?". Efter at have sagt ja til alle disse spørgsmål, overveje at tage handling på kritikken. Hvis svarene er nej, bare børste dem væk... de er sandsynligvis jaloux alligevel! Endelig aldrig ændre for en fyr. Hvis han ikke sætter pris på dig for, hvordan du virkelig er, vil han aldrig elske dig så virkelig som du ønsker. Hold øjnene åbne efter det perfekte fyr, du aldrig vide, han kunne skjule sig i den mindst sandsynlige sted!
 14. 14
  Husk, at hvad constitues "ideelle" er et spørgsmål om udtalelse. Deres idé om "ideelle" kan være meget forskellig fra nogen andens. Så bør du forsøge at være, hvad du synes er ideel - ikke hvad en anden fortæller dig er ideel.