Wkadk

Hvordan at gøre dig selv mere attraktiv

Mens indre skønhed er yderst vigtigt, at finde det kræver at føle behageligt i din egen hud. At være tilfreds med den måde, du ser på ydersiden vil igen gøre dig mere strålende på indersiden. Læs denne artikel for at lære, hvordan du kan forbedre din generelle udseende, så du vil føle sig mere trygge og attraktive på daglig basis!

Steps

Hvordan at gøre dig selv mere attraktiv. Find den rigtige frisure eller hårfarve for dig.
Hvordan at gøre dig selv mere attraktiv. Find den rigtige frisure eller hårfarve for dig.

Første del: se dine bedste

 1. 1
  Find den rigtige frisure eller hårfarve for dig. Ikke alle kan trække ud pandehår eller blegemiddel blond hår. Det kan kræve nogle eksperimenter, og mange års trial-and-error at finde din ideelle frisure.
  • Vælg en hårfarve, der er inden for et eller to nuancer af din naturlige farve, så det er let at vedligeholde, og vil ikke se latterligt når dine rødder vokser i. Hvis du ønsker at gå lettere, overveje at tilføje subtile højdepunkter snarere end en ny generelle farve.
  • Tag din ansigtsform i betragtning, når at finde den rigtige frisure. Ideen er at spille op dine naturlige træk og undgå at overdrive ansigtsform. Overvej følgende frisure forslag: Kvinder med runde ansigter ser godt ud med asymmetriske frisurer med en side del. Kvinder med firkantede ansigter bør forsøge vinklede nejer, lange eller mellemlange lagdelte nedskæringer, eller side-fejede pandehår. Kvinder med lange, tynde ansigter ser godt ud med kort eller mellemlang længde hår med subtile bølger, og bør undgå at få stumpe, straight-tværs pandehår. Dem med ovale eller hjerteformede ansigter kan trække stort set enhver frisure (lucky dem). Det centrale er at eksperimentere!
 2. 2
  Vedligehold din personlige hygiejne. Ikke blot vil dette forbedre din generelle udseende, vil det hjælpe med at forhindre udviklingen og spredningen af ​​infektioner og andre sygdomme.
  • Børst dine tænder hver morgen og aften. Dette vil hjælpe med at holde dine tænder hvide, efterlade dig med frisk ånde, og vigtigst, holde dine tænder og tandkød sundt.
  • Brusebad hver dag, selv om du ikke ønsker at vaske dit hår. Hvis du ikke har tid til at brusebad, være sikker på at i det mindste skylle dit ansigt og under armene med en vaskeklud og sæbe.
  • Barbering, Pluk, voks og / eller plukke når det er nødvendigt. Hvis du går til en "naturlig" eller "robust" look, det er også fint, men gør det bevidst, ikke af dovenskab.
 3. 3
  Tackle hudpleje problemer. Feeling overbevist om din hud er nøglen, fordi det er den første ting alle ser, når de ser på dig. Hvis du er bekymret for pletter, ar eller solpletter, så tal med din hudlæge for at finde de relevante behandlingsmuligheder. Der er forskellige cremer og salver derude til at hjælpe fade mørke pletter eller ar.
  • Bær solcreme eller en hat, hvis du har planer om at være ude i solen i en længere periode. Dette vil forhindre solforbrændinger og darkspots, og endnu vigtigere, vil beskytte din hud mod de skadelige virkninger af solen.
  • Drik vand. Staying hydreret holder din hud ser sund og strålende, og giver dig den energi, du har brug for at forblive sunde.
 4. 4
  Komme i form. Dette betyder ikke nødvendigvis at tabe, det betyder, hvad du vil have det til at betyde. Hvis du gerne vil tabe et par pounds, så reducere dit kalorieindtag og indarbejde cardio øvelser ind i din daglige rutine. Hvis du ønsker at få muskler, så gør modstand uddannelse og sørg for at spise en proteinrig kost.
  • Spise frugt, grøntsager og magert protein. Disse fødevarer er rige på vitaminer og næringsstoffer, din krop har brug for, og vil holde din krop se og føle stor.
  • Watch out for ekstra sukker. Vær sikker på at læse varedeklarationer og pas på ekstra sukker, der tilsættes til forbindinger, husholdningsmaskiner og saucer.
  • Skær ned på alkohol. Ikke blot vil dette forbedre din hud ved at forhindre dehydrering, vil det spare dig fra forbrugende unødvendige kalorier.
  • Deltag i en gym eller find en øvelse kammerat. Træning med andre vil hjælpe med at holde dig motiveret.
 5. 5
  Klæde sig passende for din krop type. Uanset lejlighed eller hvad der er "in" i øjeblikket, ser dine bedste middel iført tøj, der ser godt ud på dig. Trends kommer og går, og ikke alle af dem er figur-flatterende.
  • Vise dine bedste aktiver, og dækker dine værste dem. For eksempel, hvis du har et timeglas figur slid figursyet kjoler, vise dine kurver og undgå voluminøse eller firkantede tøj.
  • Ignorer størrelsen på etiketten. Mange kvinder går ud af deres måde at presse ind i et par jeans, der er for små for dem af frygt for at "gå op en størrelse." I virkeligheden betyder noget, hvordan du ser i tøjet mere end antallet på tag. Plus, ingen behøver at vide, hvilken størrelse dine bukser er!

Del to: at tiltrække andre

 1. 1
  Smile. Konstant pouting gør du ser truende, alvorlige, og kedeligt. Hvad er pointen med at se smuk, hvis alle er bange for at tale med dig?
 2. 2
  Gør dig selv ser imødekommende. Hvis du ønsker at tiltrække andre, vil du nødt til at sætte dig selv derude. Prøv ikke at krydse dine arme, undgå øjenkontakt eller stå i hjørnet af lokalet. Det er tegn på, at du ikke ønsker at blive generet.
 3. 3
  Vær selvsikker. Selv supermodeller har usikkerhed. Nøglen er at have en sans for humor om dine ufuldkommenheder, og ikke lade dem trække dig ned. Selv hvis du ikke tror det, få for vane at fortælle dig selv, du er smuk, og at du ser godt ud. Sidst, vil du narre dig selv i ægte tro det.
 4. 4
  Har en sans for humor. Alle ønsker at være omkring mennesker, der gør dem til at le. Dette betyder ikke nødvendigvis vittigheder hvert femte minut, selv have evnen til at grine af andre folks vittigheder, viser, at du er en glad, sjov, kærlig person.

Del tre: skønhed tips

 1. 1
  Find det rette fundament. Hvis din hud er på skinnende side, skal du vælge en makeup med en mat finish, eller bruge et pulver. Hvis din hud har tendens til at være tør, skal du vælge en flydende foundation.
  • Ved test fundament farver, være sikker på at du er i et godt oplyst område, ved hjælp af naturligt lys, hvis muligt. Test et par forskellige farver på din jawline, forsigtigt gnide fundamentet i. Brug en hånd spejl at afgøre, hvilken farve er bedst. Den perfekte farve skal blande jævnt ind i huden, så du ikke længere kan se det.
  • Spørg en associeret på makeup counter til at hjælpe med at matche dig med den rigtige farve, hvis du har problemer med at gøre det selv.
 2. 2
  Brug en concealer på problemområder. Under en endnu teint vil gøre dig se yngre og mere attraktiv. Eksempler på problemområder omfatter mørke under øjnene ringe, pletter, ar og / eller mørke pletter.
  • Din concealer skal være en skygge eller to lysere end din samlede fundament, og en tykkere konsistens.
 3. 3
  Find en subtil, dagligdags makeup rutine. Det centrale er at forbedre din skønhed uden at kigge som om du har stablet på makeup. Vælg en rutine, der tager kun et par minutter, så du kan gøre det hver dag. Brug følgende retningslinjer til at opnå en naturlig, strålende ansigt:
  • Fugte din hud. Dette vil hjælpe sætte makeup og fjerne enhver tørhed.
  • Anvend overordnede foundation og concealer, hvis det er nødvendigt.
  • Bær mascara. Selv hvis du bruger nogen anden makeup, vil et strejf af mascara straks øge dine øjne og gøre dig se mere feminin.
  • Tilføj nogle pink. Nuancer af pink matche alle hudtoner, da vi alle har en lille naturlige pink i vores hud. Anvendelse af en subtil rødme på dine kinder vil give dig en varm, sol-kysset glød.
  • Påfør en subtil læbe farve. Vælg en farve, der er 1-2 nuancer dybere end din naturlige læbe farve.

Tips

 • Undgå at bære alt for meget makeup, og det vil give det indtryk, du skjuler, hvad der er nedenunder.
 • For glattere hud, vælge voksning løbet barbering.
 • Lær at omfavne naturlige skønhed. Ikke blot vil dette spare dig tid, vil det give dig mulighed for yderligere at fremvise din skønhed under særlige lejligheder som bryllupper, fester, og datoer.
 • Overveje at få en personlig stylist til at hjælpe dig med at finde de mest flatterende tøj til dig.
 • Vær dig selv.